icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

danciana
7. máj 2012

Ja v pohodke...🙂 este asi idem cvicit..aj ked som sice vcera cvicila a som sa riadne zapotila. Len cakam kedy maly zaspi..akosi sa mu nechce..inokedy uz haja.. a ty tina1711 ako?

tina1711
autor
7. máj 2012

@danciana ja som rano behavam ked malinka spinka a cez den no papkala som ako som mala takze v poriaku az na to moje ubohe pitie zas som nevypila 2 litre 😖

danciana
7. máj 2012

Mne sa rano neche tak skoro vstavat a najradsej cvicim, ked maly vecer spi, alebo ked je muz doma,lebo maly je nevyspytatelny a nikdy neviem kedy sa zobudi. niekedy by som sa ledva prezliekla. Ja sa praveze cudujem, kolko som toho vypila, lebo tiez je moj pitny rezim biedny ale dnes to slo vypila som asi 3litre. mne pomaha ked si dam do pol litrovej flasky vodu a pijem ju na dvakrat zakazdym. Po vyputi hned doplnim.. ja som predtym mala odpor k vode som mala pocit, akoby mi aj z toho pitia vody bolo zle ale uz som si asi zvykla...teda tesila by som sa tomu, keby mi to vydrzalo..🙂

mima1311
7. máj 2012

Tak som vas nasla 😀 ...citam ze poväcsine tu chcete zhodit dale ,, biedne ,, kilecka 😝 to ja sa potrebujem viac rozsupnut , po porode som mala viac len asi 5 kg a dnes ma maly 8 mesiacov a ja som podkynula o 20 kg 🤐 😲 , takuze minimum dat dole 25 😒
potvrdzujem ze voda je pri chudnuti nevvyhnutny zaklad , ja som pocas mojho chudnutia vypila aj 4 litre a to som pred tym tak za denn dala pol litra , stravu som si kontrolovala a presne za ropk som dala dole 50 kg 😝 PST ...bolo z coho ,, 😠 😠 😠 no a teraz mam polovicu spät do haja zeleneho ...preco ? nepijem , a jem poväcsinwe vecer a nepravidelne ...a milujem cokosku 😝
tak snad sa opät vzchopim a spmätam sa ...

mima1311
7. máj 2012

sorry za preklepy , zvyknite si na ne u mna 😝 poväcsine robim dve veci naraz 😀 😀 😀

tina1711
autor
7. máj 2012

@mima1311 podarena odpadavam no ja som cez tehu straaaaaaaaaaaaaaasne pribrala par kg som dala dole ale aj tak sa do nicoho nemestim a ani cez dvere neprejdem 😀 ale pojde to treba sa fakt naucit papat nie hltavo ale normalne pomaly inak aby ste nepapali hltavo je dobre si kupit cinske palicky 😀

patka6
7. máj 2012

@tina1711 pocuj kikuš, a polievka sa moze na obed ?

aninka2012
7. máj 2012

môžem sa k vám ešte pridať aj ja???

tina1711
autor
7. máj 2012

@patka6 pocuj patka moze ale vsicko dam postupne ja som dnes mala ale katastrofa to ti radsej dam do ip ale aj tak ju budete musiet papat bebebebe

tina1711
autor
7. máj 2012

@aninka2012 kazdy sa moze ale treba si dokladne precitat co som napisala

patka6
7. máj 2012

@tina1711 oj to neznie dobre, ale vies taku aku robim aj mojej familii myslim ci mozem🙂 a este ozaj co vravis na kavu? pretoze ja musim mat doobeda a poobede kavu lebo inac ma desne boli hlava

tina1711
autor
7. máj 2012

@patka6 ked ju das bez mlieka a bez cukru este to prezijeme a polievky tak urcite nie kysle polievky ale hlavne krfiolova mrkvova pozor nie zemiaky

patka6
7. máj 2012

@tina1711 no tak taku kavu ja veru nevypijem, no ja budem mat asi taku extra dietu mnou prerobenu trosku :D no sranda ze ani take polievky nie... sa mi to prestava pacit asi :P

