icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

svetlusa12
7. jan 2014

ja som zacala vcera 🙂

kwetinnka
10. jan 2014

@tilda nenechaj sa odradit tym vazenim...tvoj organizmus mozno potrebuje viac casu aby sa nastartoval.
JA som zacala tento utorok...a mam v plane sa odvazit az po konci mesiaca....bojim sa ze by ma to demotivovalo.
Drzim NAM VAM veelmi palce....

tilda
10. jan 2014

@kwetinnka no...vydrzala som poctivo 28cku a potom dva tyzdne semaforu...malinko som sa zmensila,ale mala som strasnu plet,ekzem,krvacali dasna...ked som sa na to uz zufala vykaslalaba zacala jest normalne,do tyzdna som bola fit... hold,mne sa tento "zazrak" neosvedcil...

kwetinnka
11. jan 2014

@tilda tak niekomu to nemusi sadnut...tebe mozno v tejto strave chybali nejake vitaminy

tilda
12. jan 2014

@kwetinnka asi nejake z klobasy ci slaniny🙂))...

kwetinnka
13. jan 2014

@tilda mozno...to pomohlo?? 😀 😀

kamilkak
14. jan 2014

@svetlusa12 - ja začínam zajtra , jedlo už mám nachystané - bude to moj druhý detox , minulého roku som ho držala od 5.1. Držte mi palce 🙂 😝

kamilkak
15. jan 2014

akosi je tu ticho, som sem asi zablúdila nesprávne...majte sa 😒

milocka29
15. jan 2014

@kamilkak viac sa diskutuje v teme Detox podľa Mačingovej, pridaj sa tam, tam to žije a detoxuje.

labut22
21. jan 2014

Mile damy, ste krasne, ake ste. Ludske tela sa zdokonalovali vyvojom x rokov, vase telo je dokonale a mysli za vas. Vie kedy a kolko pribrat, aby chranilo vas aj vase dieta. Sme sucastou prirody, tak sa nedivte, ze v case tehotenstva a kojenia priberiete. Cvicenie, plavanie je OK. Striedma strava tiez. Ale mali by ste dojcit aspon 2 roky a dobre papkat, aby vase babo malo vhodnu vyzivu. Potom sami od seba schudnete, lebo vase telo je mudrejsie ako vy, chrani vas.

labut22
21. jan 2014

Mile damy, iste vam padne dobre dzusik, Cerstvy baby spenat, len oplachnut, pridat trochu cesnaku, trochu mlecka, alebo smotany, nechat zovriet 2/3 minutky, nie viac, vychladeny rozmixovat /tycov.mixerom. Fazula amrkva chuti vynikajuco v slepacej, kuracej, hovadzej polievke, ked sa trochu povari. Fazulka s koprom bez mleka, alebo s mliekom alebo s troskou smotany je tiez vynikajuca.

labut22
21. jan 2014

A detox 24hod. budete pit len vodu z vodovodu, predtym si date flasku Saratice, alebo budete pit len zihlavovy caj.

ajka20
2. feb 2014

@kamilkak hladám niekoho ,kto je v detoxe, tak ako ? držíš sa? ja by som chcela začat od zajtra ,ale nemám s kým 😒

kamilkak
2. feb 2014

@ajka20 - jasné , držím sa a aj tebe poradím , ak budem vediet , napíš mi ak máš otázky do IP, ok ?

naja94
2. feb 2014

@ajka20
Ahoj, ja na to idem odzajtra ;) budeme sa vzajomne podporovat?

