Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zuzu188 ved som to napisala ako madar. 😉 takze este raz .super, drzim palce nech sa vam to rychlo podari a mate miminko uz doma 🙂
Uz sa to blizi, uz je to tu 😀 - vaha hlasi 80,1. Ta osmicka sa fakt nevzdava, ale ja ju porazim a s usmevom na perach privitam 7a nieco! Jupi....
@kaul bolela ta noha aj pred cvicenim? Ak nie, tak si si ju pravdepodobne pretazila cvicenim. Neuvazujes nad navstevou doktora- nech sa ti pozrie na nohu, aby si si nieco nezanedbala? Ja som si pretazila Achilovu slachu- mala som 2tyzdne nuteny oddych- o.i. kazdy vecer nahrievanie nohy lampou s infra ziarenim, postupne som cvicenie zvysovala, a teraz koncim 1tyzden s 6weeks 6packs a slacha poslucha. Zdravie by sme si nemali zanedbat, moze sa problem pretvorit do chronickeho a potom to uz sranda naozaj nie je. 😖
@henrieta16 no ahoj kočena, ti to sekne 😉 ..a to s tými prieduškami aj chodíš behať, no to asi nebude dobré a ani cvičiť lebo sa zadýchaš a potom dosť kašleš ne? a to je teda hrozný kašel moja prvorodená má raz za rok priedušky chytené tak si to viem predstaviť
@zuzu188 tak ešte raz, nech sa vám to podarí a máš pri sebe ďalšie mimčo 😉
@sisanka asi najhoršie to vidím s tou disciplínou dokopať sa každý deň k cvičeniu, no ale zatiaľ sa mi to tieto dni darí a naberám kondičku s 3. levelom, takže uvidím ako mi to pôjde...keď sa nebude dať tak sa vrátim k 30ds
@kaul ja som zatiaľ schudla 11,5 kg cca...cm tiež išli pekne dole ale necvičím až tak poctivo ako by som mala, väčšinou mi to vyjde tak 3x do týždňa...od pondelka by som chcela začať poctivo cvičiť ("chcela")..ak to trvá už dlhšie tak choď s tým radšej k ortopédovi alebo dajakému odborníkovi čo to porieši, či nemáš dačo natiahnuté alebo natrhnuté
@ervenka tú 7čku chcem aj ja vidieť čím skôr dúfam že za dva týždne tam bude 🙂 ...to čo ty cvičíš to je zamerané na celé telo alebo len na určitú partiu, nemám to stiahnuté a nepozerala som to ešte, v pondelok začínam s BR ale ak mi to nepojde tak buď sa vrátim k 30DS alebo skúsim 6W6P, preto sa pýtam
@ankaevka dakujem 😉 ty čakáš na 7 a ja na 6tku ako na spasenie, do konca novembra to dáme, že? 😉 A ako vravím, zadýcham sa hned, len vyjdem schody a kašlem ako tuberák. ☹ Zajtra ma čaká dr., včera ani dnes som necvičila, ale zajtra určite budem. Pri svojej váhe si nemôžem dovoliť pribrať ešte viac. 😠 drž sa!
@jaannuusskkaa ahoj takze dnesna vaha 65,5 takze celkom spokojnost kedze som si myslela ze to bude horsie
ahojte, dnešná váha 82,2kg...no čakala som už jednotku na začiatku ale aj tak dobre.. @jaannuusskkaa
@henrieta16 len aby ten prechod z 8 na 7 nebol ťažší ako očakávam 😒 , ale určite to nevzdám len tak ľahko
tak babule, dnes som si už zacvičila 1BR, no musím povedať že je to riadny zaberák ale páčilo sa mi to, bolo to také dynamickejšie ako 30tka...až sa mi trasú kolená 😀
ahojte babule, no ja po týždni, kedy som už i ja bola lenivá hlásim váhu 72,9 kg, je to o trošičku viac ako minule, ale tak na druhej strane zanedbavala som pitný režim a už 2x za 2 týždne znova menzes a to robí svoje. Bola som u dr. a zakázal mi behať a cvičiť po dobu 10tich dní, ale tak ja dneska aj tak cvičiť budem a prekonám sa, akurát to behanie nechám tak ☹ nemôžem si dovoliť týždeň BR vynechať. 😒 @jaannuusskkaa držte mi palce!
dievčata potrebujem radu,,tiež sa pokušame o miminko,no neviem či som už náhodou neni tehu,,mysíte že by bolo cvičenie škodlinvé pre dieťatko? cvičím pravidelne Jillian,,no mám pocit že som už 2v1.Ďakujem 🙂)
@jaannuusskkaa ahoj ake udaje ti treba poslat do novej tabulky?
