icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

emanka
10. mar 2012

@majka35 nemáš sa čoho báť, kľudne spi 🙂 Je to fakt v pohode a ešte aj dobré výsledky. Ja mám rovnaký hlúpy zvyk ako ty, tiež pijem ako prvé vodu a potom kávu a až potom raňajkujem, aj za hodinu. Robím to tak dlhé roky, nedokážem to zmeniť. Dokým nevypijem kávu, tak som neni schopná sa ani z pyžama vyzliecť a ani umyť.
Najlepšie by bolo, keby sme aspoň kúsok nejakého keksíka dali do žalúdka a až potom kávu. Teóriu ovládam, ale v praxi to nepraktizujem 😒 Tiež som počas celého detoxu rozmýšľala, že tú kávu by som asi nemala na lačno piť, no ale stále som pila a aj tak som schudla a aj som sa prečistila.

veverina
10. mar 2012

@mirka1986 nie nedala kura pustilo stavu,bolo to vyborne..hmmm a ta chrumkava kozicka na kuriatku 😵

majka35
10. mar 2012

tak to ste ma potešili, naozaj si bez kávy rannej kávy neviem predstaviť deň ... u nás to máme s mm taký rituál, kedže odchádza na celý deň do práce, staršia dcéra do škôlky, tak si aspon tú kávu spoločne vypijeme, potom sme doma už len my dve s mladšou a to si ani kávu nemám chuť dať, ja si ju radšej vychutnám v pokoji, nie za ustavičného behu 😵
kura pečiem aj ja vždy na vode a to tri hodiny na nízkej teplote, nedávam nič, ina papriku a trochu soli ... mm si nevie vynachváliť, sa oddeľuje od kosti a tá kôžička ... no naozaj je to mňam .,., na zajtra som si ešte kúpila kura vodňanské, si vychutnám a od pondelka začínam ... už mám aj suroviny na prvý týžden

veverina
10. mar 2012

@emanka vies,co v pohode bala som sa ze bude vacsi bordel,skoro vetko sa mi zmestilo do spajze a mm mi nechal sporak v kuchyni a jednu skrinku tak tam budem moct aj navarit..kym bural boli sme vonku a teraz uz je krasne vyupratovane,zajtra vymalujeme a tak 😉
Spominas psov,kolko ich mate a aku rasu ? My mame jedneho maleho smrada 😅 lezie mi na nervy,nie je velmi vychovany 😀 furt len zdrha a robi si co chce 😠

veverina
10. mar 2012

Baby vy peciete kura na vode ? ja ho tam dam len tak,nasolene a ono pusti stavu a potom ho oblievam tym vypekom a je uplne makkucke,stavnate a hore chrumkave 🙂 som prekvapena z tej vody

mamisqva
10. mar 2012

@emanka dakujem objednana 😉 😉 😉

emanka
10. mar 2012

@veverina máme troch psov, jedného boxera a dvoch cane corso. Na konci marca budeme mať nové 2 šteniatka, tak bude veselo.
Hmm, čo sa tu nedozviem, tak kura bez oleja a bez vody? To som ešte nerobila, len tak na sucho, ale asi začnem. Majka a ty 3 hodiny kura? Fuuuha, to by sa mi nechcelo toľko čakať, ale verím, že je určite dobré. Ja tiež kávu pijem najradšej v kľude, nemám väčšie nervy, keď malá voľačo chce vtedy 😠

emanka
10. mar 2012

@mamisqva potom sem píš a informuj nás, ako sa ti darí 😉

Ja sem zajtra ráno hodím miery, som zvedavá, ale myslím, že sa už nič nezmenilo, ale ktovie.

veverina
10. mar 2012

@emanka fiiha toolko psov ? A nerobia bordel na dvore..v zahrade ? Aj ty si podlievala kura s vodou ?? A co som ja sprosta,ja som to este nepocula,vsak to by sa mi v tej trube varilo 😅 a ked tam nemam vobec nic take je stavnate..a 3 hodiny to som tiez este nepocula,vsak by sa mi za tu dobu vyparilo 😀 ja hodinku a staciii..

