Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@tocikova boooze jaka som tapa, ma pomylil ten napis pod tvojim nikom, ze aka babetko a to je rok 2010...ospravedlnujem sa....
kocky, hcem sa opytat, jedna kamoska to drzala, a co su ranajky s orechmi bla bla bla, nenarusim nic tym, ak si to urobim aj na par dni dopredu do misky???
ako funguje tá diéta Antónie Macingovej ?
Kojím a môžem ju robiť aj ja?
@vladkapri ahoj podla mna mozes , hlavne pocuvaj svoje telo , ak ti nebude dobre tak skus volaco pridat ,hlavne vela pi, pani Macingova na svojej stranke mala aj dievcata co kojili , a chudli velmi pekne , ale oni sa s nou myslim aj osobne stretli a robila im individualne poradenstvo
ahojte.baby co ste schudli touto dietou, nenabrali ste kila naspat?.tiez nad nou rozmyslam.nikdy som nejaku dietu nedrzala, lebo im neverim.ale teraz uz som si povedala dost, kedze nedokazem schudnut cvicenim a len upravenou stravou.strasne sa bojim jojo efektu, ze potom priberiem este viac, ako som mala.
@agika1982 ahoj to je v pohode , ja som inak opat zhresila cez vikend ze grilovacka no nedaj si ... tak som od nedele zacala znova takze dnes som znova na tretom dni dufam ze teraz to uz zvladnem , ja ten cviklovy celkom mozem ono velmi zalezi ako si ho ochutis ,ja uz po novom donho nedavam nic a prisla som na to ze takto mi chuti ovela viac - myslim ze nedavam ziadny olej ani sol ani korenie ,proste len hola cvikla ale ked si donho varim mrkvu s hraskom tak to vo vode osolim , jedna pani si tam dava aj chren skus vyskusat . drzim palceky
@sjusiquatro ahoj...prosim ta, a videla si zmeny po absolvovani kury? kolko si dala dole?
kniha je už predaná....
ahojte,v moj manzel a svokra drzali tuto dietu a schudli nejakych 6 kg a stale si to drzia. ja kojim, tak sa bojim drzat nejaku dietku,ale ked uz nebudem, tak sa tiez na to dam.vysledny efekt je fakt viditelny a su tam celkom chutne jedla (sem tam som nieco aj ja jedla 🙂 )
dobre ranko prajem da sa ta dieta stiahnut z netu ?
@agika1982 ja tie struky fakt nelubim ...inak mi chuti vsetko , ja som dnes stvrty den a citim sa lepsie ,v nedelu ideme na dovcu tak neviem ako to zvladnem tam ,lebo dodrziavat to tam na 100% sa asi nebude dat uvidim aky budu mat jedalnicek ,dnes som mala na obed mrkvovy perkelt - fantasticky ,na veceru cuketu ( ale spravim si patizon ,lebo ich mame v zahrade strasne vela ) . ubytok zatial kilo dole , drzim palceky
@zuzik1983 ahoj toto hlavne nie je dieta je to sposob stravovania , ano ten prvy mesiac moze vyzerat ako dieta ,ale ide hlavne o to zbavit telo vsetkych jedov a potom jest spravne , odporucam ti to , minimalne to stoji za vyskusanie ,da sa to vydrzat (aj ked sa smejemze to hovorim prave ja ,ktora to tradicne porusuje a potom zacinam x-ty krat odznova ) kup si knihu ,prestuduj a hura do toho !!! drzim palceky
@zuzik1983 tu je hlavne vyhoda ze ranajky su sladke aj celkovo med ,slivky mandle mozes neobmedzene ato su take mnamky ,lebo pri vacsine diet ti akykolvek cukor zakazuju a ja som potom uz aj odpadavala od nedostatku cukru ,tak preto mne toto stravovanie vyhovuje ze si aj pomaskrtis aj chudnes
jedine co mne strrraaaaaaaaaaasne chyba je chlieb 😢
@agika1982 Ahoj schudla som tak 4,5 kilo...
aj tato tema tu je? ja som tiez podla nej chudla a idem znova od pondelka, hadam vydrzim 😀 bojim sa len toho prveho tyzdna, to bude utrpenie.
Baby je to velmi chutné, zdravé, lacné a naozaj to funguje treba si ale aj preinstalovat hlavu. Fakt sa najete do štíhlosti. Presne tolko kolko potrebujete. 😉
Kocky, dneska mam za sebou uspesne treti den...dufam, ze vydrzim...ja nie som za stravu, kde jem stale dookola to iste, ale zatial to celkom ide...strasne ma laka vaha, prisamfakt ju vyrazim ez okno 🙂
@neznama35 da sa stiahnut z ulozto.sk
ja sa uz stravujem takto 6. mesiac a teraz sme boli teraz 6 dni v Tatrach u znamych, tam som jedla vsetko a dost som sa prepchavala, myslela som si ze minimalne +2 kg, ale vaha sa vobec nepohla. Druhy detox ako ho Macingova odporuca som drzala len 2. tyzdne, mne uz kg vobec nesli dole, mozno je to tym ze uz mam dost nizku vahu 🙂 tak som prestala. Stale sa stravujem podla Macingovej a vyhovuje mi to. Ako hovoria baby je to v hlave 😉 Drzim palce vsetkym zacinajucim.
kupila som knihu, zacala som a citila som sa lepsie, teraz som prerusila, lebo prerabame a nemam si kde uvarit 🙂 ale zase sa tesim az zacnem, lebo vyzeram chudsie uz po tyzdni 🙂
pre mna je prvy tyzden fajn, netreba vela varit 🙂 a vsetko mi chuti 🙂
ved to, ze treba preinstalovat hlavu a zauzivane zvyklosti, ale ako? 😀 ked ja nie som velmi zeleninova, to je asi moj najväcsi problem. 😅
Treba si nájsť silnú motiváciu ale ani nie že "byť štíhla ako prútik" ale zdravá, krásna spokojná. Už len to koľko ušetríš je pekná motivácia a nevzdať sa aj ked sem tam zhrešíš, nič sa nedeje pokračuješ...A ked si to správne ochutíš, uvidíš ako ti to zachutí 😉 Ja som si to chystala vždy vecer-den dopredu do misiek aby som rano nemusela skorej vstavat a nosila som si to tak do prace. Bolo to fajn. Len neskor som po obede kt. bol len fazulove struky s cesnakom som dostala bolesti brucha a chybal mi asi "zly cukor" na kt. som bola velmi zvyknuta tak som zjedla tabulku cokolady aby sa mi ulavilo 😅 ale pokracovala som dalej ziadne vycitky nic pohoda 😎 Teraz ked som tehotna sa stravujem inak ale potom sa k tomu vrátim a inú dietu už ani nevyskúšam! 🙂

ahojte...tak s kamoskou ideme odzajtra na tuto dietku....som zvedava na ucinok....
@tocikova prepac,ale je vhodne drzat to, ked cakas babetko?