icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
15. nov 2012

@henrieta16 co koncis s BR?je to dost narocne, ze?prvy mesiac ako tak ale potom som uz nevladala 😀 tak tiez premyslam co idem cvicit...ci len tak co ma bude prave v ten den bavit alebo zas nejaky program od Jillian 🙂
@lucky14 tak pekne vsetky po novom roku podme na BR 😀 ked kila zle tak sa bude lahsie cvicit 😉

henrieta16
15. nov 2012

@sisanka asi to tak vyzerá, že hej, nie preto, že by ma to nebavilo, ale vypadla som z toho a preto som sa rozhodla zopakovať si 30 DS a potom po novom roku začneme BR. Už bude lepšia kondička, hnevá ma to síce, ale kvôli chorobe nemôžem, musím čakať, kým to prejde a vyberiem aspoň antibiotiká. 😠

sisanka
15. nov 2012

@henrieta16 to je najhorsie ked clovek ochorie alebo musi kvoli niecomu prestat....viem podla seba 😒 ale nevadi, ved cvicit neprestanes 😉 mne sa tiez kondicka zhorsila...tak teraz idem cvicit take na co mam chut, dnes som si dala cardio a idem este nieco na brucho 🙂

mariankach
15. nov 2012

caute baby, tak sem-tam nakuknem k Vam, ja cvicim Jillianin srot level1 po 1. prestavke (to som dala 5 dni aj s upravenou stravou, ale bola som medzitym mesiac chora s nadchou, musela som to nechat) teraz uz som opat na 5-tom dni, stravu mam podla Mira Veseleho a ficim dalej. Som zvedava na vysledky.

henrieta16
15. nov 2012

@sisanka no ved vidíš ako sme na tom, no ale i to asi muselo raz prísť. Verím ,že sa do toho dostanem 😉

sisanka
15. nov 2012

@mariankach a ako ti ide to stravovanie?vsetko si vazis? 🙂

mariankach
15. nov 2012

@sisanka cauko, raz horsie raz lepsie. Vazila som kedysi velmi poctivo, tak teraz som len ca 2t dozadu pozrela na mnozstva na vahe a celkom sa mi to vratilo do oci. nestiham popri malej. Ale Jullian cvicim dost poctivo teraz par dni a okrem toho ked sa da, tak idem na aerobik (bola som v utorok).

kattulienka
15. nov 2012

Ahojte no uz som 3 dni necvicila.strasne ma bolela hlava.rano som vstavala s bolesotu hlavi a aj som zaspavala.no nieeco strasne.to mavam sem tam take 3 dno po sebe.ale dneska je uz lepsie takze zajtra zacinam zase riadne makat.strava je v pohode.Zemiaky,cestoviny ani chlebik nepapam tak uvidime ked sa odvazim.

barca127
15. nov 2012

ahojte babule tak musím vám povedať že mne ten 2 level 6w6p dáva riadne zabrať dnes ešte stale mám riadnu svalovku na nohách a normálne nevládzem zacvičiť ani 80% z toho čo ony ;) a tá moja strava úplne že katastrofa doma ako tak ok ale u svokrovcoch dávam piate cez deviate a to sme tam teraz každé popoludnie

henrieta16
16. nov 2012

ahojte kočky, to dnes je váženie, nie? Od 16teho nová tabuľka, či? Som zabudla. 😅

lypka
16. nov 2012

nervy robia svoje, len prečo priberám namiesto chudnutia 🙄 @jaannuusskkaa 64,4

ervenka
16. nov 2012

Uz je to tu!!!! 7a nieco @jaannuusskkaa 79,5 😀 Zapnem aj predtehu rifle. Jasne,ze brusko este trochu previsa, ale aj tak som happyyyyy!!!

