Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@svetlusa12 - ja začínam zajtra , jedlo už mám nachystané - bude to moj druhý detox , minulého roku som ho držala od 5.1. Držte mi palce 🙂 😝
akosi je tu ticho, som sem asi zablúdila nesprávne...majte sa 😒
Mile damy, ste krasne, ake ste. Ludske tela sa zdokonalovali vyvojom x rokov, vase telo je dokonale a mysli za vas. Vie kedy a kolko pribrat, aby chranilo vas aj vase dieta. Sme sucastou prirody, tak sa nedivte, ze v case tehotenstva a kojenia priberiete. Cvicenie, plavanie je OK. Striedma strava tiez. Ale mali by ste dojcit aspon 2 roky a dobre papkat, aby vase babo malo vhodnu vyzivu. Potom sami od seba schudnete, lebo vase telo je mudrejsie ako vy, chrani vas.
Mile damy, iste vam padne dobre dzusik, Cerstvy baby spenat, len oplachnut, pridat trochu cesnaku, trochu mlecka, alebo smotany, nechat zovriet 2/3 minutky, nie viac, vychladeny rozmixovat /tycov.mixerom. Fazula amrkva chuti vynikajuco v slepacej, kuracej, hovadzej polievke, ked sa trochu povari. Fazulka s koprom bez mleka, alebo s mliekom alebo s troskou smotany je tiez vynikajuca.
A detox 24hod. budete pit len vodu z vodovodu, predtym si date flasku Saratice, alebo budete pit len zihlavovy caj.
@naja94 pridam sa aj ja ak to teda vydrzim, minuly tyzden som zacala a vydrzla asom do stvrtku, na moje pocudovanie som nebola vobec hladna,ale problem bol v tom,ze ked som si nestihla pripravit obed do roboty na rano tak potom uz okolo 1 zacali mi chodit rozne chute a nevydrzala som to,takze budem si musiet privstat tento tyzden,aby som si aj obed do roboty pripravila a nehladovala
@bonaquaba
Ahoj... Tak sa tesim, ze sme dve, resp. tri... Ja som tento detox este neskusala, takze som zvedava, ake to bude, kazdopadne sa zatial tesim, ze okrem ineho zacnem s redukciou vahy, lebo sa v tomto svojom velkom tele necitim dobre... Ja som na materskej, takze nebude problem si jedlo pripravovat (kedze som permanentne doma), ale zas si musim davat extra pozir, aby som neuzobkavala pomimo... No verim, ze to zvladneme! 😅
@naja94 aj ja sa tesim som zvedava ci to vydrzim,presne ako pises to uzobkovanie je najhorsie, lebo ked raz zacnes uzobkovat tak uz si das aj normalne jedlo aspon u mna to tak je a inac ja ked som v robote tak vtedy nemam cas mysliet na jedlo a preto sa mi to da vydrzat,ale keby som bola doma tak je to pre mna horsie, ale neboj dame to
@ajka20
ja budem si asi den dopredu tie obedy pripravovat bo rano nebudem stihat uvidim ako to pojde
@bonaquaba ideme do toho vážne , ale musí byť podpora ,lebo ja som skúšala a nevydržala som jooooj neviem sa nijak raz zbaviť kg a som naštvaná na seba , cvičím Jill od 6.1 a iba 1,5 kg dole , čo iné kočky ak 5-6 kg aj strava upravená ,ale 1,5 je málo keby bolo aspon 4 kg to už by bolo dačo tak preto by som chcela s tou mačingovou začat ked už cvičím každý deň a tretí týždeň a je to pre mna droga ,takže viem že s cvičením som za vodou teším sa na vás a vydržať !!!!

ja som zacala vcera 🙂