icon

Chôdza 10 tisíc krokov denne

soulmaya
28. apr 2025

Ahojte. Je tu niekto, kto takouto chodzou schudol? Mozete sa podelit o skusenosti? Kolko a za kolko ste schudli. Pripadne nejaky typ alebo radu. Ja som s tym prednedavnom zacala. Pozdravuje MAJKA

Strana
z3
natalka2548
30. apr 2025

Za mňa neschudneš. Ja mám 15-20 000 denne a nechudnem. Zase ak máš sedavý životný štýl a začneš chodiť 10 000k denne tak zo začiatku niečo pôjde dole ale určite aj na stravu treba dať pozor. Potom keď už si telo zvykne budeš dlhodobo takto fungovať tak neschudneš tými krokmi.

saxana000
30. apr 2025

10 000 spravim doma po byte na materskej..
Samozrejme ak mas sedave zamestnanie bude to fajn zaciatok ale postupne treba nieco pridat.silovy trening alebo kardio bicykel korčule plavanie..a aj nad upravou stravy by bolo fajn pouvazovat.

221girl
30. apr 2025

Brucho je len strava... preč múka (cestoviny, pečivo...) a cukor. Ja mam takmer každý deň takto krokov (a mam sedave zamestnanie), minimalne 2-3x tyzdenne k tomu cvicim. Chodim na cvicenia, ktore su narocne na kardio (napriklad jumping) niekolko rokov. Vidiet to trochu na tvare postavy ale nechudnem. Schudnem vzdy az ked zacnem prisne dbat na stravu.

klarissa25
30. apr 2025
@221girl

Brucho je len strava... preč múka (cestoviny, pečivo...) a cukor. Ja mam takmer každý deň takto krokov (a mam sedave zamestnanie), minimalne 2-3x tyzdenne k tomu cvicim. Chodim na cvicenia, ktore su narocne na kardio (napriklad jumping) niekolko rokov. Vidiet to trochu na tvare postavy ale nechudnem. Schudnem vzdy az ked zacnem prisne dbat na stravu.

@221girl vobec netreba prec pecivo ani muku. Staci byt v deficite a to sa da aj s tym… len treba rozumne jest. Pekne tak chudnem 0,5kg tyzdenne.

221girl
30. apr 2025
@klarissa25

@221girl vobec netreba prec pecivo ani muku. Staci byt v deficite a to sa da aj s tym… len treba rozumne jest. Pekne tak chudnem 0,5kg tyzdenne.

@klarissa25 ale byť v deficite a jesť múku .. čo z toho telo má? Aké živiny. Potom sa len trápi...

klarissa25
30. apr 2025
@221girl

@klarissa25 ale byť v deficite a jesť múku .. čo z toho telo má? Aké živiny. Potom sa len trápi...

@221girl ale prosim ta, jest muku neznamena jest len muku. Ked si das nejake celozrnne pecivo tak aj to obsahuje napriklad vlakninu, a k tomu bielkoviny, zeleninu.. netreba sa vobec obmedzovat…

221girl
30. apr 2025
@klarissa25

@221girl ale prosim ta, jest muku neznamena jest len muku. Ked si das nejake celozrnne pecivo tak aj to obsahuje napriklad vlakninu, a k tomu bielkoviny, zeleninu.. netreba sa vobec obmedzovat…

@klarissa25 ako ja ti poviem, že ja mám dost nízku váhu - 51kg v zime, 49 v lete. A keď chcem prejsť na tú letnú váhu tak to proste bez vysadenie múky, zemiakov a klasických cestovím nedám, nech je cvičenie akokoľvek intenzivne

martinadomianova
1. máj 2025

@soulmaya chôdzou sa dá schudnúť. Ja som obmedzila jedlo, úplne vyradila sladké. A veľa pila a ešte viac chodila. Človek tým získa aj celkom dobrú kondičku. Teraz plánujem začať znovu.

soulmaya
autor
18. máj 2025
@veronikaa221

Áno plus som cvičila 2x denne po 45min . doma z videí na YouTube a schudla som 12kg za cca 3-4mesiace .pomohol aj spaľovac od mokranovaj /elemfit /

@veronikaa221 dakujem

krstn003
10. nov 2025

ahojte, no aspon pre taký dobrý pocit sa tiež snažím dať si okruh okolo dediny každý deň počítate si kroky cez hodinky? ja tiež uvažujem že by som si kupila

anonym_167638
10. nov 2025
@krstn003

ahojte, no aspon pre taký dobrý pocit sa tiež snažím dať si okruh okolo dediny každý deň počítate si kroky cez hodinky? ja tiež uvažujem že by som si kupila

@krstn003 iba v mobile.
ked som mala aj hodinky, prepojene s mobilom,, pocitalo mi to v mobile dvojmo.

erikama8
14. nov 2025

ja som si kupila pred nedávnom od carneo nechcela som veľa vrážať do nich. skúšala som ich už na túre pekne počíta prevýšenie vzdialenosť ja som moc spokojná

Strana
z3