icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

peta2999
24. feb 2013

@boka79 Ahoj,ja som písala Mačingovej a som sa jej pýtala či možem keď kojím a toto mi odpísala: Ja ososbne nevidim problem v tom, preco by ste sa nemohli zacat zdravo stravovat..ak mate strach z toho, ze sa toxiny dostanu do mliecka...tak to ja by som sa skor obavala pri beznom stravovani.. a inak ja som teraz tiež na detoxe 3 týždeň,a ešte stále kojím.

smejkaa
24. feb 2013

@luciaa86 Co je to jillian michaels? Nemas prosim ku tomu nejaky link? Dakujem

isabel11163
24. feb 2013

@smejkaa Ahoj .. to je jedno super cvičenie 🙂 je tu aj fórum pod názvom chudneme s Jillian Michaels

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

tu máš nato link pozri a uvidíš či sa ti to bude páčiť..ja osobne nemám rada zumbu,aerobic, atď ale toto je super precvičíš si naozaj komplet telo..a tá svalovica stojí zato 🙂 🙂

luciaa86
24. feb 2013

@smejkaa tak uz isabel odpovedala 🙂

smejkaa
24. feb 2013

@isabel11163
@luciaa86 Dakujem, popozeram.

smejkaa
24. feb 2013

A este mi poradite recepty ku detoxu? Ja robim mrkovovy perkelt, zeleninovu polievku, brokolicu na cesneku, zapekanu cukinu, bryndzu s bielkami, zelerove hranolky, fazulove lusky na cesnaku, zeleninovy salat (rozne kombinacie). Syr puzivam mozarellu a tvrdy 30 perc. tuku. Toto iba striedate cely mesiac? Ci este aj nieco ine? Dakujem.

boka79
24. feb 2013

@peta2999

dakujem, super, tak zacnem, ja som sa radila s laktacno a tiez mi pisala, ze kebz mala byt hladina toxinov v mliecku zvysena, muslea by byt aj v krvii a to tak , ze by som potrebovala skor ja lekarsku pomoc , ako zvladas detox? nemas menej mliecka, vidis nejake zmeny?

peta2999
24. feb 2013

@boka79 No ja som prve 2 týždne detox zvládala v pohode,tento 3 bol trochu horší lebo som behala po doktoroch,tak som nemala moc čas dodržiavať jedalníček a pitný režim,ale tento 4 chcem dodržiavať na 100%,tak som zvedavá.Ja som sa dala na detox hlavne preto že mám strašný ekzém.No a s mliečkom problém nemám,ja mám problém s tým že už by som malého potrebovala odstaviť,ale nedarí sa mi.

boka79
24. feb 2013

@peta2999

to ti verim, v tomto veku sa tazko odstavuje. xixi.
Inak mam otazku, mzono budes vediet, ja pijem kavu, diost to potrebujem pri tych nociach a pijem s mliekom, nevies, ako to pri detoxe je? ked si dam malicko mliecka?

peta2999
24. feb 2013

@boka79 To Ti neviem poradiť,lebo kávu nepijem,len je sa pri detoxe aj syr,aj biely jogurt.
Skús preštudovať: http://www.lahkechudnutie.sk/forum/pitie-kavy-p...

boka79
24. feb 2013

ahojte baby, pozerala som na forum lahkechudnutie ohladom kavy, pise sa, ze sa moze pocas detoxu pit, kja mam krvnu skupinu A, ale nikde nestoji, ci si mozem do nej dat mliecko, lebo kava bez mlieka je pre mna no go. poradte

smejkaa
25. feb 2013

@boka79 Ja som zatial pri kazdom detoxe si dala do kavy aj kvapku mlieka, ja celkovo som zvyknuta pit len strosinkou mlieka. Ale namalo by sa.

renca99
25. feb 2013

@boka79 daj si do kavy sojove mlieko a med ak sladis... mne to chuti...

janedoe
25. feb 2013

Ahojte. Chcem sa pýtať, či Vás pri detoxe od mačingovej pálila záha? Nikdy som nemala problém so záhou, ale minulý týždeň (asi od kedy sme začali konečnej jesť mäso) mám pocit, že sa zmením na draka a začnem chrliť oheň, tak ma záha páli 😎 Sranda je, že manžel, ktorého neskutočne pálieva záha už 3 týždne nepálila a u mňa presný opak.

