Chris Powell - chudnutie, premena
ahojte, čo hovoríte na tú reláciu alebo show s Chrisom Powellom čo tam ľudia podstupujú úžasnú premenu ? Bolo by super keby bolo aj tu na SK takých skvelých trénerov ktorý vás dokážu motivovať a pomôcť k takej premene ... ja to sledujem pravidelne ....a už 2 dni cvičím podla jeho videa a priznávam že chápem tých ľudí čo to na začiatku nezvládajú , cviky vyzerajú ľahko ale sú zložité ....od včera mám strašnú svalovicu 😀
cvičím cvičím, začala som pred mesiacom a nechudnem :( , ale za to musím uznať že kondične som na tom lepšie. Zo všadial sa mi telo pekne spevnuje ale to brucho po pôrode nie a nie dolu. Ako sa ho zbaviť???
@srdiecko9 egzistuje na to kniha od chrisa Powella čo jest ako cvičit a tak dalej
@miajulia treba jest zdráviešie jedla ja par receptu od pana chrisa mám rada je sem zverejním ak ti to pomože a viem de sa aj da kupit čo potrebuješ protein to se da kupit len jednom obchode snat ti pomože
su tam zakladne složky od chrisa powella snat vám baby pomože
https://www.efectfit.sk/premium-club/myprotein/

@chloe001 a kde si nasla tie cviky??.......:D :D inak snazila som ho niekde najst aj na fb aj na twiteri ale nikde nieje ....:(