bonaquaba
2. feb 2014

@naja94 pridam sa aj ja ak to teda vydrzim, minuly tyzden som zacala a vydrzla asom do stvrtku, na moje pocudovanie som nebola vobec hladna,ale problem bol v tom,ze ked som si nestihla pripravit obed do roboty na rano tak potom uz okolo 1 zacali mi chodit rozne chute a nevydrzala som to,takze budem si musiet privstat tento tyzden,aby som si aj obed do roboty pripravila a nehladovala

naja94
2. feb 2014

@bonaquaba
Ahoj... Tak sa tesim, ze sme dve, resp. tri... Ja som tento detox este neskusala, takze som zvedava, ake to bude, kazdopadne sa zatial tesim, ze okrem ineho zacnem s redukciou vahy, lebo sa v tomto svojom velkom tele necitim dobre... Ja som na materskej, takze nebude problem si jedlo pripravovat (kedze som permanentne doma), ale zas si musim davat extra pozir, aby som neuzobkavala pomimo... No verim, ze to zvladneme! 😅

ajka20
2. feb 2014

@bonaquaba naja94 ja tiež budem musieť pripravovať do práce ,tak dajme sa nato teším sa 😀

ajka20
2. feb 2014

@kamilkak oki diky

bonaquaba
2. feb 2014

@naja94 aj ja sa tesim som zvedava ci to vydrzim,presne ako pises to uzobkovanie je najhorsie, lebo ked raz zacnes uzobkovat tak uz si das aj normalne jedlo aspon u mna to tak je a inac ja ked som v robote tak vtedy nemam cas mysliet na jedlo a preto sa mi to da vydrzat,ale keby som bola doma tak je to pre mna horsie, ale neboj dame to

@ajka20
ja budem si asi den dopredu tie obedy pripravovat bo rano nebudem stihat uvidim ako to pojde

naja94
2. feb 2014

@bonaquaba
@ajka20
Tak, baby, zajtra to vypukne 😀 😀
Ja sa rano aj odvazim, aj pomeriam, aj nafotim... A potom znova po detoxe, som fakt zvedava, aky bude vysledok!!!

bonaquaba
2. feb 2014

@naja94 super motivacia uz sa na to tesim,lebo som nafuknuta ako balon 😝

ajka20
2. feb 2014

@bonaquaba ideme do toho vážne , ale musí byť podpora ,lebo ja som skúšala a nevydržala som jooooj neviem sa nijak raz zbaviť kg a som naštvaná na seba , cvičím Jill od 6.1 a iba 1,5 kg dole , čo iné kočky ak 5-6 kg aj strava upravená ,ale 1,5 je málo keby bolo aspon 4 kg to už by bolo dačo tak preto by som chcela s tou mačingovou začat ked už cvičím každý deň a tretí týždeň a je to pre mna droga ,takže viem že s cvičením som za vodou teším sa na vás a vydržať !!!!

ajka20
2. feb 2014

@naja94 ja so nafotená v telefone , a ak sa podarí čo dúfam, tak to tu vyčapím možno konečne , dúfam, že moja štítna žlaza mi to nezaťaží lebo ma vážne picne 😀

naja94
2. feb 2014

@ajka20
Aj ja sa tu pokojne vycapim, ak sa vec podari 😀 😀 😀

ajka20
2. feb 2014

@naja94 ako si na tom výška váha , si mladučka mamuška 😀 tak to ti pojde jedna radosť 😀

naja94
2. feb 2014

@ajka20
Vyska 164cm a vaha 71 kg... Postupne by som sa chcela dostat na 55, idealne 53 kg... A zhodit 18kg je dost... Dlha streka predo mnou... Ja by som chcela o take 2 mesiace aj zacat cvicit... A teda vytvorit si konecne spravne navyky v strave i pohybe...

ajka20
3. feb 2014

@naja94 tak ako ? ja som dnes dodžala vetko , zatial v pohode, cviklu som sa napchala do prasknutia a to doslova a teraz ešte chlastám vodičku , ale už velmi asi nebudem aby nebolo nočné behanie ,,, 😀 pochvál sa

ajka20
3. feb 2014

@bonaquaba tak ako? ja ok a ty?

naja94
3. feb 2014

@ajka20
Aj ja som bola 100%-na dnes, ziadne porusenia!!! A som prekvapena, ze mi to vsetko tak uzasne chutilo 🙂 chcem sa opytat, z kolkych cvikli si di robila veceru? Ja z troch, ale nezjedla som to cele, lebo toho spolu s hraskom a uhorkami bolo pozehnane...