Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
tak to ste ma potešili, naozaj si bez kávy rannej kávy neviem predstaviť deň ... u nás to máme s mm taký rituál, kedže odchádza na celý deň do práce, staršia dcéra do škôlky, tak si aspon tú kávu spoločne vypijeme, potom sme doma už len my dve s mladšou a to si ani kávu nemám chuť dať, ja si ju radšej vychutnám v pokoji, nie za ustavičného behu 😵
kura pečiem aj ja vždy na vode a to tri hodiny na nízkej teplote, nedávam nič, ina papriku a trochu soli ... mm si nevie vynachváliť, sa oddeľuje od kosti a tá kôžička ... no naozaj je to mňam .,., na zajtra som si ešte kúpila kura vodňanské, si vychutnám a od pondelka začínam ... už mám aj suroviny na prvý týžden
@emanka vies,co v pohode bala som sa ze bude vacsi bordel,skoro vetko sa mi zmestilo do spajze a mm mi nechal sporak v kuchyni a jednu skrinku tak tam budem moct aj navarit..kym bural boli sme vonku a teraz uz je krasne vyupratovane,zajtra vymalujeme a tak 😉
Spominas psov,kolko ich mate a aku rasu ? My mame jedneho maleho smrada 😅 lezie mi na nervy,nie je velmi vychovany 😀 furt len zdrha a robi si co chce 😠
Baby vy peciete kura na vode ? ja ho tam dam len tak,nasolene a ono pusti stavu a potom ho oblievam tym vypekom a je uplne makkucke,stavnate a hore chrumkave 🙂 som prekvapena z tej vody
@veverina máme troch psov, jedného boxera a dvoch cane corso. Na konci marca budeme mať nové 2 šteniatka, tak bude veselo.
Hmm, čo sa tu nedozviem, tak kura bez oleja a bez vody? To som ešte nerobila, len tak na sucho, ale asi začnem. Majka a ty 3 hodiny kura? Fuuuha, to by sa mi nechcelo toľko čakať, ale verím, že je určite dobré. Ja tiež kávu pijem najradšej v kľude, nemám väčšie nervy, keď malá voľačo chce vtedy 😠
@emanka fiiha toolko psov ? A nerobia bordel na dvore..v zahrade ? Aj ty si podlievala kura s vodou ?? A co som ja sprosta,ja som to este nepocula,vsak to by sa mi v tej trube varilo 😅 a ked tam nemam vobec nic take je stavnate..a 3 hodiny to som tiez este nepocula,vsak by sa mi za tu dobu vyparilo 😀 ja hodinku a staciii..
@mamisqva no super, tak držím palce. Ide to celkom ľahko, uvidíš. Ja som začínala skoro ako ty, teraz mám 4 kg dolu, možno aj viac, ale asi už nie. Zajtra mám posledný deň. Ale cm išli dolu pekne, minimálne 1/3 je zo mňa preč. Akurát ma muž pred tv "obchytkával" a že už ti aj rebrá cítim 😅
ok, ahojte a dobrú zajtra.
PS: Veronikaaaa, zvládli sme to, zajtra máme posledný deň!!!!!!!
ja keď som piekla hodinu, nebolo to mäso naozaj také, že samo odpadávalo od kostí, teraz to je jedna báseň to mäsko, ale pečiem na 160 stupňoch
fakt baby, vyskúšajte, mm je neskutočne vyberavý v jedle, až ma niekedy rozčuľuje s tým, ale na moje trojhodinové kura povedal, že ešte nikdy lepšie nejedol ... už tri dni mi tu básni, ako sa teší na nedeľu ... ja ho dávam o deviatej ráno do rúry a o dvanástej vyberám ... nepodlievam, len každú hodinu celé otočím
No ozaj už končím, idem ešte čítať do postele a spať....ahoj a poriadne sa zajtra najedz, aby si mala na čo spomínať 😀 Ale nie, srandu si robím, bude to v pohode 😉
Majka, no čo keď ja o deviatej ešte niekedy spím....no ale vyskúšam

@majka35 nemáš sa čoho báť, kľudne spi 🙂 Je to fakt v pohode a ešte aj dobré výsledky. Ja mám rovnaký hlúpy zvyk ako ty, tiež pijem ako prvé vodu a potom kávu a až potom raňajkujem, aj za hodinu. Robím to tak dlhé roky, nedokážem to zmeniť. Dokým nevypijem kávu, tak som neni schopná sa ani z pyžama vyzliecť a ani umyť.
Najlepšie by bolo, keby sme aspoň kúsok nejakého keksíka dali do žalúdka a až potom kávu. Teóriu ovládam, ale v praxi to nepraktizujem 😒 Tiež som počas celého detoxu rozmýšľala, že tú kávu by som asi nemala na lačno piť, no ale stále som pila a aj tak som schudla a aj som sa prečistila.