@barca127 len vysku a dali sme novu kolonku BMI je to vypocet tvojej skutocnej vahy vypocitas si to na http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/ tie miery na brucho zadok boky stehna nato som nejak tabulku nedokazala urobit bola by velkaaa a nezapisovali sme od zaciatku tak vysledky by boli onicom...
@jaannuusskkaa to uz je ta nova tabulka???? 😕 tak idem sa aj ja odvazit, aj ked som si povedala ze sa uz vazit nebudem 😠
@sisanka nooo uz je nova ale tebe chybaju 2 udaje 😀 😀 😀 😀 taaak????
Ahojte vsetky ciciace aj necviciace koceny. Tak ja od dnes som zacala druhy krat 30DS. Som sa rozhodla ze do Vianoc budem ficat na tomto a potom od Noveho roku dam BR. Inak dnes som zistila ze sa mi zlepsila kondicka...a to o dost oproti tomu ked som s 30DS zacinala....teraz sa snazim cvicit tu tazsiu verziu...zapotila som sa aj zadychala tak to dufam bude mat ziadany efekt....ta Jillian mi vzdy doda neskutocnu energiu a dobru naladu!!! 😀 😀 😀
@jaannuusskkaa dnesna vaha 79kg 😒 uz sa tesim na novu tabulku...beriem to ako novy zaciatok...a vazime sa stale v pondelok alebo to menime na piatok???
@henrieta16 ahoj. mrzi ma ze nie si celkom fit a mozno by si si mala trosku oddychnut ako predpisal 😉 doktor....aby si sa co najskor citila znovu skvele.
@ankaevka velka pochvala...chudnutie Ti ide absolutne uzasne!!! 😀
@lucanka49 ahoj. ak si nahodou tehu tak urcite teraz nezacinaj s cvicenim typu 30DS ani nic podobne podskakovanie a tak....inak by to bolo keby si uz bola cvicila pred otehotnenim....ak chces pre seba nieco robit skus plavanie...ja som chodievala plavat 3x tyzdenne az do 7mesiaca...potom som zmenila bydlisko a uz sa nedalo. Ak sa len snazis mozes skusit zacat ale opatrne.....uvidis to podla kondicie...ja Ti odporucam len ako lajk z vlastnej skusenosti a co ja by som robila.... 🙂
@jaannuusskkaa akoze za posledne 2tyzdne?tak mi tam daj rovnako ze 82kg...a BMI paneboze ze 30,4 😀
@lucky14 nova tabulka je uz v mojom albume vazi sa oddnes vzdy v piatok su tam uz aj datumy tak to bude lahsie.....sice najblizsie vazenie som dala uz na tento piatok ale nevadi dufam 🙂
@jaannuusskkaa jeeej to je skvele...dakujeme za to ze nam robis taketo uzasne tabulky....si zlata. takze skvela motivacia pre kazdu z nas aby sme v piatok kazda videli mensie cisielko ako dnes....tesim sa 😀
@sisanka 30,4???ved tolko nevazi ani tinedzer :D urcite si dobre zapisala cisla??? 😀
@lucky14 hehe jasneee ale nezabudaj ze toto je posledna tabulka..... 😀 😀 😀
no ved vaha 82kg...vyska 164cm a BMI 30,4,,ci? 😕
@jaannuusskkaa takze vyska 170cm a BMI 27,3....a ciel mam stale 65kg Dakujem! Samozrejme nie do 1.1......ale ako taky. 😉 Ved isto budeme pokracovat aj v Novom roku....teda aspon dufam. 🙂
@jaannuusskkaa posledna??? to tak neviem aky si mam dat ciel??? zeby 70kg 😒

Dneska odcvicene.vcera som porusila moje nejedenie peciva.boli sme vcera vecer u sestry na varene vinko(ja som si vinko nedala)ale neodolala som ockam s cesnakovou natierkou 😠 no nedalo sa. presne ako vela s vas hovori,vikendy su katastrofa na dodrziavanie stravy ale nevzdavam to 🙂