icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

lia11
22. apr 2013

@simona26 gratuľujem a veľa síl do pokračovania. U mňa to vyzerá všelijako, jeden deň sa ovládnem, ale druhý den si dám čokoládku. Jem oddelenú stravu, aspoň niečo 😀

lucula73
22. apr 2013

@daniette no som to teraz tretí krát urobila,tak už to nie je také zbyté dokopy,ale som to nepreplachovala úplne na koniec.........uvidíme,ako to bude ráno chutiť 🙂

@kaara1980 ja mám tiež vytlačený český jedalniček a bryndzu tam nemám,tak ju ani nebudem jesť 😝
a nesmeiš byť hladná,musíš na jesť tak aby si nebola hladná,veľkosť porcií nie je obmedzená....ja som predtým držala 90dnovú dietu a bola som ale stále hladná,hlavne doobeda........a teraz v pohode vydržím do obeda a poobede si dávam ten biely joogurt s medom,bez orechov a do večere vydržím 😉

kamilkak
23. apr 2013

@fazulka1512 ahoj 🙂 ja som držala detox v januári , chudnem stále, nepribrala som ani deko , naopak , úbytok kopec cm , som spokojná . Po 7 dnoch som už cítila , že sú veci volnejšie a váha tiež išla dolu , o 1,2 kg 🙂

kamilkak
23. apr 2013

@kaara1980 - mňa to nakoplo a držím sa , nepriberám , naopak

kamilkak
23. apr 2013

smejka zdravím ťa 😉 ako sa máš ?

simona26
23. apr 2013

@bonaquaba jedávala som aj desiatu aj olovrant 🙂

smejka
23. apr 2013

@kamilkak ahoj 🙂
blahozelam k zelanemu stavu 😉 ...mam sa fajn..sem tam spravim prehresok ale celkovo sa drzim na vahe...nestupam
inak ja od januara mam minus 8 kil....podobne ako ty 🙂...ale este par by mi trebalo

simona26
23. apr 2013

@lia11 dakujem - aj ja sa snažím pokračovať v schodíkovej metode, na jesen plánujem další detox, dúfam, že sa mi bude dariť 🙂

simona26
23. apr 2013

@fazulka1512 - ahoj ja som skončila s detoxom v nedelu a najviac som cítila, že kilá idú dole už po 1. týždni - boli dole 2 kg

kamilkak
23. apr 2013

@smejka - no ja ešte idem na to , v máji - už sa teším , aj mne ešte treba a dosť veľa dať dolu 😉

emmuska8
23. apr 2013

babyyyy ja som vcera zacala a aj rychlo skoncila ☹ cviklu som mala vzdy rada, ale tento salat do mna nejde, ma z neho po druhom suste natiahlo, tak skoncil naspat v chladnicke, a dnes ho asi vyhodim ... tak som na veceru zjedla kusok lososa na masle... dnes pokracujem ale namiesto cvikloveho salatu si musim najst nahradu... citim sa sice lepsie kedze vcera som nejedla piate cez deviate ale s detoxom to asi nezvladnem...
ale kamoska mi vravela a trosku aj povzbudila, ze ked jej daco nechutilo ako napr. cvikla, alebo bryndza, tak si dala namiesto toho kludne aj kusok lososa, alebo kuracie masko a kila aj cm isli dole... 🙂 tak toto ma ukludnuje, ze do leta sa zbavim tych mojich tukov...
uspesny den koceny 😉

engie35
23. apr 2013

Dievčatá chcem sa opýtať, tie recepty si varíte podlaľa knihy "Najezdte sa do štíhlosti" alebo nejakej inej? Ďakujem. 🙂

kaara1980
23. apr 2013

@lucula73 však som sa najedla včera dosť,ale rýchlo vytrávilo a bola som hladná ako kôň.Len na olovrant som si včera nedala nič,dnes dám ten jogurt 😀

kaara1980
23. apr 2013

@engie35 ja idem podľa ,schudnite raz a navždy,

kaara1980
23. apr 2013

@daniette kde kupuješ pšeno?

kaara1980
23. apr 2013

baby,skúste mi priblížiť,akým systémom potom funguje ten semafor,či schodíková metoda?

daniette
23. apr 2013

@kaara1980 väčšinou v Kauflande alebo v Metre, ale nájdeš aj v iných obchodoch

daniette
23. apr 2013

@kaara1980 schodíková metóda - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/schodikova-...
stravovanie podľa semaforu - klikni na: http://www.lahkechudnutie.sk/clanok/stravovanie...

