icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zuzu8888
24. mar 2012

@zgurkaa ani o pive nehovor ja mam taku chut na radlera ze az :D ale aj na pecivovo ale asi skorej by som si dala to pivo ked je tak krasne vonku :D

zgurkaa
24. mar 2012

ja som si dala nakoniec to pivo a cestoviny s cuketou dvakrat 😝 Som normalne prezrata 🙂

zuzu8888
24. mar 2012

@zgurkaa ved treba raz za cas hahah :D podla mna si is tym vobec neuskodila :D 😀

kathrin17
25. mar 2012

baby chcela som sa vas spytat, ci niektora mate, alebo ste mali problemy s celulitidou...mne sa zda, ze mi pekne ustupila...nemala som nejaku strasnu, ale zda sa mi, ze teraz je to podstatne lepsie....co vy na to?Aj vam sa upravila?

zgurkaa
25. mar 2012

@kathrin17 mne mozno mierne 5% 😉

martinka1981
25. mar 2012

Ahojte kočky,
idem sa priznať. Dnes 2 ks babovky 😝 kusok tvar.zavinu. Som sa neovladla na navšteve 🤐 🤐
no neva,však sa ide dalej neee?? 😎

lili10
25. mar 2012

@kathrin17 ahoj ja som dnes zacala 4 tyzden .schudla som iba 1.5 kg:((ale s tou celulitidou je to pravda mam jej omnoho menej 🙂)

monikapalo
25. mar 2012

baby aky je rozdiel medzi prvou knihou a tou druhou, Najedzte sa do stihlosti?

mamkajanka
26. mar 2012

Dievcata a co kava? podarilo sa vam ju nepit?
Trocha som vas prebehla a vidim , ze sa vam dari. 🙂

dena10
26. mar 2012

Ja si kávu dám ráno 🙂 a sem tam urobím aj mini prehrešok - dojem jogurt po synovi, pri varení ochutnávam jedlá a pod. Včera som si dala koláčik a vínko na návšteve a aj tak 3 kg dole za týždeň 😀

monikapalo
26. mar 2012

Dnes som sa rozhodla zacat 🙂 , tak verim,ze budem minimalne tak uspesna ako Vy. Uz sa tesim na vysledky. 😀

smiesko
26. mar 2012

Ahojte zienky, čítam ako sa vám pekne darí, a hlavne tebe dena10, supeeeeer 3kg za týždeň, to by som brala 😀
Ja som dnes tiež začala, no uvidíme ako budem s tým bojovať...... 😝
Čítam monikapalo, že aj ty si dnes začala ako ja, dúfam, že nám to pôjde. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

martinka1981
26. mar 2012

@dena10 ale aka šikula 😉 zo mna odišlo za 2 tyždne len 1,5kg 😝 ale tak lepšie ako nič.
Nemam velku nadvahu asi preto.
Ja kavu pijem normalne,2x denne ,najprv som pila bez mlieka ale teraz si davam sojove 😉 a med.
Ja tiež robim prehrešky,ako som pisala včera že?! 😀
ale dnes sa celkom držim až na to že som okoštovala gašt.pyre čo som robila rodinke.No nedaj si 😀 😝

Jooj ja som dnes začala 3.tyžden 😕 panečku ale to leti....

Všetkym novym bojovničkam držim palce a prajem pevnu volu 😉

smiesko
26. mar 2012

@martinka1981 dík maťka................... 😀

zgurkaa
26. mar 2012

Ahojte, aj ja vitam nove clenky prajem pevne nervy a chut dotoho ist 🙂 Ja sa zatial drzim, ani prehresky nemam, aj ked neviem neviem, keby predo mna postavili cerstvo vyudenu klobasku 😀 😀 😀

mucilienka
autor
27. mar 2012

ahojte nove koceny! drzim Vam palce a pekne Vas vitam!

k tym prehreskom len tolko - aj kon ma styri nohy a predsa sa potkne, takze ideme dalej!!! a este jedno heslo, ktore ma tato "dieta" naucila - AJ KEBY SOM NESCHUDLA NAI JEDNO KILO - STOJI TO ZA TO, LEBO MAM UPLNE INY POHLAD NA STRAVOVANIE A HLAVNE SA CITIM NEKONECNE DOBRE!!

