icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

katla
4. jún 2012

Ahojte dievcata. Mozem sa k Vam pridat?
Dnes som zacala svoj prvy detox. Dufam, ze to dotiahnem do konca a okrem kil dole si dam doporiadku svoje telo pred planovanym umelym oplodnenim a dotiahnem to tak k vytuzenemu babatku (alebo dvom?) 😀

zgurkaa
4. jún 2012

@veverina zacinat detox v piatok 😒 , to je nezmysel ved cez víkend sa neda 😀 Treba cez tyzden....ale inak ani ja neviem ci sa odhodlam zacat, mne to takto vyhovuje delena strava, hlavne jej to na co mam v ten den chut, no neviem snad ma manzel podrzi a zacne so mnou 😉

zgurkaa
4. jún 2012

@katla drzim palce, nie je to lahke ale da sa.

lucxy
4. jún 2012

ahojte baby tak jeden tyzden za mnou podla mna super,,,citim sa ok lepsie nemam chute na sladke,,,,takze v pohode,,,teraz som si pripravila brokolicu na zajtra do prace,,, 😵 😵

katla
4. jún 2012

Baby a treba pit tu vodu prevarenu a vlaznu? Dnes som takej vypila asi liter, ale dalej som pila uz len neperlivu mineralku.
A este otazka. Myslite, ze vadi ak cesnak nekrajam,ale ho roztlacim? Tak mi to viac chuti 🙂
Dik za rady.

veverina
4. jún 2012

@katla tak to urcite nevadi,ak mas cesnak roztlaceny 😀 papaj ako ti chuti 😉

lucxy
5. jún 2012

ahojte akurat papam veceru sice neskoro ale co uz skor som nestihla polievku hrachovu 😵

katla
5. jún 2012

@lucxy mnaaaaam hrachova,na tu sa tesim najviac. Tu som si robievala aj bez detoxu,moc ju lubim.
Ja si idem akurat mrkvu a jablcka na rano nastruhat.

avanka
6. jún 2012

ahojte, tak sa hlasim, ze mi do detoxu prisla nejaka crevna viroza a ja mam za 26 dni dolu 6,5 kila, cm neviem, kedze som sa nemerala, ale isli dolu, obleciem nohavice, co som nosila pred prvym tehotenstvom
teraz viac menej pokracujem v takomto stravovani, i ked uz nejdem presne podla nej....na ranajky som mala tenky krajcek tmaveho chleba s pastou tahini, na obed som poobhryzala kosti z peceneho kurata 😀 a na veceru si udusim cuketu s cesnakom......
este by som chcela dat dolu tak 3 kila, tak rozmyslam, ze pojdem na macingovu od zaciatku, moze sa to?
inak ja ak zhresim, tak jedine kuskom cokolady s vyse ako 75 perc. kakaa, ta je zdrava, takze o hresenie ani nejde, ine veci mi netreba

ivka12
6. jún 2012

caute holky chcem sa spytat ja mam jeden detox za sebou, snazila som sa ho ako tak dodrziavat, zisli zo mna nejake centimetre vahu neviem,nemam doma 🙂 a le teraz po mesiaci pozorujem ze sa mi zvacsilo brucho....akoby nafuknute,precoooo??? je pravda ze sa teraz nestravujem podla jej knihy,ale sakris....a to ideme v sobotu na svadbu a ja ako tehotna....:( viete nejako poraditi? rozmyslam ze do soboty si dam dva dni detoxove.....a od pondelka dalsi detox,ale uz fakt prisny.....presvedcila som sa ze to funguje tak hor sa....

sjusiquatro
6. jún 2012

ahojte hlasim sa aj ja....vcera som zacala tak dufam ze to vydrzím 🙂

ivka12
7. jún 2012

@sjusiquatro ahojky ako ti chutia tie ranajky....ja som yacal uy druhy detox ale toto asi nezvladnem ranajkovat bleeee...hlavne koli medu a hrozienka radsej nedavam lebo to by som sa fakt pogrcala.....pomoc :(

zgurkaa
7. jún 2012

@ivka12 kamaratka zacala druhy detox mesiac a pol po prvom a neschudla vobec, podla mna tam musia byt 3 mesiace pauza, ale mozno to na kazdeho posobi inak. 🙂
@sjusiquatro urcite ano, nie je to nic hrozne a clovek sa neciti hladny 😉

sjusiquatro
7. jún 2012

@ivka12 ahoj ranajky mi chutia.... 🙂 dam si trochu medu a v pohode

katla
7. jún 2012

@sjusiquatro Ahoj. Zacinas prvykrat? Ja som zacala v pondelok.

