Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
@nordi a on schudol za rok na 150kg!!!cize polovicu, ty koky bol z neho normalne fesak. a chudne dalej bez kamier.ano, mam doma orbitrek som si ho kupila na valentina. 🙂S cvicenim to ide lepsie dolu a aj sa odreagujem. Predtym som dokazala cvicit na nom aj hodku teraz ma to uz tak nebavi, tak cvicim pol hodku na orbi a potom este cviky s cinkami na ruky plus brusaky..
4. deň -2kg.Dnes mam na obed pstruha, v LIDL maju akciu tak som kupila do zasoby🙂 vecer po 6tej uz nepapam iba zuvacku si dam ked som hladna...tak baby huraaa dotoho pokracujeme spalovat tuky🙂
Babyyyyyyyyyyyy SOM STASTNAAaAA dnes rano sa postavim na vahu a ze 67kil, vauuuuu 🙂, dodalo mi to silu super vaaaaaaaaaauuuuuuuu 😀
@ematko29 jeeeej aj ja mam podvazky cierne ,stoja mi v skrini,vytiahnem az schudnem 😝
@danciana ty kokos dobry ,ze na polovicu vau.sanka dolu sefe
ja som si kupila aljassku tresku,idem si ju na ober ugrilovat a k tomu zelen.salat a to bude aj vecera.
@cucka88 ja jem po 18h ,okolo 19-20h si dam pomaranc 😉
Raňajky: celozrnné pečivo (so syrom, alebo šunkou, vždy si musíte vybrať nikdy nie spolu,zeleninový šalát )
Desiata: ovocie
Obed: mäso, najlepšie biele, môže byť aj bravčové ak si vyberiete bravčove tak si ho ugrilujte ak kuracie posmažte na troske oleja s cibulkou a ak mate mrazenú zeleninku tak to s nou poduste
Olovrant: ovocie alebo chlebíky (sušené) ja kupujem v cba take balenie celoyrnných clebickov je to strasne chutné
Večera: zeleninovo-kurací šalát (namiesto majonézy dať biely jogurt, môže byť aj horčica, ale v malom množstve) nemusite kuraci staci ako ja ladový šalát uhorka chery paradajky davam si aj mozzarelu ale nezabúdajte ak syr tak nie kura
Kiki
Ahojte chcem sa opýtať pijete niekdo ráno kávu??? já pijem bez cukru a mlieka len neviem či možem 🙂
aked neodolám,môžem si dať doobedu maličkú sladkosť?? ? ? 😕
Raňajky: sušené chlebíky so syrom, a zeleninou
Desiata: ovocie s bielym jogurtom
Obed: opäť nejaké mäso (chudé) urobte tak nakrajate si kuracie prisia 2 male alebo jedno velke opecte si ho a dajte do salatu
Olovrant: müsli tyčinka (bez jogurtu)
Večera: zeleninový šalát moze byt aj ten co ste mali na obed
Kiki
som zjedla dnes na vveceru zeleninovy šalat asom este strasne hgladna ☹ som vytiahla cviklu zavaranú tak mnam mnam 🙂
ale keby som tak makala ako moj manželik tak som taka krasna...sak dnes ukladal dlažbu a 10x liezol cez balkon lebo inak nemohol.sa čudujem ,ze vvladze apotom že je taky sexi 😝 😀
som dojedla cviklu,stačilo pár lyžičiek 🙂 auž som síta.ale asi sa stočím do spálne ked pojde moj drahy večerať.teraz mam menzes tak by som jedla vkuse
Baby som zabudla napisat co treba nakupit na dalsie dni takze ako vzdy celozrnne pecivko jogurtiky sunecku alebo syrik vela zeleninky,kapustu,masko ,rybku (ale to myslim ze este mate )ovocie ,mrazenu zeleninu hribiky a bonus kupte si nieco sladke co strasne lubite
Ranajky : celozrnne pecivko a volske oko
Desiata: jeden banan
Obed : zeleninove rizoto
Olovrant :jogurt
Vecera :zeleninovy salatik zo syrom maju v lidl taky salatovy ten je strasne dobry
@tina1711 mnam to zeleninove rizoto je dobry napad, super recept
ja hlasim kila 65kil,vazim sa vzdy rano neviem ako vy 😕 , takze od zaciatku chudnutia som schudla 5 kil 😅 dakujeeeeeem Tinke za napad CHUDNEME ONLINE aj vsetkym Vam co tu chudneme, za rady, povzbudenia,inspiracie. takto ma bavi chudnut, lebo sa viem prinutit ked sme viacej. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@nordi a ty si aj vyssia...Vidis, uz si zhodila este to dotiahnut tam kam chces...a musis tomu verit.. Ja ked som rodila mala som 75kg...a po odrodeni 70kg..teraz 58kg ale este musim zamakat. aj spevnit telo potrebujem.. Skoda..na love davaju jedneho co chudne no ale on mal 300 kg a cvici a chudne s trenerom a za 3 mesiace uz dal dolu 63kg!!! aj tak ma co robit este...