Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@tamichloe joj moja ja mam 158cm vysku a zacinala som na 70kg takze dost sadielka mam aj svagrinka podobne len je o 4 cm vyssia,takze je co zhadzovat,ja som pri malej pribrala 30kg tak to stala este nemam dole,ale tych 63kg by mi stacilo ako pred malou,nech obleciem kopec veci co mam na povale v krabici co som nosila pred malou,ale moj tajny sen je 58kg ale to je asi iba naozaj sen... 😀 😀 😀
@mamisqva no však toto 😖 tolko krat sme mu dohovarali ale proste marne.vždy nas poslal vieš kam 😝
Ja som akosi teraz mimo,vobec to nevnimam že tu už neni.Malo sme sa stretavali,tym že holdoval alkoholu sme si nemali čo povedať,žial 😢 tak mi to cele neako nedochadza.možno na pohrebe mi docvakne.Aj to že to vybavuje brat druhy:-/ mne sa neda pri deťoch.
Ked zomrela mama tak to som ťažko znašala,dlho 😔
@mamisqva mne zišlo len neake kilo a cm sa mi tiež nezdaju že by zišli 😝
tiež mam vyšku ako ty a skoro tvoju vysnivanu vahu 😀
nech pišem aj k teme 😀 aspon sa odreagujem 😝
deti mam chore,chlap od štvrtka mimo domu,nechal ma na všetko samu,darmo že sa tu udiali veci všelijake 🙄
@martinka1981 chapem ta,mas svoju rodinku tak sa netrap nic tym nevyriesis a deti by to vycitili,ja som tiez prisla o brata pred 12rokmi mal 29 bola to autohavaria,a ja som sa z toho dostavala rok bol to strasny sok,a tiez som bola na materskej so starsou dcerou a len doma,my sme praveze zase tie posladne roky dost boli s bratom spolu ,a preto som to tak zle znasala,no ale co uz zivot je taky 😔
@martinka1981 sak ty si modelecka ja viem,to ja mam este daleko ale som rada aj za tento ubytok,snad casom este nieco zhodim,aj moja bola chorucka teda este stale nieje ok este ju prehana od pondelka uz som z toho vedla,a predtym angina a predtym chripka,asi si to vsetko teraz vybrala za cela svoj zivotik co nebola chora,ozik nevies co by jej zbralo na to prehananie?davam jej hylak
@mamisqva ten moj mal len 26r 😔 hruuza.
s tymto druhym bratom sa stretavame častejšie,mame k sebe bližšie. Toto by som len tak nerozdychala.
Tiež mal teraz neake zdravotne problemy a teda pekne mi lepilo ked mi volala že mu neni dobre 😔 ale snad to nebude nič važne.
Veru,mam šťastie že mam deti,aj ked občas neposluchaju je to to najdrahšie čo v živote mame 😔
@mamisqva hylak je dobry,ten jej davaj 😉
vela chorych je teraz,naša Mima to doniesla asi zo školky 😝
neviem čo by bolo dobre na tie prehanky,papa niečo?? Banan jej možeš dať,alebo ryža s mrkvou to tiež by malo zabrať.
@mamisqva pchaaa že modelečka 😀 😀 to je brucho vyzera fakt modelkovsky,ale asi tak v 5.mes tehu 😀 😀 😀
budem musieť zas davať neake brušaky 😝 vidim že to inak nepojde zo mna ani za nič.
A dam asi 1.tyžden detoxu teraz po skončeni 😀
to bolo super,nenaročne na pripravu 😀až na tie ranajky 😎 ale však to zvladnem,nie?
Idem dať havkačom papať a asi pojdem do hajan k mojim princeznam 😉
tak dobru nocku kočky.
@martinka1981 Úprimnú sústrasť, bol ešte mladý.... škoda. (Poznám takéto prípady, ale boli to všetko starší ľudia - myslela som, že to trvá roky dospieť k takémuto stavu). Drž sa!
@martinka1981 O tých deťoch si to povedala pekne - veru,máme šťastie že máme deti,aj keď občas neposlúchajú je to to najdrahšie čo v živote máme 😉
@dena10 vdaka.
Vidiš to,aj mlady človek sa dokaže takto zničiť 😔
Pozeram že maš maly rozdiel medzi detičkami.Ešte menši ako ja 😀 riadny zaberak že?
@martinka1981 Celkom to dá zabrať, dúfam že keď malá začne behať, bude to lepšie a vyhrajú sa spolu 🙂
@dena10 😀 nefandi si 😎
ja som si to tiež hovorila ale zatial sa len malo zahraju 😝 väčšinou robi staršia zle mladšej 😖
tie struky,to je humus,a to som len na konci 1.týždna 😖 😖
@mamisqva nerada to tu pišem,ale,ja mam 175cm,vahu 100kg,ja som pribrala vlastnym pričinenim,teraz pred tehu som mala 97kg,a po porode som sa rychlo dostala na tuto vahu....ja vždy najviac priberiem už po porode....ked som držala prvy raz oddelenu v r.2001 tak som schudla zo 85 na 69kg..tak snivam o 69kg,vyzerala som vtedy super...dost som pribrala,ked mi oco zomrel,budu to 2roky,no je to stale tažke....ked papam sa citim dobre...ale toto musim vydržat
@tamichloe aj ja som isla rodit starsiu dceru skoro 100 kilova rodit a teraz som pri malej pribrala 30kg takze ja stale bojujem s kilami,no co uz a som vsezravec a rada papam.nboj to zvladneme a budeme raz aj pekne stihlucke,teda aspom aby sme boli ako tak spokojne,ja som vcera skoncila detox a teraz uz papam jedna radost,no nevadi som si povedala ze sa nebudem stresovat cez sviatky a dam si a potom budem papat Macingovu... 😀 😀 😀
takze moje minusi po detoxe.....vaha -3.5kg ,prsia -5cm,brucho-3cm,boky-5cm,pas-3cm,stehno-2,5cm,takze celkom spokojna som,len este niesom na svojej vahe vysnivanej takze chcela by som pokracovat snad sa teraz nerozeriem 😀 😀 😀
@tamichloe joj tak to mas tazke,ale vydrzkaj,aj moja bola stale chora a dokonca aj ja som mala nadchu a kasel,a vtedy mi dokonca nechutilo,co mi vyhovovalo,len som sa snazila pit,loebo este malu kojim a ona potrebovala pit aspon odo mna kedze mala tiez teploty a nechcela nic papat,len vydrz,oplati sa a hlavne nech je mala zdravucka.No uvidim vyskusam tie jedla co tam su dalej a chcela by som vydrzat papat podla toho a mozno si dam este detox ak mi to nepojde dole,uvidime,ale dnes som teda pojedla vselico,hanba mi... 😝 😝 😝
ahojte, hlasim sa po sviatkoch. odvazim sa az zajtra, dnes sa citim nafuknuta. Inak ja neviem ci neskoncim s delenou stravou, lebo brucho sa nezmensuje, praveze sa citim stale nafuknuta a zadok si uz nevidim a to som mala stale maly, takze tam som nechcela isto dole ani cm, skor hore ☹
ahojte...ja som strasnaaaa 😠 tri dni jem co vidim,strasne so mnou...uz sa musim zastavit a od zajtra na ostro znovu 😖 a to som 14 dni poctivo bez prehresku a teraz takto 😝 😅 😔

@martinka1981 tak to je smutne,skoda ze sa obcas ludia takto nicia sami 😔 😔 drz sa 😢 😢 😢