avanka
9. jún 2012

baby, 28 dni a 7,5 kila dolu 🙂 🙂
ja mam pocit, ze som sa s Macingovou naucila jest 3 krat denne, bez pojedania cez den, dokonca na ranajky mi staci len kava, nebyvam hladna, pripadne si dam napr. jahody, mame domace, vcera som mala pol rohlika s maslom a sunkou...
akurat mam teda problem s pitnym rezimom, je leto, chodim s chalanmi von na ihriska a tam sa na zachod neda...takze dobieham vecer
@sjusiquatro ja som vobec nebola hladna....pred 2 rokmi som drzala mliecnu dietu a tam som teda trpela hladom, lebo kazde 3 hodiny zjest 100 niecoho, bolo utrpenie...tu jem do sytosti, vcera som si na veceru urobila cuketu a normalne som ani nedojedla, co som nevladala

zgurkaa
10. jún 2012

@avanka wau tak super. Ja idem za chvilu na druhy detox, s tymto stravovanim som velmi spokojna 🙂

sjusiquatro
10. jún 2012

@katla ano prvý krat 🙂

sjusiquatro
10. jún 2012

@avanka tak gratulujem...dufam že aj mne sa to podari aspon tolko... 😀 a dodrziavala si to presne tak... 🙂

avanka
10. jún 2012

@sjusiquatro prvy tyzden hej, druhy uz presne nie, napr. namiesto prekladanej cukety som si robila len cuketu osmazenu na cibuke so syrom, namiesto repy som zjedla 250 g cherry rajcin s cibulkou a syrom
mne neslo o detox, ale hlavne o kila a cm....ale davam si pozor na to, co zjem a uz ma to nelaka...vcera sme boli na oslave neterke a ja som zjedla trochu eidamu a rajcin, na zakusky ani nic ine som chut nemala

sjusiquatro
10. jún 2012

no presne aj mne ide o kila....aj ja to tak trosku menim podla seba......... 🙂

mirko
10. jún 2012

caute, baby obdivujem vas....ja som to vydrzala asi 4 dni.....mne to doma nikto nejedol...tak som si varila len pre seba osobitne a osobitne pre ostatnych clenov..a to som nerobila nic ine len stala v kuchyni pri hrncoch.....a mat na obed mrkvovy perkelt mi moc nesmaklo...ale musim asi znova skusit ved dovca sa blizi.... a od januara sa na mna prielepilo 6 kg....bleeee.

ivanabb
11. jún 2012

Ahojte, tak aj my s manželom sme skúsili...a vydržali sme až jeden deň...ja ešte kojím a v noci som už mala málo mliečka a ráno som sa celá triasla, takže sme to vzdali....a tiež vás obdivujem, ja som to jedla len jeden deň, a teda musela som sa premáhať....klobúk dole a držím vám palce. inak ak by mal niekto záujem predám knihu aj s CD.

lucula73
11. jún 2012

ahojte
je tu niekto,kto to ešte drží? 🙂
dnes som začala,ale teda neviem či vydržím...........som úplne že hladná po tých raňajkách a teraz som si musela kávu spraviť,bo mám migrenu jak šľak 😒

avanka
11. jún 2012

@lucula73 musis jest do sytosti, nesmies byt hladna 😉 a kavu s mliekom ja som pila normalne, cca 2 za den

vodnarky
11. jún 2012

ahojte..🙂 ja som to vydrzala 2,5 tyzdna,ale uz mi niektore jedla isli aj hore krkom..niekedy mam dni,ze si nieco odtial uvarim,ale ja asi bez normalnej slovenskej kuchyne neprezijem.. ☹ inak mi to aj troska pomohlo..citim sa lepsie ako pred tym a aj som troska zhodila.. 😵
@lucula73 -kavu s mliekom som pila aj ja,ale namiesto cukru som si dala med.. 😉 tiez nemozem byt bez dennej davky caficka.. 😀

katla
11. jún 2012

Mnaaaaam tie cestoviny s kalerabom su dobreeeeeee 😀
Ci sa mi to po tyzdni na cvikle, mrkve a inych nie moc chutnych veciach len zda? hahaha

lucula73
11. jún 2012

@avanka
@vodnarky no baby,uvidíme....ja ešte ani knižku nemám,len na dnes mi kamoška napísala čo mám jesť.neviete kde je na nete niekde dáky rozpis?tú knižku a neviem ktoru ale?????? si chem ísť kúpiť,len asi sa zas dnes do mesta nedostanem s krpcom,tak zajtra netuším čo ma čaká 🙂

ivka12
11. jún 2012

@sjusiquatro no men prave ten med vadi..... 😠 😖

katla
11. jún 2012

Baby,myslite, ze ten borsc mozem aj zamrazit? Dnes som si ho uvarila trosku dost a pozeram, ze v jedalnicku bude az koncom tyzdna. Dik za radu.