Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@mucilienka ja si myslím, že p. Mačingovej nič neuniklo, ale že ten detox neberie ohľad na skupiny. Detox je na prečistenie a potom sa máme stravovať podľa skupín + semafór.
Teraz, ke´d som si prečítala o káve a pleti, tak by som ju asi mala vysadiť, mám hroznú pleť. Ale zas nie som si istá, či vysadenie kávy pomôže, keďže aj sestra a aj brat majú zlú pleť, asi to bude genetikou či čo.
@emanka vsetko ostatne co je v detoxe je vhodne pre vsetky krvne skupiny... skus vysadit - mozno mate vsetci surodenci predispoziciu mat zatazene oblicky - u nas je to tak ☹
@mucilienka a co potom jes? ja som tiez nulka a to mame zakazane vsetko okrem masa a zeleniny 😒 Chleba rozky, nemozeme, cestoviny tiez nie, mliecne veci tiez nie, kavu milujem a to sa mam este aj korenia vzdat? Ved ked tak kukam tak 80% beznej stravy co ostatne krvne skupiny mozu nulka nemoze, asi si pojdem vymenit krv 😀
@zgurkaa 😀 no, aj mne bolo tazko, zo zaciatku, ale uz zacinam rozmyslat po svojom - napr. dnes na obed som mala duseny zeleny hrasok so syrom, na veceru som si urobila placky s ryzovej muky a rajcinovy salat s bazalkou a olejom z dyne, takze tak... este si dam potom cviklu, lebo som straaaaasne chudokrvna 🙂 musis si kupit este knihu o krvnych skupinach - alebo teda nemusis, ale mne to dost pomaha, ked si vyberam stravu....
@mucilienka no teda s tou kavou si am nepotešila 😖 ja ked si nedam kavu rano tak som mimo 😝
ale pekne si robim doma preso.Ja som Ačko a ja teda možem ,inak si teda presne vystihla,zla pleť a padajuce vlasy 😔
ale ja kavu milujeeeeeeeeeeem 😢 😢 😢 😢 😢
@martinka1981 presso a prekvapkavana je menej skodliva ako nescafe - kvoli sposobu vyroby.. das si jednu-dve mrkvy naviac 🙂
@mucilienka akurat som čitala knižku a Mačingova piše že počas detoxu kavu ano ale len A a AB krv.skupina 😉
@martinka1981 vsak ano, suhlasim s tebou, ja neprotirecim 🙂
ahojte dievčata,chcem sa k vam pridat,zatial som nestihla čitat čo pišete....knihu mam asi 4roky,raz som skušala,velmi davno detox,asi 3dni už sa nepametam.....neviem či to vydržím..ale proste už musim a hlavne niečo chcem so svojim telom niečo robiť...chcem začat od pondelku..bude to krute cez velku noc..no uvidim...
mne sa zacina tusim znova viazat voda v tele 😖 a to sa stravujem podla semaforu a ani nehresim, cim to moze byt?
ahojte..som si vas len tak letmo kuk-precitala.. 😉 ja som zacala 2 tyzden detoxu a citim sa fajn,len z tej vody musim stale na zachod.. 😕 dufam,ze to coskoro prejde,ako to tam pise,lebo ani von poriadne nemozem,ked nemam po blizku niekde wc 😅 ..vy ste to tak tiez prezivali?ak sa smiem teda opytat.. 😉 🙂
@mucilienka nie je to presne tak, pretože v detoxe je aj banán a ten mne (A) škodí. A nie som si istá, ale tuším aj fazuľové struky by som nemala, ale to presne neviem.
Kávy sa asi nedokážem vzdať, pijem ráno a poobede, tú poobednú by som možno oželela, ale ráno bez kávy?
Ako ste prišli na to, že máte predispozíciu mať zaťažené obličky? Dá sa to nejak zistiť bez toho, aby som navštívila lekára? Neviem, napríklad, či nepredávajú nejaké testovacie prúžky v lekárni - možno som napísala blbosť, ale nevyznám sa v tom 😲
@zgurkaa mne sa to tiež zdá s tou vodou, nejaká som iná. Neviem a v poslednom čase som nejaká nafúknutá.