isabel11163
26. feb 2013

@boka79 Ahoj.. ja si kávu bez mlieka neviem predstaviť 🙂 a toho mlieka si ja veru do kávy dávam dosť...a aj popri detoxe, za 5 dní som schudla 2,5 kg a 5 cm v páse takže si myslím, že tá kávička s mliečkom nejako nevadí... 🙂

janedoe
27. feb 2013

@boka79 Ahoj.... ja som kavu pila pri prvom aj druhom raze, ked som detoxikovala. A pila som ju tiez s mliekom, len normalne som vymenila za sojove. Je pravda, ze kava a detoxikacia mi nejdu velmi dokopy, ale bez kavy by som nevedela existovat 🙂 Prvy krat som v pohode shudla cca 10 kilo a teraz som sice neschudla vela, ale zato obleciem nohavice z mojho najstihlejsieho obdobia :D takze asi nieco islo dole 😉 Takze podla mna je kava s mliekom (napr. s tym sojovym) v pohode.

isabel11163
27. feb 2013

@janedoe za prvý detox si schudla 10 kg ?? to je super ..aj ja by som toľko chcela no bojím sa že toľko nepôjde..dodržiavam to fakt poctivo dnes je to 8 deň a dolu mám len 2,5 kg centimetrov síce viac ale tak rada by som to videla aj na váhe :D :D

boka79
27. feb 2013

@janedoe

dakujem vam baby za ocpovec, ja sojove mlieko nemama rada, tak si dam trochu toho kravskeho, hadam to neuskodi

janedoe
27. feb 2013

@isabel11163 hej hej.... za prvy som tolko zhodila. Ale je pravda, ze som aj poctivo cvicila, ale napr. rifle osm predtym nosila 32-ky a teraz 27 - 28-ky v zavislosti od strihu. Teraz som vsak schudla max kilo :D ale tak som ho nedrzala kvoli chudnutiu, skor kvoli tomu, aby som si zase zacala varit a na druhej strane uz nebolo velmi z coho chudnut 🙂

boka79
2. mar 2013

@isabel11163

ahpj, som sa ta chcela opytat, kombinujes macingovu s jilian michaels, ako to zvaldas? da sa to? Ja mma doma jej cd, ale neviem, od pondelka idem na detox, som myslela, ze by som po druhom t. mohla zacat k tomu cvicit. este kojim. Aj ty kojis, nie? tak som chcela vediet, ako ti to ide.

isabel11163
2. mar 2013

@boka79 Ahoj nie nedojčím ja ešte nemám detičky 🙂 ja skôr celý môj život bojujem s váhou..raz som hore a raz dole.. 🙂 áno kombinujem Mačingovú s Jillian a som veľmi spokojná hrozne ma to baví.. necvičím každý deň pretože chodím do práce som zdravotná sestra,robím na novorodeneckom a tam sa v celodenke dosť ubehám okolo drobčekov tak večer už nevládzem cvičiť.. ale snažím sa tak 4 - 5 krát do týždňa..

boka79
2. mar 2013

@isabel11163

aha , som zle kukala, super, ja som si teraz pozrela prvy level jilian a neviem, ci to zvladnem, zacala si hned od prveho dna kombinovat? ja tiez nebudem asi kazdy den, ja mam tiez cely zivot problerm s vahou, raz dole, raz hore a uz ma to nebavi, hadam je tot macingovej chudnutie, teda ocista to prave a dlhodobe

daniette
2. mar 2013

@boka79 Ahoj, ja som spojila Mačingovú s Jillian a tiež som spokojná 🙂

isabel11163
2. mar 2013

@boka79 Bol pondelok keď som začala cvičiť a od stredy som začala Mačingovú takže som skôr cvičila.. ja mám po detoxe v pláne prejsť na stravovanie podľa semaforu nejaká kočka mi písala že keď po detoxe prešla na semafor pribrala viac než predtým schudla ale myslím si že pravdepodobne robila niekde chybu lebo predsa z delenej stravy ako takej sa nedá pribrať..

boka79
2. mar 2013

@isabel11163
taked jes podla semaforu, neviem si predstavit, ako pribrat, ved to je zdravy sposob stravovania, tak uvidime, moj muz robil detox uz raz, alepotom sme boli doma u rodicov a semafor skoncil, tak aj pribral, ale to sa aj prejedal.. inak y si vahu urcite udrzal.

zgurkaa
3. mar 2013

@isabel11163 ja sa podla semaforu, pripadne podla 5+2 stravujem uz vyse roka a nepribrala som ani gram, drzim si vahu 🙂

isabel11163
3. mar 2013

@zgurkaa a schudla si aj cez semafor ?

zgurkaa
3. mar 2013

ano 2-3 kg za prve tri mesiace po detoxe, potom uz nie, ale to asi preto nie, ze uz velmi nie je z coho

boka79
3. mar 2013

ahojte baby, kto zacina zajtra? ja zacinam, tak som chcela najst partaka, lebo mam z toho strach, ze to nezvladnem 🙂

daniette
3. mar 2013

@boka79 určite to zvládneš, musíš si veriť 🙂