Chudne sa bicyklovaním?
Alebo ma clovek z bicyklovania len svaly a hrubsie stehna?Ja vhcem nieco na stehma.Behavam kazdy den tych 30' ale mam take mierne tempo,no zaval sa mi kazit beziaci pas a tak skusam stacionar len nebiem aky mam ocakavat vysledok.
@h2 dakujem za radu,praveze taky cas nemam sport skor pompraci a to najedena uz
Ja som na stacionárnom isla pol roka kazdy druhy den trištvrte hodinu a nechudla som ani deko. A to som si sledovala tep aby som nesla uz na svaly. Takže som frustrovana🤷🏻♀️
Podľa mňa áno. Ale treba poriadne makať a nie len sa ísť rekreačne povoziť.
@ktochytavzite Bolo to s humorom, ale v podstate, ak po bicyklovaní (alebo pred) prijmeš viac kalórií, než si spálila, tak neschudneš. Určite je dobré mať pohyb, ale treba aj stravu prispôsobiť. Aby si bola v kalorickom deficite.
Chudne sa v kalorickom deficite.
Takze ked budes 30 minut na pase alebo rotopede ale zadelis si 4000 kalorii na obed tak priberies.
@h2 ja malo jem,cize to si strazim.
@szuchta no ved davam si tempo ze sa aj sporim,tak mam estw veslovaci trenazer
U mna nie, nechudne sa. Som vasniva bikerka plus spinning k tomu. Mam z toho akurat dobru kondicku a mozno pevnejsie nohy. Ale kazdy sme iny. Ved ti bikeri su vyslovene vychrtli..
@luciaruz no to ti verim tu frustraciu,
Este je dobre nastudovat si v akej tepovej frekvencii tvoje telo spaluje tuky a sledovat si to pocas aktivity.
@vanilkovazmrzka to mam uz nastudovane ja nemam taky prijem stravujem sa dost doetne.
@la_dolce_vita ok dakujem tak to budem musiet ten beziaci pas nahradit inak ako s bike.Mna ten stacionar ani nebavi.Skor v prirode alw na ro nemam tak casu.
Tak potom neni dovod aby si nechudla, ked to mas vsetko odsledovane ;)
@ktochytavzite s behom mam lepsie skusenosti, ale nebavi ma behat tak ako bike. Ale ked som mala doma spinner, tak nič, zbytocne zaberal miesto 🙂
@vanilkovazmrzka tak som na rovnakej vahe uz dlhodobo nadvahu nemam skor som tohoa ale vadia mi stehna,chcela by som chude stehna,ako nepisem ze nerobim chyby a mozno robim vsetko zle.Ale nejem vela to ti pisem pravdu.Len ci bikim tie stehna skor nenaberu na objeme ako zostihlia.
Este doplnim, ze je dobre striedat tie sportove aktivity.
@la_dolce_vita no hej beh je taky nezazivny preto beham na pase a mam zapnuty tablet a lepsie mi to prejde ,aj hudba aj videa.No dakujem za tip,a trenazer veslarsky myslis ze je lepsie ako stacionar?
@ktochytavzite lenze to tak nefunguje, ze ty si vyberies partiu z ktorej budes chudnut.
@ktochytavzite s tym nemam skusenosti. Co ale robim pravidelne roky je trx, cvicenie s vlastnou vahou. To som videla aj vysledky na sebe. Ale bike ja zvladnem naozaj vela, aj kopce, vzdialenost, telo je zvyknute, cize ziadny efekt u mna ☹
@la_dolce_vita len ti cestni vytrvalosti cyklisti, co maju tych 50-60 kil jednak idu aj 10 hodin denne a druhak pri tom maju specialnu stravu. prave preto, aby mali len svaly na nohach a nic navyse nemuseli tlacit do kopca
@kiwi3 ano, to mas pravdu, to su uz ini borci.
Ale ano, da sa schudnut. Moj manzel bikuje takmer kazdy den a schudol dost. Teraz, ako sa oteplilo, tak uz chodi von po kopcoch, ale v zime celu zimu bikoval na cyklotrenazeri. Ale on dava take trasy, ze spali 1500kcal a viac, strazi si tep, strieda frekvencie - bicykel ma naparovany na appku a sam mu meni obtiaznost podla toho, ako narocna je trasa. Co sa tyka jedla, neobmedzuje sa nejako vyrazne, ale teda my doma jeme relativne zdravo.
@vanilkovazmrzka ved viem a vidim ale predsa verim ze raz to dam
Ved keď schudnúť primárne z nôh, pridaj párkrát do týždňa cviky na nohy.. Posilňovaním sa lepšie formuje postava ako len jedným druhom kardia.
Ja som jazdila od mladosti a bola som stihla. Jak som prestala dost som pribrala
Ak ješ zas príliš málo, aj vtedy sa nechudne. Podľa mňa skôr bude problém v strave ako v aktivite.

Keď bicykluješ namiesto raňajok, obeda a večere, tak určite. 😉