Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
tak dnes je 3deň za mnou a je to oveľa lepšie ako prvý deň.Kým prvý deň som myslela,že začnem aj steny obžúvať,dnes je to super.Proste sa mi potreboval stiahnuť žalúdok.Takže verím,že 28 dní vydržím.Inak s tým varením je fakt des,ale niečo sa dá urobiť na 2 dni,cvikla aj na 3 dni.Ráno som sa zo zvedavosti odvážila a šup,kilečko dole.Jupííííí 😀
Dievčence, cuketu mám len ošúpať a nakrájať na kolieska alebo mám tú dužinu vydlábať a až tak cuketu nakrájať? Ďakujem.
@daniette Ďakujem, jasné, aj mňa to napadlo, že si z ponuky vyberiem nejakú teplú zeleninu. U nás v rodine tiež vedia, že som sa na to dala, takže tam problém nie je, keby sme išli na návštevu, donesiem si svoju porcičku 🙂
V Kauflande majú mladé cuketky a sú zrovna v akcii, tak som si bola nakúpiť na dnešnú večeru. Dnes som mala na obed ten mrkvový perkelt, ale už mi moc nešiel, úplne nasilu som ho jedla 😖 A raňajky už tiež pomaly ale isto začínajú zadŕhať v krku 🙄 🤐 Tak sa teším na ten ďalší týždeň, že bude konečne zmena. Inak ja som tiež nevydržala a dneska ráno som sa odvážila, pretože sa mi rifle na páse zdali nejaké volnejšie a neverila som, necelé 2kg dole. Keby to takto pokračovalo, bolo by to super, ale také jednoduché to isto nebude 🙂
Ja som bola prvý deň strašne unavená a dneska sa mi aj točila trocha hlava, bude to asi tým, že mám vačší výdaj ako príjem a telu chýba energia.
@engie35 Ak mas mladu cuketu, tak ju nesup 🙂
@m.a.r.t.i.n.a Ok. ďakujem, ak je mladá tak, ju nemám vôbec šúpať? 😒 Len ju umyť a hneď krájať? A ešte by som sa chcela opýtať, o ktorej dievčence najneskôr večeriate. Ja kým sadnem k večeri tak je 20.00 hod. Nie je to už neskoro na včeru? 😖 A pyjete počas detoxácie aj kávu? Síce som ju od pondelka prestala piť ale akosi mi chýba. ☹ Ď.
Pána, pijete mäkké "i" ušiel mi palec. 😀
@engie35 dve hodky pred spaním s a možeš pokojne napapať..........tam písali v tej knižke,že ak si večer hladná,možeš si zopakovať dve hodky pred spaním to isté,čo si už večerala 😉
ja som práve dorobila dusené stehienka ,ale nameisto zelerových hranoliek si dám cviklový šalát k tomu,už sa mi slinky zbiehajú 🙂 🙂
@engie35 Presne tak, len umyt a nakrajat. Ta zapekana cuketa je strasne dobra, urcite ju budem robievat aj po skonceni. A inak ja som kavu nikdy nepila, takze ani teraz mi nechyba🙂
Prajem vsetkym krasny vikend a pevnu volu, kocky !
kocky, tak ja z detoxu jem len jedno jedlo denne, inak som jedla tento tyzden ryzu so zeleninou ... ja som na ryzi zavisla 😎 jem pravidelne kazde tri hodinky a mam o 1kg menej.. joooj ako sa tesim. viem , ze to nie je ziadna slava za tyzden, ale tak je to zdrave chudnutie.... 🙂
čaute baby,tak som vhupla do druhého týždňa 😀 .Konečne iné raňajky a dokonca aj obed.Mm sa mi smial,že či mám vianoce,keď mám na obed cestovinu 😀 .Za týždeň mám dole síce len kilo,ale fakt,že sa mi zmenšil ,objem, tela.Uvidíme,čo bude na konci.Ale minulý týždeň som fakt mala stavy,že to vzdám...hlavne keď som videla na nete obrázok lineckého koláčika,ešte aj vôňu som cítila 😀 ...ale odolala som.Najhoršie to bolo včera,keď sme museli páliť s malou na pohotovosť a už som mala v hlave smútok,že kam som už zašla a ak nás nechajú v nemocnici,tak to môžem rovno zabaliť...ale našťastie sa to bez tej nemocnice zaobišlo.