m.a.r.t.i.n.a
23. apr 2013

@kaara1980 Ahoj, super, že nás začalo teraz viac, ty si na tom skoro ako ja, ja začínam na 171cm/71kg 🙂 Tak želám pevnú vôľu 😉

Inak práve pojedám tie fazuľové struky s cesnakom a syrom a človek by neveril, že keď je hladný jak....., tak aj takýto jednoduchý pokrm mu príde ako to najlepšie, čo mal v ústach 😀 😀 😀 Dneska som si zobrala na cesty do auta cviklový šalát a vyjedala som to v BA v kolóne. Miska medzi nohami, len som sa modlila, aby mi to nespadlo,lebo vyprať cviklu je umenie 🙂 Ja som si prehodila obed s večerou dnes, snaď sa nič nestalo 😕 🤐

m.a.r.t.i.n.a
23. apr 2013

@engie35 Ja mám českú verziu - Zhubněte jednou a provždy

m.a.r.t.i.n.a
23. apr 2013

Ešte mám na kočky, ktoré detoxujú už dlhšie otázku, ako ste to riešili, keď ste boli na víkend mimo domu, alebo na dovolenke. My totiž chodíme skoro každý víkend preč, aj tento sa chystáme, budeme tam mať plnú penziu a netuším, ako sa tam mám stravovať :(( Mačingová v knihe píše, že ona funguje tak, že cez týždeň ide podľa receptov z knihy a cez víkend si dopraje úplne všetko, na čo má chuť a čo v týždni nemohla. A že nepribrala. Lenže ja som ešte neskončila s detoxikáciou /tých 28dní/, takže ja to asi takto praktizovať nebudem môcť.

lucula73
23. apr 2013

@m.a.r.t.i.n.a hm,ja osobne by som cez ten 28 dnový detoxx nemenila nič.lebo to nebude detox 😝
potom po skončení sa určite dá vybrať na jedenie správna kombinácia,tam problém nevidím 😉

daniette
24. apr 2013

@m.a.r.t.i.n.a ja by som tiež nič nemenila v 28-dňovom detoxe, ja začínam až v pondelok s detoxom 🙂, pretože sme mali ešte nejaké oslavy

simona26
24. apr 2013

@m.a.r.t.i.n.a pripájam sa k babám vyššie - na 28-čke by si nemala meniť nič, je to nastavené tak, aby to bol naozaj detox a ak sa budeš cez víkendy stravovať inak, tak to potom nemá celé zmysel.

lucula73
24. apr 2013

baby poradte mi....ako som dopadla...........že detox.............neviem či má význam pokračovať,lebo celý prvý týždeň som bola na antibiotikách a reku však tri týždne budem poctivo dodržiavať a teraz som od pondelka zas na atb.........musela som,vrátili s ami dutiny,nedalo sa bez atb,na krčnom som bola.........a teraz zas lieky.............a kopec liekov ............či to má význam......??? ☹
pečeň mi to asi nezdetoxikuje....... 😝

m.a.r.t.i.n.a
24. apr 2013

@lucula73
@simona26
@daniette

Baby, ale to ja veľmi dobre viem, ja som sa pýtala preto, aby mi tu niekto, kto to už držal poradil,ako to riešil na dovolenke a pod. nemôžem predsa vojsť do hotelovej kuchyne a poprosiť ich, či mi spravia na obed mrkvový perkelt 😉

daniette
24. apr 2013

@m.a.r.t.i.n.a ja ťa chápem a koľko dní detoxu máš za sebou?

m.a.r.t.i.n.a
24. apr 2013

@daniette V pondelok som začala, takže len na začiatku som. Naozaj som z toho nešťastná, že neviem čo mám urobiť 😖

ivana158
24. apr 2013

@mimikyky rada by som sa opýtala, či by ste mi na mail mohli poslať tú tabuľku .. veľ,i by mi to pomohlo ... ďakujem

daniette
24. apr 2013

@m.a.r.t.i.n.a Asi by som to riešila takto: pozriem si ich jedálniček a snažila by som sa z neho vybrať to, čo by som cez víkend mala jesť - máš tam cuketu, brokolicu, červenú repu, mrkvový perkelt. Druhá možnosť: dám si nejakú zeleninu a k tomu nejakú rybu, kuracie prsia - ale to už nie je detox. Určite by som si nedala nejaké zemiaky, ryžu a pod. Ja som už chcela ísť na detox, ale ešte v nedeľu idem vinšovať, tak preto to tak posúvam a na nejaké návštevy nebudem chodiť cez detox, síce v máji má brat narodeniny, ale vyriešim to tak, že si zoberiem obed so sebou, maminu som už upozornila, že idem na detox. 🙂 A tie ďalšie víkendy ideš k rodine?