@vodnarky zo začiatku som aj ja stále chodila na wc-ko a nevedela som sa dočkať, kedy to prejde. Teraz je to už lepšie, pijem cca 3 litre vody, ale aj tak už niekedy neviem vonku vydržať. A pamätám si prvý týždeň som išla s malou doktorke a hneď ako sme dorazili - smer wc, odtiaľ sme išli do Kauflandu a zas - smer wc, potom sme sa museli zastaviť u svokry - smer wc, nemohla som už vydržať, no a keď sme dorazili domov - smer wc 😝 Vtedy som aj so sebou nosila vodu vo fľaši, takže som stále pila. A tiež som si nevedela predstaviť, že by som chodila do roboty.
@emanka ty si tiež Ačko ako ja 😉
o tej vode ani nehovor! Kade chodim tade len wc nahanam a to som už 3.tyžden začala 😝
Ja som predtym strašne malo vody pila a teraz ako taka kobyla 😀
Inak ja som sa tiež neako zastavila v chudnuti,resp.tiež sa niečo deje.Ale ma dostať o par dni aj menzes tak asi aj preto 😝 nebudem sa važiť som si povedala. Odvažim sa až po 2 tyždnoch ked skončim.Uvidim čo z toho bude potom 😝
No idem chystať obed pomaly,polievku mam odvčera,cukinu nachystam a pre zvyšok rodinky rybku upečiem 😉
tak sa zatial majte kočky...
@tamichloe Aj ja som zacala v pondelok, drzim palce. 😉
@monikapalo dakujem,aj Vam..rozhodla som sa,že v pondelok začnem 😵
@smiesko Ako Ti ide cvikla? U mna nastal akysi blok ☹ , normalne ju neviem do seba dostat. A pritom cviklu mam rada, nechapem. 😨
baby tak som sa konecne pomerala dnes...vysledky mojho snazenia su tu 😀
vaha zo 65,9kg na 62,7kg
pas z 85cm na 78cm
boky zo 106cm na 98
som nadsena, ani som nedufala, ze az tolko 😀
@kathrin17 super, bomba 🙂 Takto si to aj ja predstavujem u seba. 😀 A dodrziavala si vsetko poctivo? 😔
Kočky, nechcete knihu: Antonia Mačingová Zhubněte jednou provždy aj s DVD?
@monikapalo snazila som sa skoro vsetko....vodu som obcas nepila tolko kolko by sa malo, fazulove struky som nejedla vobec pretoze ma z nich napinalo a brokolicu som jedla vo forme polievky, vcelku som ju nedokazala dostat do ust....inak sme poctivo dodrziavali aj s maminou 🙂
@monikapalo -mne sa troska sprotivila mrkva..ale zatial mi vsetko chuti,len na tie struky si tu skoricu nedavam.. 😉
@monikapalo cviklu som dala aj dnes na obed, ale ráno som mala nejakú nechuť na to jablko, mrkvu, med, orechy, hrozienka. Mala som to pred očami všetko spolu zmiešané......bla 😝 , tak sa mi nechcelo do tých raňajok, že som to jedla skoro až na obed 11 hod. bolo keď som to pojedla. 😝
Ale keď som to začala jesť, tak ma ta nechuť potom prešla.
Som zvedavá dnes na ten mrkvový perkelt, či čo to je (musím sa potom pozrieť na ten recept), čo budeme mať na večeru.
S tou cviklou sa musíš prekonať, dnes sme s ňou skončili, myslím , že ju máme až v piatok, nie som si istá..., lebo zajtra je tam prekladaná cuketa.
Stála si už na váhe monča? 😀 ...........alebo si odolala............... 😲
@mucilienka juuuj mne sa na mikrovlnku vobec neda zabudnut ☹ v robote si jedlo inak nemozem ohriat, len v mikrovlnke....a studene mi tie jedla skutocne nechutia ☹ aneviem, jedenie podla krvnych skupin nie je nicim podlozene, su to len dohady a ktorukolvek knihu, alebo prispevok si precitam, pre moju krvnu skupinu, vsade su ine veci....maloco sa zhodne...takze na krvne skupiny kaslem 🙂

@mucilienka mne v tom ta škorica tak moc nevadila.
Ja som krvná skupina A.
Moja dcéra nechcela skúsiť ani včera brokolicu a fazuľové struky už vôbec a to bude mať o 3 mesiace 5 rokov. Aj včera mali v škôlke brokolicovú polievku a učiteľka mi hneď povedala, že polievky sa ani nedotkla. A pritom keď mola menšia ju v pohode zjedla.....asi sa menia chute a neskôr bude možne znova papať.