lucky14
16. nov 2012

Ahojte kocky...takze dnesna vaha 77kg @jaannuusskkaa tak sa tesim...dnes mam 4ty den 30DS druhy krat.....milujem to cvicenie. Vsetkym prajem krasny den.
@henrieta16 ahoj. zacala si s 30DS alebo az ked doberies ATB? uvidis ked budes cvicit tu tazsiu variantu tiez sa zapotis a od Noveho roku ficime na BR .... aky bol Twillight??? 😀

kattulienka
16. nov 2012

@jaannuusskkaa dnesna vaha 72,8 kg.nie moc ale ide to dole tak sa vytesujem 🙂

henrieta16
16. nov 2012

Všetky máte krásnu váhu a ja pribrala trošku, lebo beriem ATB a necvičím. 😠 Dnes váha @jaannuusskkaa 73,5 kg, 😠 no už dnes začínam odznova 30 DS a idem aj behať. ATB mám vybraté v nedeľu, jednoducho sa už musím začať hýbať, pretože je to na nervy. Sľúbujem, že môja váha už pôjde len dole. 😀

henrieta16
16. nov 2012

@lucky14 Twilight bol úžasný, milujem ten film, najlepšia časť, vlastne všetky sú super. 😀 Od NR začíname BR, po týždni necvičenia jednoducho nemôžem pokračovať a dávam si znova 30 DS. 🙂

ankaevka
16. nov 2012

ahojte, dnešná váha 81,0kg @jaannuusskkaa ....dnes som si zacvičila cardio1 a musím povedať, že som nevládala 😝 ale cítim sa super 😀

sisanka
16. nov 2012

@ankaevka to dnes sa nahlasuje vaha? 😀

ankaevka
16. nov 2012

@sisanka ano, do novej tabuľky 😀 , si sa nee ráno?

lucky14
16. nov 2012

Tak pre dnes odcvicene kocky...vikend volno a pokracujem v pondelok. 😀

barca127
16. nov 2012

ahojte babule mno pre mna bolo dnesne ranne vazenie poriadnzm sokom vaha 66,4 :( mno musim sa zacat pekne stravovat s rpzumom lebo poslednu dobu to nebolo nic moc a to som teda tento tyzden pekne pocvicila dnes som si asi natiahla sval na stehne teda som ani nedocvcila tak dufam ze zajtra to uz bude ok
@jaannuusskkaa

sisanka
16. nov 2012

@jaannuusskkaa tak moja dnesna vaha 82,1kg...hroza 😀
@ankaevka ale hej a vlastne ani neviem preco lebos om si povedala ze sa vazit nebudem 😀

baby124
16. nov 2012

@jaannuusskkaa vaha 72,6

ervenka
16. nov 2012

Letne veci v druhej skrini, zimne su v pohotovosti. Je to taky supeeeeer pocit, ked som triedila veci- toto mi je velke, toto tiez, jeeeeej do tohto sa znovu zmestim.. 😀 Som hrda na seba. 😉

ankaevka
16. nov 2012

@sisanka to nič, ani ja to nedodržiavam 😀
@ervenka zajtra si aj ja dám deň pretriedenia skrine, len mám dilemu či si tie veľké veci nechať (odložiť na horšie časy 😔 ) alebo vyhodiť

sisanka
16. nov 2012

@ankaevka vyhod! 😉

ankaevka
16. nov 2012

@sisanka čosi, čisto nová, škoda 😀 ....ale vážim sa iba ráno a cez deň ani kuk 😵

ervenka
16. nov 2012

@ankaevka ja odkladam- rada by som bola este raz tehu (tak za rok a pol, ked drobec bude vacsi). Po druhom 😉 tehu veci pojdu prec....

ankaevka
17. nov 2012

@ervenka tak to ja už tehu nebudem, 3 kusy stačia 😀 ...ale asi len odložím keby náááhodou som zase raz pribrala

sisanka
17. nov 2012

@ankaevka ale ja som myslela az vyhodis tie veci....zbytocne ti budu zavadzat 😉 na co si nim i pripominat a rozmyslat nad tym ze co ak priberem??nepestuj si taku myslienku v hlave 😀