Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@veverina no ja kavicku davam 🙂 cistu ciernu..ved pise ye Acko skupina moze 😀
Ja som B-cko..musim este to precitat,ze co mozem..lebo ja som tu knihu este necitala,len ten 28 dnovy program a hned som aj zacala
@katussska24
@veverina ja som poctivo predtym studovala 🙂 ze do coho to vlastne diem, kedze som v zivote ziadnu dietu nedrzala ani nic podobne... 🙂 no idem ja papat moju tresku mit cvikla salat 😀
@katussska24 dobru chut 😉
@katussska24 tak to si pekne schudla, gratulujem 🙂 Ak sa teraz nebudeš nejak prežierať a stravovať sa ako-tak zdravo, tak si myslím, že ešte schudneš a bude to omnoho výraznejšie.
Ja musím mať orechy pomleté, z celých ma bolia zuby 😒
@veverina no vidíš, nakoniec budeš takéto raňajky robiť stále 😉 Ja som teraz dožula tú cviklu 😝 Chvalabohu, že teraz mám s ňou až do nedele pokoj 😅 Takú z obchodu ľúbim, ale fakt asi iba ako prílohu k jedlu a nie takéto kvantum.
Ako to robíte vy? Urobíte šalát z troch cvikiel a to aj zjete na jedenkrát? Lebo ja som urobila zo 4 a mala som ho na 3 dni. Včera ako druhú večeru som ho už do seba nemohla dostať, dala som si radšej fazulové struky z obeda. Dúfam, že to nebude nejak extra vadiť. Tiež sa snažím všetko striktne dodržiavať, nech už to má poriadny efekt.
Ja pijem tiež kávu, tiež môžem, som A-čko. Ale namiesto cukru si do nej dávam med, nie je to bohviečo, no ale čo už, snáď si zvyknem.
Ja si myslím, že teraz, pri detoxe netreba dávať pozor, že či to a to môžem alebo nie (podľa skupín). Veď ak niektorá skupina nemôže cviklu alebo mrkvu, tak čo by jedli? Zas na druhej strane, v 3. týždni spomína uhorku pre A a B skupinu...
No ale ja by som sa bez raňajšej kávy nevládala ani umyť 😒
@emanka ja som dnes mala z nedele. 😝 a bol daky horsi jak vcera 😅 len sa mi nechce tak casto robit... 😒
@emanka 🙂 🙂 🙂 ja ju pijem kvoli chuti 😝 😀 da sa to. ja som prve dni mala prevela energie 😉
@katussska24 jaaaj, no chvalabohu, že môžem aj trojdňový šalát jesť 🙂 Mne sa to tiež nechce, no ale chvalabohu ani mi moc nechutí, takže ho nezjem moc veľa.
To si musim fakt ist tu knihu precitat..spominate nejaku 2 veceru???? To kolko krat mam jest ? Ja co urobim ten salat tak hned aj s mm zjeme..aj teraz ostalo len trochu..a na olovrant si date ten bio jogurt? alebo az do vecere nic?
@katussska24 tej energie mám tuším aj ja dosť, keďže som 3 hodiny odhŕňala sneh 😅 no ale svalovica to istí 😝
super baby, tak mate aj natur posilku 😉 paradne 🙂 🙂 🙂
ja som mala vzdy ranajky, oriesky+med+hrozienka, prip zvlast, to byva desiata ked mam hlad. potom obed. a po obede biely jogurt mit med, skorica, orechy. vecera, tej som si nikdy neprikladala, lebo mi stacilo. ked pijete tie 3-4l vody, tak nie ste hladne..
aj ked dnes by som aj kona zozrala, neviem co sa mi robi. zachvilu mam v sebe treti liter vody, musim sa krotit 🙂
mile dievcata...ked pride kriza ako ja dnes v jednom nakupnom centre kde rozvoniaval mcdonald 😉 bezte do oblubeneho obchodu oskusat vecicky 😀 dnes som kupila dake tricka a jarny plast....obliekam XS/S, takze 1konf cislo som isla dole 😀 😀 😀
ahojte, ak by niekto chcel mozem poslat celu knihu do emailu.
Baby tak zaujimave je,ze mi to jedlo zacalo fakt chutit,hlavne ranajky 😵 som velmi prekvapena..
Citim sa lahko,vaha klesa,aj cm uz mam -2 pas a -2 brucho.Vravi ze sa nema vazit a merat,ale mna to prave motivuje,lebo vidim ze chudnem.Vobec niesom medzi jedlami hladna a aj mm uz chudne 😵 moc sa tesiim
Vcera som bola na dalsom nakupe,mam vsetko potrebne na dalsie dni...mnaaam
@veverina presne aj mna to motivovalo 🙂 akurat, ze uz viem defin vahu 56kg.
ale vcera ma to skusanie oblecka fakt prekvapilo. no musim pracovat na jemnom zhadzovani dalej 😀 ale uprimne? uz sa tesim na cervene vino 😝 🙂 ..ved vraj je pre moju krvnu skupinu lieciveee !!! 😎
btw..viete s cim mam problem? neviem sa vzdat chilli..milujem pikantne ! a vraj mi to spomaluje metabolizmus..pche 😠
@katussska24 A kolko merias ? Inak aj ja lubim cervene vinko po dobrom jedle..k tejto zelenine to ani nepasuje 😝 a pikantne aj ja moozem,mnaam
Baby neviete mi poradit,ja neviem nikde v tej knihe najst ci krvna skupina B moze kavu??? Nevidim to tam 😕 s medom by som si dala...
