Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
Chcem sa opytat, aky špenat sa ma dat na cestoviny? Je to sice myslim az buduci tyzden, ale aby som vedela. Klasicky pretlak mrazeny alebo salatove listy mrazene alebo čerstvy??? 😕 😕 😕
A ešte dalšia otazka? Mate vsetky mlynček na mäso na tie karbonatky kuracie? Alebo ako ste to mäso pomleli? 😅
prosím vás...ako varíte tú repu...v šupke? ďakujem
ahojte, chysta sa niektora zacat s detoxom od buduceho tyzdna? ja mam tento tyzden svoje dni, a vtedy nie som schopna sa hybat a ani moc nejem....tak chcem zacat buduci tyzden... hladam "spolutrpitelky" 😉 Pri vyske 172cm a mam 76kg ☹
@marianna168 ja väčšinou varím v šupke, raz som ju ostrúhala a dala variť, ale robím aj tak, že ju ostrúham, zabalím ju do alobalu a pečiem takú dobrú hodinku
@marianna168 áno v šupke
ďakujem 🙂 @daniette
ahojte🙂 ja som dnes treti den ukonceny🙂 dufam ze vydrzim do konca...nakolko neuveritelne milujem sladke.... tiez som nenasla syr ..tak som nahradila mozarelou.... dufam ze dam cosi dole...pretoze po dvoch porodoch mi vela ostalo:(
baby chcem sa pridat.nedáte mi link na tu dietu? či to si musim kupit knihu?
Ahojte, chcem sa opýtať, môžem túto dietu, ak ešte kojím? Malý bude mať v máji rok. Ď. 😒
Tak ja som to po dvoch dňoch vzdala ☹ dostala som také krče do žalúdka že som sa zvýjala, triašku som mala, takže asi to nebude pre každeho.... Tie 4 kilá budem musieť schudnúť inak. Ale manžel sa zatial drží, som naňho hrdá.
Ja tiež ešte kojím, možno aj preto som to nevydržala....Neviem.
@emmuska8 Ahoj, ja idem od pondelka do toho 🙂
@lucula73 Bazalkove pesto kupujem v Lidl, stoji 1,30eur🙂 Dost casto ho pouzivam do cestovin
ahojte baby ja som dnes zacala tento detox a poviem,ze okolo 1 som mala krizu ale vydrzala som to,chcem sa spytat ten salat z cvikly co sa robi a pridava sa tam mrkva/hrasok to davate sterelizovane alebo co,lebo az vecer som si vsimla,zetamide mrkva a hrach a mrkvu som nemala tak som tam iba hrach dala a este sa chcem opytat o ktorej jete veceru,lebo som dnes nestihala a az o pol 8 som jedla,tak neviem ci to nebolo prilis neskoro,vsak ak sa vam niektorej chce napiste o ktorej co jete,vdaka za odpovede
@m.a.r.t.i.n.a prosím ťa a kde v lidli?pri akých výrobkoch?konzervy,či???zajtra sa tam akurát chystám
@bonaquaba ano v nedelu som skoncila detox a teraz skúsim udržať váhu. Najviac som schudla z brucha a bokov, tam 9 cm, krásne sa vyformovali boky 🙂 Snažím sa jesť oddelenú stravu, ale dnes som jedla jedno cez druhé 😒 , ale niekedy si treba dopriat 😀 . Ale už zajtra idem variť cviklu, už mi chýba šalátik. Ja si k mäsku často robievam aj zelerové hranolčeky a plus nejaký šalát, potom som napráskaná 😝 . Vydrž prvý týžden a potom to bude stále lepšie, budú nové chutné jedlá, budeš sa na ne tešiť 😉
@m.a.r.t.i.n.a to je super , dufam, ze ma to nakopne. a aku mas vysku a vahu? kolko by si chcela schudnut? ja tak 10-12kg 😠
@emmuska8 neviem presne, váženie je naplánované na nedeľu 🙂 Ale odvážila som sa napr. už po 1. týždni detoxu - i ked sa to nemá robiť - a 2 kg boli dole. Neviem či to bude aj na kilá super, ale cm v obvodoch veru ubúdajú. Niečo na motiváciu 🙂 - tento týždeň som obliekla rifle, o ktorých som si myslela, že už ich na seba nikdy nedám a len tak som skúsila, no a super 🙂

@lucula73 ešte pozri aj syry v hypernove - mali by mať syr ďumbier light 🙂