Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
Ja som zhruba s tymto zacala uz vo stvrtok, je to nieco podobne ako dukanovka. Ale ta je etse prisnejsia a to ja uplne nemozem kdze kojim. Presne tento styl mi vyhovuje...Ono je to o nastaveni si v hlave ja som takto frcala pred velkou nocou a aj som schudla, len prisla velka noc a odvtedy som sa nevedela dat znova do stsreho rezimu. Mne este pomaha aj cvicenie na orbitreku. Na nom sa zahrejem a potom este pridavam nejake cviky s cinkami na ruky nohy a brucho. Som uz na povodnej vahe pred tehu, ale chcem dat este 5kg a aj spevnit telo, lebo sa mi ta huspenina nempaci...:( Odcenujem zakladatelku klobuk dole, ze sa chce podelit s nami.🙂 SUER! Ale ved viacerym sa chudne spolu lepsie. no nie? Drzime si palecky..🙂
tak som pevne rozhodnuta ist do toho 🙂 chcem 20kg dole 😀
@slavenka83 to ja tiez, minimalne 😀. ked uz chudneme, nech to stoji za to.
S podobným stravovaním už mám skúsenosti a vtedy som schudla bez trápenia a hravo. Takže sa pridávam, spolu to pôjde ľahšie 🙂
Baby idem s Vami 😝
@tina1711 ešte sa chcem spýtať, že čo si mám pomerať pás prsia a nohy???
@kacena1159 pomeraj si vsetko 😀 co sa len da 😉 sprav si tabulku vaha prsia pas boby zadok a aj jedno stehno si odmeraj ale tak aby si vedela kde si si to merala 🙂 pas sa meria tak ze prilozis na miesto kde mam najuzsie a prehnes sa do jedneho boku a uvidis kde to je vyrovnas sa a zapises dufam si pochopila ako som myslela lebo som niekedy ako madar 😀
Kocky ja si idem zabehat 😀
@tina1711 ja si pôjdem dať dlhú prechádzku 🙂
no, maly ma anginu a ja ze co nechce jest... uz 3 dni, tak dietujeme obaja. ja som uz hladnaaaaaa!!! pomooooooc 😅 😅 😅
jaaaaj, ale ako prekonat tu obrovsku chut na sladke po obede, pane boze daj mi silu odolaaaaat.
ja to idem tiež skúsiť, veď leto je už pomaly tu
Tak trošku som si to dnes prisposobila ale zatial fičím zdravoooooooo 😀
Je to totalne v pohodicke, absolutne niesom hladna, je to parada!🙂
ahoj tak zatial sa držím tak uvidime kolko mi to vydrži a ešte si pojdem trošku zacvičiť 😉
Dufam ze vydrzim,s mojou pevnou vôlou je to dosť zle 😀 a hlavne nejesť sladke je utrpenie ☹
@yvetulka a @angie777 baby aj ja milujem sladke, havne cokoladu..ale ono je to o tom, ze zo zaciatku je to velmi velke lakadlo, preto vam radim, nemajte doma absolutne nic sladke zo zaciatku, aby ste nemali pokusenie po ruke..u mna to tak funguje. a je to len o zvyku ked vysadis sladke po case ti uz ani na chut nepride.. neskor uz si nato zvyknete a nebude vas sladke tak lakat. Kedysi som si bez sladkeho nevedela den predstavit teraz to uz ide. a ked tak kupte si horku cokoladu a ked uz fakt nebudete vediet vydrzat dajte si kocku, max. 2. 🙂
No ako kocky ako ste to zvladli dnes__?
Kocky recepty na zajtra a nezabudnite vobec na veceru nemusite mat ine mozete si dat to iste ako na obed ale len polovicnu porciu
2.deň
Raňajky: praženica s celozrnným pečivom (2 bielky a jedno celé vajce)
Desiata: zeleninový šalát s celozrnným pečivom
Obed: grilované mäso na rošte aj zo zelenikou napichajte to pekne paradajku baklazan papriku cokolvek (nepridávať žiaden olej, bylinky a koreniny môžete)
Olovrant: ovocie (hruška, maliny, jahody, melón)
Večera: uvarené mäso so zeleninou (prípadne celozrnné pečivo) ja som dnes na obed robila masko na cibulke podusila a dala mrazenu zeleninku strasne dobre to bolo

@zuzkasu baby musíme mať hlavne pevnú vôľu to je základ 🙂 a podporu takže poďme do toho 🙂 🙂 🙂