icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
9. nov 2012

@sisanka aj ja sa pridavam. Super fotka!

lucky14
9. nov 2012

Ahojte kocky!!! Tak pre dnes odcvicene!!! Konecne som dotiahla ten 30DS do konca. Tesim sa. Este premyslam co od pondelku... 🙂

janituska
9. nov 2012

Ahojte zienky rada by som sa k vam pridala no sice mam uz 3 den odcviceni 1 level ale ten jedalnicek je neposlusni a bola by som rada kedy sa nasla nejaka dobra dusicka a my snim pomohla 🙂

estrella5
9. nov 2012

@janituska ahoj.. neviem či budú ostatné kočky so mnou súhlasiť.. 🙂 ale ja sa pri stravovaní riadim pár zásadami...
- jem každé 3-4 hodiny
- ráno začínam aspoň 4 decmi čistej vody + raňajky
- doobedu jem aj sacharidy, na obed kombinované jedlo - sacharidy aj bielkoviny, a ako sa zvečerieva tak len bielkoviny a zeleninu
- obmedzovať sladké (ak bez neho človek nevydrží tak je lepšie si ho dať doobedu), obmedzovať vyprážané jedlá, biele pečivo vymeniť za celozrnné, tmavé...
- piť veľa veľa vody - čistá voda, voda s citrónom alebo čaje
- a po cvičení sa snažím hodinu nejesť - aj po cvičení ešte spaľujeme kalórie a jedlom by sme to mohli zastaviť. takže až po hodine
veľa šťastia 😎 snáď som aspoň trochu pomohla 🙂

janituska
9. nov 2012

@estrella5 ano dakujem 🙂

ankaevka
9. nov 2012

@janituska u mňa je to podobné ako u estrella5, prvé mesiace som sa snažila jesť každé 3 hodky ale teraz už jem každé 4 lebo po troch nepociťujem takú potrebu jesť, snažím sa dodržiavať rád Editky Šipeky a hlavne veľa vody (ja pijem jemne perlivú minerálku) a sladkosti tiež radšej doobeda ak mám chuť 😉

ankaevka
9. nov 2012

tak babule ja som sa prekonala a zacvičila si dnes 3. level ako takú predohru na BR, budem sa snažiť zacvičiť ešte aj zajtra a v nedeľu aby som od pondelka išla na to s lepšou kondičkou

ankaevka
9. nov 2012

@lucky14 nezačneš BR lebo ja idem nato od pondelka 🙂

janituska
9. nov 2012

@ankaevka prosim ta co je to BR?

ankaevka
9. nov 2012

@janituska to je ďalšie cvičenie od Jill "body revolution", cvičiť by sa to malo až po odcvičení 30DS

evka3231
Odpoveď bola odstránená
henrieta16
9. nov 2012

@ankaevka
@lucky14 baby moje, BR treba cvičiť poctivo, lebo potom je problém, 😉 ale skúste, ja len odporúčam 😀

henrieta16
9. nov 2012

čaute babule, žijem, žijem, ale nestíham, mám teraz toho veľa, včera som si bola zabehať, dnes som ešte necvičila, ale budem, len som bola pol dňa v škole, ako mala by som ísť aj zajtra, ale nechce sa mi a treba mi písať plno semináriek. 😠 takže nemám času, o mesiac mám zápočet z hudobnej a nič som ešte nehrala, 😖 šľahne ma, chcem byť aj múdra, aj štíhla, aj super mama, dá sa to zvládnuť vôbec? Ženy moje a dneska jedálniček strašne, ani vám nevravím, ak som aj do seba dačo dostala, tak samý prehrešok, no čo, stres robí svoje, nestáva sa to často. Aj vody sa snažím piť viac ale kvoli prieduškám a hrdlu to nejde, dr. som dnes nestihla, takže víkend ešte pretrpím, ak neumriem od kašľu. 😒 Držte sa!!!

henrieta16
9. nov 2012

@ankaevka a ukážem nový učes, len sa musím pofotiť, ale žiadna zmena, len pol cm podstrihla, viac som nedovolila a farba tmavo-hnedá, už som ostala verná tejto farbe 😀

kattulienka
9. nov 2012

Ahojte baby.tak ako som pekne zacala tak dneska som to pokaslala.nebolo kedy cvicit ☹ takze zajtra si to budem musiet odcvicit 2x.

