Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
aha alen len tak dnes si co varila na obed?veceru co ides?
NIE NIE A TO HOKAIDO KDE DOSTAT?ROZMYSLAM NAD BROKOLICOVOU KREMOVOU ALE TA SMOTANA MA ODRADZA ☹
Ahojte, ja by som sa tiež pridala... Po tehu mi ostalo ešte dobrých 15 kg a ani pred tým som nebola najštíhlejšia 🙂 ale už treba dačo robiť, toto leto nevydalo, tak na budúce, nech som ako super kosť :D Chcem sa spýtať @tina1711
existujú niekde tieto tvoje recepty a postupy zosumarizované? Či to vymýšlaš každý deň? Ak máš niečo také, pošli mi prosím do IP, aby som mala aj spätne nejaké tipy na recepty.. Držte mi palce ženy, lebo ja som strašná v poslednej dobe, vôbec sa neviem zaprieť a prinútiť sa dačo robiť... :(
@zufzufmeister ahoj vitaj ak budes pekne postupovat podla receptikov tak do leta budes kocka ale treba pre to aj nieco robit dat si predsavzatie ze kazdy den budes pol hodku cvicit pojdes do fitka cokolvek a recepty zial nemam nikde zosumarizovane vymyslam si ich alebo sa niekde inspirujem a pomaly mam uz aj memej kg ako pred porodom nehovorim ze je to kvoli strave ale kazdy den behavam hodinku a pohyb vela urobi
@tina1711 a behávaš niekde na ihrisku, alebo len tak po ulici, po lese? Mne to je furt proti srsti, že ísť behať po meste 🙂 hihi, by sa pozerali po mne ako po blbcovi 🙂
@zufzufmeister beham jak trapka vedla hlavnej cesty popri strednej skole takze mne to bolo tiez proti srsti som si ved nech sa cumia ked maju na co 😀
@zufzufmeister skus fitko ja tam davam beziaci pas 🙂
chc em mat aspon tych 60kil

a zajtra co varis?