Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@tinika však mrkvovy perkelt a struhany syr 😀 maš knihu nie?
Toto je z mrazeneho hrašku v 2.tyždni polievka a nejde mi to mixnuť na hladko. sa mi to tam zasekne tie šupky a konec,až som sa bala že mi buchne mixer v ruke 😝 😝 😝
@martinka1981 joj ja truba to asi v jedalnom listku je syr a ja kukala len recetp hehe a tam syr nebol :D aha zeleny hrasok tak ten som este nemixovala :D
@tinika 😀 😀 ja kuknem najprv do jedalneho a potom recept 😉
snad baby poradie čo s tym hraškom 😖
@martinka1981 ak i ja ale dnes nejako nevydalo :D
@tinika 😀 😀 😉 stane sa.... len keby horšie nebolo,že? 😉
ja by som taaaaak mlsala 🤐 🤐 musim isť asi spať lebo toto nem dopadne dobre 😝
aj tak hrešim každy den malym kuskom 72% horkej čokyny 🤐
@martinka1981 no ja sa obavam ze nevydrzim hehe dnes namiesto cvikly bola brokolica a ta mrkva blee a ked kukam ze v nedelu cvikla a mrkva ta ma ide porazit :D jakeby neexistoala ina zelenina :D
@tinika 😀 😀 😀 mne to nerobi problem našťastie ale tiež toho plne zuby už a čakam na nedelu kym bude mäsooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀
@martinka1981 sak aj to ja som masova :D normalne teraz si vravim ze DD bola lahsia hoc mi uz liezlo krkom niektore jeldo :D
@tinika to som neskušala tak neviem posudiť. celkom mi tieto jedla chutia ale už je toho vela 😝 😝
Ahojte, ja mam za sebou uz 15 dni a aj nejake vysledky... i ked som vcera troska zhresila. no co uz. Ale v III. tyzdni citam, viac jedal napr. na obed - to si mozem akoze vybrat? Nerozumiem tomu, nakolko knihu nemam, len stiahnutu verziu z webu a este k tomu v cestine. Dik za radu.
@martinka1981 čoho je vela? ja som vydrzala 1,5m poctivo a dala som dolu 8,5kg potom som flakala tak uz len asi 2 a ked som nedodrzala tretiu fazu tak sa mi to skoro cele vratilo za polroka ale to som fakt zrala kazdy den sladke a tak
@tinika myslela som že tej zeleniny je vela a stale to iste dokola 😝 😝
@zade hmm to neviem ani ja ako to je ale tiež som si nerobila dve jedla,vybrala som si vždy iba jedno 😉
@zgurkaa ved presne tak,neda sa aby to človek všetko pripravoval a ešte aj jedol 😀 😝
Ta poslite mi to druhe jedlo hah ja hladna,este len cestujem zo skolenia,dnes som o caji a rozkoch o tyzden zas tak dufam,ze to neurobi velku sarapatu a ja sa trapim zbytocne
ja mam zajtra cuketu prekladanu ale mam len take trapne kusky male a na večer fazulove struky mnaam tesim, horsia bude nedela .(( cvikla a mrkva bleee
Ahojte .Od pondelka by som chcela zacat s tym detoxom.No mam otazoocku ci sa moze pouzivat maslo pri vareni?
no neviem či sa mozem pochvalit ze som vypila dnes 2l vody bo ked napisem čo ta ma nepochvalite :D
Vďaka strave pani Mačingovej som z veľkosti 44 na 38, váha po dvoch deťoch 62 kg pri 178 cm, a mínus takmer 30 kg vďaka tejto strave. Varím tak do dnes a je to zázrak aj na zdravotné záležitosti. Tak vydržte, stojí to za to <3
@alexandraz ked ja lubim aj nezdrave papanie :D a ako dlho sa tak stravujes?
Ja som kedysi s tým tiež začala. ale po cviklovom šaláte mi ostalo tak strašne zle, že od vtedy som tú knihu nechcela ani vidieť. Ale teraz robím niektoré recepty ako zelerove hranolky, alebo fazuľku na cibuľke. Neviete či sa dajú tie niektoré jedlá v 28 dňovom programe nahrádzať?
Je to celé o sebaprekonaní, teda aspoň u mňa to bolo o rozhodnutí, lebo som od puberty mala nadváhu. Táto strava je zázrak. V 28mičke sa nemá nahrádzať jedlo za iné, pretože je to vyskladané tak, aby prebehla regenerácia buniek. A preto 28 dni, lebo naše bunky sa reštartujú každých 28 dní. Nezdravé papanie...to je len výhovorka, máte deti a oni sa budú tiež tak stravovať a potom aj niesť následky v rámci zdravia a nadváhy. Ale netreba sa siliť. Telo si samo vypýta, že potrebuje zmenu.
S touto stravou som začala v októbri 2011 a schudla som za necelé 3 mesiace z 85 na 62 kg, bez hladu, bez stresu. Stravujem sa tak odvtedy, keď som sa vrátila ku "klasickej" strave na 2 mesiace tak mi z nej už nebolo dobre. Nie je to o diéte, je to o zmene postoju, a cítim sa božsky :D
@alexandraz a to si mala detox viackrat?
Nie, začala som s detoxom a doteraz sa stravujem podľa receptov, lebo aspoň nemusím vymýšlať, čo variť, a hlavne najdôležitejšie na tom je pochopiť stravovanie podľa krvnej skupiny, naučiť sa ktoré potraviny ma liečia a ktoré mi škodia a správajú sa ako alergén. Bunka potom nemá potrebu sa chrániť tukom. lebo tuk je len ochrana pred škodlivinami ktoré človek prijíma. To, že človek schudne je len vedlajsie.
@alexandraz super povzbudenie...dakujem 🙂 ...stravuje sa tak i tm?

@martinka1981 do perkeltu syr? som kukala ale nevidela som ze tam ide syr :D a ten hrach musis namočit pred varenim a poriadne rozvarit troska tam ostanu šupky ja to mixujem ponornym mixerom