mamisqva
10. mar 2012

@emanka chcela by som zajtra zacat aj svagrina,ideme na to spolu,jej sestra to drzi uz tyzden tak nas motivovala a dala info pokial pride kniha tak rano sup na nakup a ideme nato,ja zacinam na 70kg tak uvidime ako to dodrzim.A ty ako si natom?ako sa ti dari?

emanka
10. mar 2012

@veverina ja trúba dávam olej, ale asi budem robiť ako ty. Dvor, záhradu máme na kompletku zničené, no ale čo už. Budeme mať chovnú stanicu, tak máme aj koterce a tak a aj pozemok máme rozdelený na 3 časti a v lete ich nepúšťame pri altánok a pri bazén. Teraz je to jedno.

emanka
10. mar 2012

@mamisqva no super, tak držím palce. Ide to celkom ľahko, uvidíš. Ja som začínala skoro ako ty, teraz mám 4 kg dolu, možno aj viac, ale asi už nie. Zajtra mám posledný deň. Ale cm išli dolu pekne, minimálne 1/3 je zo mňa preč. Akurát ma muž pred tv "obchytkával" a že už ti aj rebrá cítim 😅

emanka
10. mar 2012

@veverina ja tiež varím hodinu kura a je akurát. No a už nepíšme o takom dobrom prepečenom kuriatku, nejaká som hladná dnes celý deň 😒 Ale tuším dostanem menzes, tak to asi preto. Neviem. Mala by som ísť spať asi.

majka35
10. mar 2012

@veverina áno, ja pečiem už roky na vode a je naozaj vynikajúce

veverina
10. mar 2012

@emanka ved aj ja uz idem spat,zajtra mame toho este vela 😒 tak dobru noc 🙂

veverina
10. mar 2012

@majka35 zaujimave 🙂

emanka
10. mar 2012

ok, ahojte a dobrú zajtra.
PS: Veronikaaaa, zvládli sme to, zajtra máme posledný deň!!!!!!!

majka35
10. mar 2012

ja keď som piekla hodinu, nebolo to mäso naozaj také, že samo odpadávalo od kostí, teraz to je jedna báseň to mäsko, ale pečiem na 160 stupňoch

emanka
10. mar 2012

@majka35 tak také kuriatko by som si dala....a hneď!

majka35
10. mar 2012

@emanka ja si ho dám zajtra, už ma čaká v chladničke, ale posledný deň pred detoxom, ty si na tom lepšie ... posledný deň detoxu ... super ... blahoželám

emanka
10. mar 2012

@majka35 ďakujem 🙂 Len ešte som neskončila, musím aj naďalej pokračovať v zdravom stravovaní, lebo keď zas priberiem, tak ma drbne 😠

majka35
10. mar 2012

fakt baby, vyskúšajte, mm je neskutočne vyberavý v jedle, až ma niekedy rozčuľuje s tým, ale na moje trojhodinové kura povedal, že ešte nikdy lepšie nejedol ... už tri dni mi tu básni, ako sa teší na nedeľu ... ja ho dávam o deviatej ráno do rúry a o dvanástej vyberám ... nepodlievam, len každú hodinu celé otočím

veverina
10. mar 2012

@emanka veru 😵 neverila by som celkom to utieklo 🙂 zajtra sa pomeriame 🙂

emanka
10. mar 2012

No ozaj už končím, idem ešte čítať do postele a spať....ahoj a poriadne sa zajtra najedz, aby si mala na čo spomínať 😀 Ale nie, srandu si robím, bude to v pohode 😉

emanka
10. mar 2012

@majka35 a pečieš ho prikryté?

emanka
10. mar 2012

@veverina no veru, rýchlo to ubehlo, ešte len nedávno sme sem prišli 😉

majka35
10. mar 2012

@emanka mňa tiež ... váhu, ku ktorej som sa dopracovala, som nemala ešte nikdy predtým ... ani ked som odrodila svoje dcéry 😎

majka35
10. mar 2012

@emanka nie, odkryté

emanka
10. mar 2012

Majka, no čo keď ja o deviatej ešte niekedy spím....no ale vyskúšam

emanka
10. mar 2012

@majka35 no ja som tiež takúto váhu ešte nemala, ale verím, že to pôjde dolu všetko.
No ale už ozaj končím, aj keď ste tu ešte niečo napísali, už nereagujem 😎 Napíšem zajtra....takže po tretíkrát dobrú 🙂