Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucky14 nooo posledna lebo to nema potom zmysel ked sa kazdy spolieha ze sa to bude stale predlzovat tak budeme chudnut do konca zivota....treba mat aj ciel
@lucky14 ďakujem za pochvalu, dobre to padne 🙂
@jaannuusskkaa výška je 164cm, BMI 30,5, no a cieľ je 76kg
@jaannuusskkaa to je pravda len niektore tu neschudneme za pol roka ale zase na druhej strane dufam ze nebudem chudnut cely zivot 🙄
@jaannuusskkaa hmmm. viem co myslis... len niektorym staci par kil a niektore potrebujeme 20kg....ale ved chapem Ta...aj tak robis dobry skutok kazdy tyzden ako nas tu pekne motivujes a zaznacujes to.... 😀
@ankaevka ahoj dala som namiesto kolonky BMI "vypocet skutocnej vahy" je to to isteee len si to treba precitat a tam pise kolko by si mala naozaj vazit...ako mne vyslo 65kg 🙂 lebo 30,5 je ich vypocet oni nato maju svoje grafy
@jaannuusskkaa myslíš akože koľko by som mala vážiť ideálne? tak to 59kg aaaaaale k takému číslu sa v živote nedopracujem, to by sme fakt museli v kuse predlžovať tabuľku 😀
@jaannuusskkaa a kde to tam najdem ten vypocet??nejako to tam nevidim
@lucky14 tak potom som dala dobré číslo, píšu že by som mala schudnúť aspoň 23kg takže váha by mala byť 59kg
@jaannuusskkaa , ale ďalej to čítať nebudem lebo píšu že hazardujem so svojim životom a urýchlene mám navštíviť lekára a to sa veľmo zle číta 😔
@jaannuusskkaa ahaaa tak vyska minus 100?tak to ja mam ze 64kg 🙂
@jaannuusskkaa jasne ved v pohod miery nemusia byt :' tak moje momentalne BMI je 24,9 to ma fakt potesila pretoze som sa konecne prehupla cez 25 inac moja vyska 162
@jaannuusskkaa no moja výška je 165 a váha 72,9 a BMI 26,7 🙂 celkom pekne, na to že som na začiatku roka vážila 83,7 kg a BMI už ani nechcem vedieť. 😀 podľa ideálnej váhy mám nadváhu 15 kg, podľa opaska 12 kg, no už sú to krajšie čísla, mala som tam už aj 25 kg nadváhu, strašneee číslo 😖 môj cieľ ostáva..59...ked som sa na to dala, tak to chcem dohrať do konca! 😀
@henrieta16 heh sakra a ja ti dala 58 konecnu vahu nevadiiii viem ze to das 😀 😀 😀 😀 😀
@henrieta16 a to bmi som zrusila zbytocne.....
nevadíííí... @jaannuusskkaa nejako to zvládnem, pôjde tam už iba o kilko 😀
OK babyyyyy trosku este prerobim tu tabulku niektore veci som nedomyslela :D tak cakajte na zmeny 😀 😀 😀 😀
ahaaaa uz to tam vidim ale ze idealna vaha 57kg....tolko som nemala ani na strednej 😀 😀 😀 baby a mm by ma vymenil, nema rad take vychrtliny 😵 😵
@jaannuusskkaa čo si tam zas zle porobila? 😀
@jaannuusskkaa tak moja vaha 57,5kg.Už sa to nejak spomalilo,tak som jeden den musela dat na vode 😠
@henrieta16 niiiiic je v tom chaoz.....dnes urobim male zmeny ale az vecer :Pnerob paniku babaaaaa a klud
@jaannuusskkaa 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
dievcata,tie co ste držali den na vode,vratili sa vam potom kila nazad?dakujem 🙂
@jaannuusskkaa vaha 72,8
moja vaha 74kg.je mi az do placu s toho.

@lucky14 tak si potom urobime novu tabulku 😀