icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
7. nov 2012

@sisanka 😀 no ako som mohla cvičiť, ked sme u svokrovcov, švagrov mám doma a by na mňa kukali ako na blázna. Písala som ale, že jedeň deň môžem mať i ja voľno 😝 a moja, nie si sama, čo má v piatok a sobotu školu, ma porazí, tak sa mi nechce, po večeroch nerobím nič, len píšem seminárky a s jednou, čo ju o týždeň treba odovzdať si neviem rady. Už na to nemám nervy!!! Wrrrrrr!!! ☹

sisanka
7. nov 2012

@henrieta16 ja som si to volno urobila v pondelok 😀 tak dufam ze do konca tyzdna budem makat pekne kazdy den...len ked u mna je to tak ze mne sa uz vecer nechce....tak snad sa donutim v sobotu ked dojdem zo skoly lebo rano urcite stihat nebudem...v poslednej dobe vsetko nejako rychlo leti a mne sa zda ze nic nestiham 😒 idem si teraz rychlo zacvicit kym Oliverko spi 🙂

barca127
7. nov 2012

ahoj babule tak ja normalne ze uz druhy den svalovica :( ten tyzden bez cvicenia sa na mne pekne podpisal teda....rozhodla som sa ze si uz taky tyzden nikdy nezopakujem kym nebudem musiet radsej odcvicim aspon dva dni aby som potom z toho nevypadla 🙂 teraz mi to cvicenie ide akosi ovela ovela tazsie

sisanka
7. nov 2012

@barca127 presne viem o com pises...snad uz ani ja nebudem mat pauzy v cvicenie 😖

ervenka
7. nov 2012

Jillian s ceskymi titulkami- idu sviatky- o mesiac Miki- http://www.dailymotion.com/video/xqojw8_jillian...

henrieta16
7. nov 2012

Konečne doma a odcvičené. A ide sa meniť outfit ku kaderníčke 😀 😀 😀

baby124
7. nov 2012

@jaannuusskkaa vaha v pondelok 73,7

kattulienka
7. nov 2012

Tak dneska odcviceny 3x.uplne som vylucila s jedalnicka pecivo tak dufam,ze trosku pomoze.drzte palce 😉

zuzanat
7. nov 2012

@barca127 nestras svalovicou, ja necvicim uz druhy tyzden, od pondelka chcem nabehnet, ale teda asi sa uz zacnem aj bat, ci budem stihat 😅 Mala som odcvicit posledny tyzden 1levelu 6W6P ale asi prejdem na Ripped 30, aby som sa opat do toho dostala 😕 bude to krute 😝

lucky14
8. nov 2012

Ahojte babulky. Ako sa mavate??? Ja zajtra konecne koncim s 30DS. Som tu uz asi jedina co to stale cvici prvy krat. Od pondelku pokracujem s cvicenim ale zatial este neviem co. Mozno si dam znovu 30DS a skusim cvicit tie tazsie variacie a tak to zvladnem do Vianoc. Ja cez vikend mam s cvicenim oddych takze mi to asi aj tak vyjde odcvicit to znovu cele. A strava???.....zatial NO COMMENT! 😉

hirunka
8. nov 2012

@lucky14 aj ja cvicim 30 DS prvy krat, mam 5ty den level 1

sisanka
8. nov 2012

na dnes odcvicene 🙂 som si vcera povedala ze by som mohla cvicit aj 2krat do dna tak som sa vecer ku tomu pustila ale nemohla som, normalne som nevladala 😀 radsej sa idem sustredit na tu moju stravu 😉

lucky14
8. nov 2012

@sisanka ahoj. no tak sa mi zda ze mi dve si mozeme podat ruky....ach ta strava!!! 😉

sisanka
8. nov 2012

@lucky14 😀 som rada ze nie som jedina 😉

lucky14
8. nov 2012

@hirunka jej. tak to sa tesim. aj ked mne to trva uz dost dlho lebo necvicim kazdy den a tiez som bola chora tak vtedy som necvicila....ale cviceniu zdar!!! 😀

henrieta16
8. nov 2012

@lucky14 ja tiež sa chystám o chviľu odcvičiť, dneska sme si teda fajne poslali, aspoň ja, do pol 11tej, ale tak išla som spať o pol 2 a malý o pol 1, kedže do pol 8 spal, lebo zaspal v aute a už sa nezobudil, až k večeru. Tak sme spali obaja, mladší bol hore, mm mu urobil mliečko a hral sa a potom sme si ľahli do obyvačky a ja si spinkala a on pozeral rozprávku 😀 ešte som k tomu aj chorá, takže ... no musela som.... no a teraz prichádzam na to, že nič nestíham, ani obed, ani poupratovať. 😝 Mm príde domov a bude hladný, tak sa isto poteší.. No čo 😀