tina1711
autor
7. máj 2012

@patka6 mne toto vyhovuje vies ako ja mozem tie blbe kysle ach nuz patka ved nemusis uplne presne staci ked nebudes papat pecene zemiaky a tak

patka6
7. máj 2012

@tina1711 no sak hey, no vies ty to mas aj mozno preto jednoduchsie ze nemusis muzovi varit🙂 tak si mozes len pre seba pripravit a aj malej to dat, ale tak zase je pravda ze v podstate nejak extra pri tejto diete netreba varit, ako zatial pozeram, budem sa snazit dodrzat to v ramci mojich moznosti a co najviac sa snazit 🙂

tina1711
autor
7. máj 2012

@patka6 no to teda nemusim ale musim varit obed pre bratov ako su halusky a tak vyprazane a si myslim ze to je milion krat vacsie pokusanie

patka6
7. máj 2012

@tina1711 no sak aj ja slavovi robim kadejake take jedla ze by som ich schnapla hned, takze ja mam asi take iste pokusenie ako ty 🙂 mnam halusky jaku chut si mi spravila na ne🙂

kacena1159
7. máj 2012

Baby ja som bola dnes na nákupoch a usúdila som, že jednoznačne musím schudnúť :( takže ideme do toho :D a naplno :D

tina1711
autor
7. máj 2012

@kacena1159 na akych nakupoch hadam nie sladkosti 😀

kacena1159
7. máj 2012

@tina1711 potrebovala som si kúpiť niečo na seba lebo idem tento mesiac na dve oslavy :D

danciana
7. máj 2012

Ja som sice uz na vahe pred tehu, ale chcem dat este 5kg dole, bo sa necitim este dobre. To ma motivuje..a dalsia vec, ze nechcem vyzerat no ako sa to povie, nechcem nikoho urazit ale niektori tvrdia, ze na niektorych babach z pohladu vidno, ze uz su maminkami...akoze nic v zlom ale ja chcem byt sexi mama..🙂 To asi kazda, nie?🙂

danciana
7. máj 2012

@kacena1159 aj ja idem na oslavu ocino oslavuje 50tku koncom maja..🙂

tina1711
autor
7. máj 2012

@kacena1159 to som aj ja teraz nedavno riesila a preto som sa rozhodla schudnut no ale som zvedava ako budes odolavat jedlu 😀

kacena1159
7. máj 2012

@tina1711 a tak hádam to zvládnem na nákupy som si pribalila jablko a fľašu vody a bolo :D tak to hádam vydržím a konečne si kúpim po čom moje srdce túži :D 🙂

cillikat
7. máj 2012

jeeeeej, to je suer, tiez potrebujem schudnut po porode, uz som teda bola aj chudsia, ale teraz vobec nestiham pravidelne jest a dotlacam sa "somarinami", ako su cokolady, biele rozky......co len chytim do ruky a zjem bez pripravy....☹ som rada, ze stihnem nakrmit dve deti..... 😀, ae takto sa mozno donutim urobit tu zmenu, tak sa skusim pridat k Vam..... tesim sa a drzmi vsetkym palce a tina1711, Tebe patri velke DAKUJEM 🙂

tina1711
autor
8. máj 2012

@cillikat ahojky zacali sme vcera treba si precitat clanok co som napisala a kazdy den davam recepty co sa ma papat na druhy den .

tina1711
autor
8. máj 2012

Dobre rano kocky rozhodla som sa Vam posielat tie recepty do ip pretoze takto si musite hladat tie recpty a bude asi aj Vam lahsie ked ich dostanete priamo do posty takze holky co vam nechodi ip odomna mi napiste dakujem aby som Vas mala pekne v kope 🙂

kacena1159
8. máj 2012

@tina1711 ja som nič nedostala :(

patka6
8. máj 2012

@tina1711 ani mne to neposielas do ip:( to uz co je toto :D a co ako ste buvali? 🙂

tina1711
autor
8. máj 2012

@kacena1159
@patka6 baby vsak dnes vam poslem do ip lebo recepty na dnes uz mate 🙂 a aj potraviny ktore budete potrebovat na dalsie 3 dni