@veverina 170cm.
ku kave, mas na str.7 caje odporuca max 3salky denne. kavu len krvne skupiny A a AB.
no ja som dnes mala upravenu veceru 😝 pomalicky idem na stravu typu semaforu 😀 😀 😀 5:2 😉 cca
dnes som si citala rozne spalovace tukov a take vychytavky, tak budem studovat dalej a snad sa mi postava do jari okrasli o nieco viac 🙂
btw ja tu kavu pijem cistu ciernu, presso alebo ristreto. takato kava je vyborny antioxidant, odporucaju sa pit max.3salky denne. akonahle sladite alebo pridate mlieko efekt je fuc. pred detoxom som pila kavu s mliekom, no konecne som presedlala na zdravu alternativu a aj z tej kavy mam daky bonus 😉
inak dnes om medzi tipmi -nie od p. macingovej -citala dobre vychytavky, napr ked si davate pizzu, volit spalovace tukov(articoky, chilli a pod.) a nepridavat syr. dobry napad 🙂
no a vinko uz sa chladi, cervene, rocnik 2005 🙂 men vraj prospieva, tak si idem dat taketo vitaminky. ale najskor troska pohybu, pred spanim si pekne zaposilovat 😀 idem oprasit opat nas eliptik. trenazer 🙂
@katussska24 Tak to si dost vysoka,ja mam len 162..tak ja by som mala asi mat 50 kg,no ale uspokojim sa aj s 55 kedze uz mam 2 deti 😀 no a tu kavu,skoda,tak ja nemozem 😢 inak neviem ci to vadi,ale ja som si namiesto syru na fazulove struky,dala vajicko 😒 mne ten syr nechuti..to je moc zle,ze som to zmenila ??
No ale podla krvnej skupiny vajicko mozem,tusim som to tam citala
@veverina podla mna to je v pohode. ved bud mas syr alebo vajicko 🙂
tak miesto eliptickeho trenazeru mam ako pohybovu aktivitu jazdenie na konikoch 😀 verim, ze ma nezozeru 😉
a krasny vikend vsetkym 😎
baby no...prvy "hriech" 😅 dnes som neodolala a moje detoxikovane telo prijalo asi 8keksikov a 4milka jahodove kocky...akurat, ze moj zaludok mi hovori, ze toto som prehnala... 😝 😒 dostali sme take speci keksy..tak som podlahla 😨 akurat som zvedava ako na toto presladenie zareagujem. 😀 😀 😀
@katussska24 ani sa ti necudujem,my uz si s mm stale hovorime co by sme si dali 🙂 snivame o nezdravych jedlach 😀 jooj ja mam dnes krizovy den..takto by som sa nedokazala stravovat stale,chyta ma depka 😒 ta brokolica mi ide hore krkom,ale chudnem,aj ked sa trocha citim nafuknuta,tak dufam ze to rychlo prejde a splasnem
@veverina ahoj,vidim že maš dve male deťurence a detoxikuješ ,ako to zvladaš?
Ja mam obavy či nebudem nervozna alebo ma nebude bolieť hlava z toho 😝
Takže som sa k tomu ešte neodhodlala ale rada by som 😀
@veverina kt. tyzden mas? stale prvy? dopln si druhy tyzden kyslu kapustu a davaj pozor na vyber bielych jogurtov, pripadne nasad vitaminky s pro bio kulturou, napr dophilus. podla mna to bude nedostatok crev. bakterii, a ja som take mala 🙂
no ja dnes pekne papam, nechcem keksy ani videt 😀 zabral az maly pohar piva 😎 ostanem pri cervenom vine, to je chutne aj liecive 😉
Ahojte,
@veverina ja som mala včera tiež krízový deň. Neviem prečo, ale večer som bola strašne hladnáááá, tak som si dala biely jogurt 😒 Ja by som sa tiež takto nevedela stále stravovať, stále sa tie jedlá opakujú, idú mi hore krkom tiež. Akože občas si uvariť takéto jedlo, pohoda, ale stále? No a autorka knižky hovorí, že sa takto stravuje už 10 rokov 😝
Inak, v utorok som dostala menzes. Vždy na druhý deň menzesu som strašne krvácala, išli zo mňa velikánske kusy, nemohla som nikam ísť, každých 5 minút som chodila na záchod a menila vložku. No a teraz nič! Išli zo mňa malilinké kúsky a len chvíľku, takže detox funguje dosť rýchlo, paráda 🙂
ahojte babulky mozem sa k vam pridat?Od 27.2 zacinam s detoxom 😀 este buducu sobotu mame oslavu 60tky, tak by sa to nedalo, ale potom hor sa na to 😀

@katussska24 🙂 v pohode,vsetko som pochopila 😀