lucky14
8. nov 2012

@henrieta16 jej. ve to je dolezite..ked budes mat odcvicene tak vsetko ostatne zvladnes lahsie....budes mat tolko energie ved to poznas...ja prave obedujem. zeleniove leco s ryzou..je to fakt mnamka. a potom idem zaniest maleho k nasim a hor sa este na byt dorobit nejake upravy tej rekonstrukcie a dufam ze v sobotu uz bude vsetko na komplet hotove. no moja Ty mas toho veru vela, skola, rodina, cvicenie, a este mat stale dobru naladu....ale zvladas to uzasne!!!

henrieta16
8. nov 2012

@lucky14 no mám toho dosť, ale sama som si to vybrala. My dneska maďarský guľáš, na želanie mm. 😀 ale o pol 5tej si idem zabehať, tak to vybeham a ešte plánujem cvičiť, ked príde mm, dneska mám cardio naordinované. 😀 tešim :-P

henrieta16
8. nov 2012

jupííí...ide sa behať, tešíííímeee 😀

sisanka
8. nov 2012

@henrieta16 ja keby spil do pol 11 tak mam cely den rozhodeny ze uz nic nestihnem 😀 a to som kedysi lubila si pospat ale teraz tak max do 7h a stiham vsetko, dokonca aj cvicit 😀

sisanka
8. nov 2012

@henrieta16 inak ta obdivujem ze to tak super stihas pri dvoch tak malinkych detickach 😉 ja sa idem zblaznit ked starsi nie je v skolke 😀 😀 😀

barca127
8. nov 2012

@zuzanat neboj nic do toho sa spat dostaneme 🙂 ja akurat teraz mam posledny tyzden púrveho levelu 6W6P ja este teda dokoncim aj druhy level a potom snad sa dam na BR ked ho tu baby tak ospevuju 🙂
inac babule moja strava je tiez nieco priserne nejako straaaaasne som sa opustila akurat teratz som dotlacila hemendex aj s chlebikom (aj ked celozrnym) :((

sisanka
8. nov 2012

@barca127 ja sa musim pochvalit ze od pondelka sa drzim s jedenim, teda hlavne ziadne sladkosti a chipsy, snad mi to dlho vydrzi 😀 a jem ako tak pravidelne, rano, obed, veceru a medzitym nic, hladna nie som 🙂 uvidime ci tie kila pojdu dole...

kattulienka
8. nov 2012

Ahojte baby.aj ja sa musim dneska pochvalit.odcvicene 4x a strava celkom dobre.ziadne sladkosti, ziadny chlebik a pecivo.papam kazdy den o desiatej, druhej a potom o pol siestej.zatial to ide.len nech to dllllllllllllho vydrzi 🙂

ankaevka
9. nov 2012

ahojte kočeny, tak vám to krásne ide vo všetkom....ja sa nemám čím chváliť, zatiaľ som necvičila, deti doma, no nič moc, dokonca som v stredu do seba natlačila dosť veľa koláča 😒 ...takže dnes si robím zase taký očistný deň na cvikle aby v pondelok bol nejaký úbytok na váhe
@sisanka nová fotečka, aká kočena 😀
@henrieta16 a ty nám prečo neukážeš nový účes? sa pochváľ veď si bola u kaderníčky 😉

ankaevka
9. nov 2012

@kattulienka super ti to ide, držím palce 😉

ankaevka
9. nov 2012

@zuzanat tiež som dosť dlho necvičila a začala som si sťahovať BR, tak som zvedavá ako to dám a svalovka určite bude 😝

cutty
9. nov 2012

Ahojte dievcata 🙂 Tak ako vy aj ja bojujem s kilami navyse. Momentalne drzim 90 dnovku a rada by som zacala cvicit. Toto cvicenie s JM mi pride celkom fajn, hlavne ze sa to da cvicit doma. Chcela by som Vas poprosit ci by ste mi mohli objasnit aka je postupnost, s cim mam zacat a tak. Lebo na nete je toho strasne vela. Budem velmi vdacna 😉

sisanka
9. nov 2012

@ankaevka dakujem, nie je to az taka nova fotecka 😀

lucky14
9. nov 2012

@sisanka si na tej fotke kocka.... 😀 super ze sa Ti dari odolavat maskrtam... 😀