Inak ja cuketu šúpem,hlavne takúto mladú,rýchlenú.V šupke je najviac dusičňanov,či dustianov.To samé aj uhorky.A do jedál si ale nepridávam sojovú omáčku,tam je zas sorban draselný,tak keď detox,tak bez sajrajtov.A cviklový šalát mi so sterilizovanou zeleninou tiež nerezal,tak jem len samotnú varenú cviklu,tak mi to viac chutí.Snáď tým neovplyvním úbitok na váhe 😅
chcem sa opytat, kde kupujete orechy? 😅 Lebo ja som za tu kuru minula vsetky svoje zasoby a uz nemam ziadne. Tak či len bezne v obchode alebo mate nejaky lacny zdroj z netu... 😕
Aspon viem, ze v jeseni musim kupit 10 kg vrece rovno 😀
@lucula73 Perfektne, 5kg musi byt uz riadne vidno. Ja zacinam druhy tyzden a rano som sa postavila na vahu a nechcela som tomu verit, mam o 3 kg menej, citim to aj na obleceni. Ja si myslim, ze k tomu prispieva aj vela vydaju energie, co ja mam🙂
@millada Ja mam od svokrusi zo zahradky🙂 Ale luskal ich svokor, takze dost casto vyberam z pomedzi zubov kusky skrupin🙂)
@m.a.r.t.i.n.a fúha,tebe sa to riadne rozbehlo.....ja som po prvom týždni myslela,že som pribrala,tak som sa radšej ani nevážila.......po druhom som mala dolu 3kg spolu a po treťom ďalších 2,5 kg,to som nechápala..........ale stále ma je dosť.....no pomaly to hádam dám dolu 🙂
@lucula73 Pomaly ale isto... ja si myslím,že sa to zastaví, nemôže ísť predsa dole každý týždeň 3kg 😖 Ale motivuje ma to. prvé tri dni som bola nafúknutá, brucho som mala ako balón, ale váha išla dole, teraz mi už brucho splaslo a vidno už aj brušné svaly, tak do leta tam snaď tie tehličky budú 🙂
@m.a.r.t.i.n.a presne,ja som mala pocit týždeň,že som ako balon.....ten druhý týždeň mi splaslo brucho,konečne...... 🙂
ahojte
ja uz len 4 dni a koniec
ale dnes som zhresila som bola na navstevke a som si dala chlebicek a kolacik ale za trest som nevecerala
neviem co dalej ci sa dat na semafor alebo detox dalsi
Dievčence kde ste kúpili to sojové mlieko Zajac? ☹ U nás v Bille, Tescu ani Sintre som ho nevidela, mali len pohánkové. Ďakujem.
@fazulka1512 ďaľší detox sa odporúča až po 3 mesiacoch......ja pojdem na tú schodíkovú.tiež končím v sobotu 🙂
inak tento posledný týždeň som pokazila úplne....jem síce povolené jedlá,ale som to poprehadzovala podľa toho,čo som mala doma na varenie 😠
@m.a.r.t.i.n.a čo sa týka schudnutia,je tam podľa mňa aj nejaká predispozícia.Moja mama držala túto dietu pred rokom a schudla naozaj úžasne a to už od prvého týždňa,ja som doteraz dala dole len kilo a to chodím behať a pri krpatej sa nezastavím celý deň.Tak sme s mamou skonštatovali,či to aj nie je dákou predispozíciou,lebo kým ona schudne bez problémov,napr. jej sestra sa môže rozdriapať a ide to z nej pomaly (mama má postavu po starkom a teta po starkej) 😀 A ja som pupkatá presne ako moja babička bola 😀 😀 😀
aj ja to iste lebo mi luto vyhodit...
Ahojte, baby, od dnes som sa aj ja dala na detox, som hodinu po obede a mám strašný hlad 😠 a aj hlava ma akosi rozbolela, celkovo sa cítim pod psa, neviem, neviem ako to zvladnem ☹ Ako ste prve dni zvladali vy? kedy sa to zlepší a človek už nebude taký hladný? 🙂

@m.a.r.t.i.n.a my sme to pochopili veľmi dobre 😉 .........ak to chceš ako detox,proste by ste mali voliť takú možnosť,kde máš napr. kuchynku a nieoč si pripravíš...........lebo pochybujem,že nájdeš niečo,okrem zeleniny,čo by ti vyhovovalo.......ete ten tretí týždeň,tam je viac masa,tak možno by sa dalo so zeleninou........ 🙂
Ono je to samo o sebe dosť náročné na prípravu a stravu,tých 28 dní.aspoň ja mám pocit,že som stále v kuchyni....dnes som 18.deň,dáko to už dobojujem na tých liekoch,ale určite si to ešte zopakujem,ak budem zdravá