Tak pekny den vsetkym a uzivajte si slniecka!

zgurkaa
27. mar 2012

@mucilienka ahoj, ty sa este stale stravujes podla semaforu? Ako sa ti dari? Hod nejaky oblubeny receptik, ja uz nemam napad ☹

emanka
27. mar 2012

@mucilienka súhlasím s tebou 😉 To chudnutie je "len" bonus, aj ja sa cítim veľmi dobre, energie mám na rozdávanie, nebolieva ma hlava a ani mi nie je ťažko po jedle. Takže paráda.

emanka
27. mar 2012

Ja som mala včera prehrešok 😒 Celé doobedie som bola preč a prišla som domov s tým, že si idem uvariť brokolicu, no ale bola už celá zožltnutá, usušená, tak som ju vyhodila do koša a dala som si segedínsky guláš 😝 Ale bez knedle, tak aspoň tak.
Tak ale myslím, že raz za čas prehrešok neublíži, teraz práve obedujem špenátové cestoviny 🙂

mucilienka
autor
27. mar 2012

@zgurkaa nie podla semaforu ale podla skupiny 0, ja jem iba veci, ktore mozem, ale sem-tam porusim. zacala som sa tomu venovat viacej, uz aj moje baby - deti a manzel na to nabehli, a chuti nam.

monikapalo
27. mar 2012

@smiesko Juuuj, pevne verim, ze budeme na seba hrde 😉

monikapalo
27. mar 2012

Dakujem vsetkym za privitanie aj za podporu. 🙂

zgurkaa
27. mar 2012

@mucilienka a miesas sacharidy a bielkoviny v ramci svojej krvnej skupiny?

smiesko
27. mar 2012

@monikapalo no to dúfam aj ja ...... 😝 , že budeme na seba hrdé... 😀
akurát som dojedla tie fazuľové struky a akosi som ich urobila mastné, asi som dala viac olivového oleja. Na tanieri mi plával olej aj so škoricou..... 😝 😝 bla 😝 😝 😝 ale celkom sa to dá, aj ta cvikla včera ma prekvapila s tou kyslou uhorkou bolo to dobré 😵, len ta voda mi dáva zabrať, v živote som nevypila toľko vody ako včera 3,5l uffff 😲 ale mala som čo robiť.....aj dnes s ňou bojujem.....nikdy som toľko nepila 😕
Na toaletu chodím čo chvíľu, ešte že som doma, inak neviem neviem.....

monikapalo
27. mar 2012

@smiesko 😀 😀 😀 Teraz mam na tanieri to co ty a presne takisto to vyzeraaaa 😀 😀 😀 Aj mna vcera prekvapil cviklovy salat 🙂 .No a s vodou to ako tak ujde, problem mam iba ked nie som doma. Vtedy sa akosi pozabudnem. V lete to bude lepsie, vodu si zoberiem sebou a hotovo. No teraz sa to neda. 😒 Uplne najviac ma prekvapila skorica ku hlavnemu jedlu napr. Velmi mi to chuti. Bomba 😅

mucilienka
autor
27. mar 2012

@zgurkaa tak to zasa nie, snazim sa delit 🙂

baby este AD KAVA - kava by sa nemala pit hlavne z toho dovodu, aby sme precistili oblicky - prazenim sa viazu na kavu latky, ktore najviac zatazuju oblicky, este horsia je kava instantna, pretoze je nezdravy proces akym sa vyraba - pouzivaju sa chemicke latky. Preto by ju mali vynechat najma tie, ktorym padaju vlasy, nemaju dobru plet a pod. - to vsetko su SOS signaly, ze su zatazene oblicky.

a kocky hlavne ZABUDNITE NA MIKROVLNKU!!!!!!

smiesko
27. mar 2012

@monikapalo súhlasím s tebou, ja keď som čítala, že k tej cibuli mam pridať pol lyžičky škorice, tak som sa 2x pozrela či naozaj, nevedela som si tu chuť s tými fazuľami vôbec predstaviť, ale nie je to zlé bola som aj ja milo prekvapená 😕 😕 😕 😕 , tak všetko spapkaj, dobrú chuť! 😵

smiesko
27. mar 2012

@mucilienka no ty si krvná skupina O, ty by si kávu asi nemala ale u A-ka a AB je dovolená.

mucilienka
autor
27. mar 2012

@smiesko ja som nedavala skoricu na struky, bo mi to pride na totalku nechutne :-P, skus bez nej - to chuti aj mojej malej 2rocnej. Inak, to p. Macingovej asi uniklo, ze skupiny 0 a B skoricu nemozu, je pre ne skodliva, rovnako ako aj korenie - cierne aj biele - je skodlive pre vsetky krvne skupiny 😲 Cerpam z knihy o diete pre krvne skupiny od Dr. Petera D´Adama.

mucilienka
autor
27. mar 2012

@smiesko ja viem, ze nie, ani nepijem - mne sa polepsilo, prestali mi padat vlasy 🙂