ervenka
9. nov 2012

A je to tu- vedlasi ucinok chudnutia 😨 - Prstene su mi volne! Dokonca v obchode sa mi snubak zosuchol z prsta. Nahanala som ho ako taka popoluska. Aj obrucka mi zacina byt volna. Ale kto to kedy videl, nosit obrucku na prostrednom? 😀

henrieta16
10. nov 2012

@ervenka mne sa stáva to isté, musím nosiť snubný pred obrúčkou, aby som ju nestratila. 😀

ervenka
10. nov 2012

@henrieta16 problem je v tom,ze aj obrucka je mi volna, ale zatial nie az tak ako snubak... 😉

ankaevka
10. nov 2012

@henrieta16 som zvedavá ako mi to pôjde, keď to nebudem vládať cvičiť, tak sa vrátim k 30DS

ankaevka
10. nov 2012

@ervenka a mne sú prstene konečne dobré a netlačia, obrúčku som si dokonca dala po dlhej dobe na prst..mne sa našťastie vždy zastavuje na kostičke medzi článkami lebo ju mám širokú..ale nosila som aj manželovu obrúčku a tú som stratila čo sa mi tak zošmykla z prsta a ani neviem kedy a kde 😒

sisanka
10. nov 2012

ahojte kocky...tak konecne sme doma zo skoly, mm si rozkazal skoricove motyle tak mu ich peciem 😀 ale ja sa musim krotit lebo uz je dost hodin, ale verim ze odolam a odlozim si na ranajky 😉 moja strava celkom ok na to ze som bola v skole tak som nic extra nejedla, teraz si pojdem urobit veceru-nejaku zdravu 😀
@ankaevka ano BR je super ale fakt to treba cvicit poctivo, vidim to na sebe ked som tyzden vynechala 😀 inak prstene su volne aj mne, a obrucku nosim stale a aj chcem tak uz rozmyslam nad zuzenim 😉
dufam ze dnes stihnem este odvicit aj ked moc sa mi nechce 🙄

estrella5
10. nov 2012

takže dnes odcvičený posledný krát druhý level 😝 zajtra sa ide na tretí a za 10 dní znova váženie/meranie.... 😎 už som naozaj zvedavá či sa niečo od posledného merania zmenilo..... verím, že áno 😅 😕

hirunka
10. nov 2012

Ahojte baby tak ja som dnes nemohla cvicit celodenna hnacka+silna bolest chrbta ( asi som si ho pretazila) takze mam pauzu ale snad od pondelka pokracujem

kaul
10. nov 2012

ahojte... ja som s tym zacala asi pred dvoma mesiacmi a po druhom leveli ma zacala strasne boliet lava noha, nedokazem ju zohnut... ani si len cupnut a to uz mesiac necvicim. Myslite, ze som si to mohla spravit tym cvicenim? hrozne ma to stve, ked obliekam malu tak si musim sadnut na zem lebo nohu nezohnem. Zaujmal by ma vas nazor a este by som chcela vediet ake mate vysledky. cisla tu nevidim, pretoze mate niekde tabulku kde sa vpisujete, ale mohli by ste sa pochvalit.... 🙂

henrieta16
11. nov 2012

ahojte žienky moje, ako vám to ide? Zajtra váženie, no u mňa to nebude nič moc, 😒 som sa pohoršila 😠 ale tak veľa stresu a nervov, nestíham s nejakými vecami a potom to tak vyzerá. Od dnes sa budem snažiť všetko napraviť. 🙂 a posledné dva dni by som sladké len jedla, ovládam sa, nechápala som, prečo a dnes som na to prišla, opäť mám mrchu, pred týždňom mi skončila a už zase...No je toto normálne? Koncom novembra však už idem na testy, som veľmi zvedavá, čo sa deje. ☹

sisanka
11. nov 2012

@henrieta16 aka nahoda 😀 aj ja som pred tyzdnom mala mrchu, asi 3dnovu a slabu a teraz uz treti den sa mi zda ze vykrvacam 😀 ale ja to mam kvoli antike pri kojeni takze to neriesim....a nervy mam tiez, neznasam vikendy v skole...nic nestiham vtedy 😠

barca127
11. nov 2012

ahoj babulky tak ja sa nemam teda cim chvalit teraz vikend u nasich strava hroza cvicenie ziadne mno od pondelka by som s tym uz mala nieco porobit 🙂 chystam sa na druhy level 6W6P tak dufam ze ta zmena mi pomoze a nakopne ma lebo ja som takaaaa lenivica ze az
@henrieta16 inac aj ja uz par dni len co zjest a hlavne sladke by som si dala a potom ma napadlo ze vlastne ma dorazit mrcha tak cakam 🙂

zuzu188
11. nov 2012

tak babuľky,keďže sa pokúšame o mimi,odkladám cvičenie bokom..a aj chudnutie..snažím sa len obmedzovať cukry,čo mi teraz pred ms vôbec nejde 😒...keď sa mimi podarí,tak sa na boj s kilami navyše dám asi hneď po 600 nedelí

henrieta16
11. nov 2012

@zuzu188 jej, držím palce 😉
@barca127 asi tá mrcha ide na každú teraz 😀
@sisanka mi niečo vrav, ta sprostá škola, už nech je za mnou, nebaví ma to, že som sa na to dala..nemám čas už ani na seba. A ešte i tie priedušky, trápia ma neskutočne, stačí trochu cvičenia a nestačím dýchať, neviem, či je dobré, že cvičím...spýtam sa zajtra dr.

kattulienka
11. nov 2012

@zuzu188 super drzim plae nech sa vam to rychlo podari a mame miminko uz doma 🙂