Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte baby, nestíham nič, ani chudnutie mi nejde, som sa tak kvôli tej chorobe pokazila. Od pondelka na to idem z ostra, zajtra posledné antibiotiká, musím dobrať, lebo stále ma bolí hrdlo... 😠 a vy sa ako držíte?
ahojte dievcata ..ja som chcela uz v lete chudnut ale zial ....pevna vola ma opustila ☹ no ked som sa dnes pozrela na vahu tak ma skoro porazilooooo 😠 uz sa vazne musim zacat kontrolovat a nieco robit lebo ked to takto pojde dalej tak sa na vianoce budem kotulat 😝 ...podla coho cvicite? chodite do fitka alebo preferujete cvicenie doma ? ako ste si upravili stravu? mate aj niekde tabulku s vahou?
@henrieta16 ale no co, ved doteraz si sla pekne tak sa nestresuj ze teraz ti to nejde, aj take dni musia byt....od pondelka sa pekne zas nakopnes 😉 ja sa celkom drzim mojej zdravej stravy ale vcera som bola sama doma a svokra dosla ze si idu objednat pizzu tak aj mne objednali a skoro celu (bez 1 trojuholnika) som ju zozrala 😀 cvicit som sice necvicila ale bola som na prechadzke a upratovala som tak snad aj to sa pocita za pohyb 😅
http://skinny-rebellion.blog.cz/1107/ako-cvicit... tak a ide sa na to 🙂 Drzte mi palce aby som zvladfla aspon 1 mesiac 😀
@sisanka ahoj, dik za podporu, ale som sa fakt zhoršila. Dneska sa už snažím kontrolovať, zatiaľ to ide, zajtra začínam s cvičením, idem znova na 30 DS a bude dobre a od nového roka sa pustím zase do BR. Ved nemôžem za to, že som chytila zápal priedušiek a ešte stále cítim hrdlo 😅 či? 😀 a dneska už ani trochu nestíham, ideme do Rzeszówa po mamču a sestru na letisko, zabijem 6 hodín v aute ☹ takže budem aspoň sedacie svaly precvičovať 😀
@henrieta16 jeziiiin to by sa mi nechcelo tolko sediet v aute, ale no co....dnes si das este oddych a od zajtra ides naplno 😉 ja by som si chcela urcite aj dnes zacvicit len neviem ci budem mat prilezitost... 😒
@sisanka dlhooo ale tak zase čo nespravím pre mamičku? 😀 To ubehne, ale prídeme až v noci a v noci to je také blbé cestovať ☹ zajtra sa do toho pustím na 100%, Vianoce predo dvermi, ešte musím zhodiť a bude dobré 🙂
@henrieta16 ani nevrav ze vianoce predo dvermi 😀 ja dufam ze budem chudnut aj pocas vianoc 😀
@henrieta16 ja som si samozrejme dala cez víkend voľno od cvičenia, zajtra idem znova od jednotky BR..neviem ale nejak sa nemôžem dostať do tempa, furt mi vyjdu 3 cvičenia do týždňa...strava je ok iba dnes som bola u mamy na obed takže som si dala 😝 , ešte vždy mi je ťažko a to už je večer 😖 ...
@sisanka ja už teraz rozmýšľam ako to bude na vianoce..ja totiž robím pirohy a furt som ich chodila dojedať kým sa nezjedli úplne a zvyknem ich spraviť hojne...a ešte sa chystám viac piecť ako predchádzajúce roky lebo šak som doma na MD, času mám dosť...normálne začínam mať strach
@henrieta16 Ahoj Heni, tak dufam ze uz si zdravucka a dnes ides na to...30DS Ta vola za sebou....skus na to neist dnes zhurta. Ja mam pre dnes odcvicene ale chcem si dat este jednu 25minutovku neskor ale asi si dam druhy level. Cez vikend som si moc neustrazila stravu tak nech to aspon trosku odcinim. 😉 Prajem krasny den. 😀
@lucky14 ahoj moja, dnes sa chystám cvičiť, chcela by som, ale čo sa mi stalo...od večera ma bolel zub, bol háklivý na horúce, do rána som myslela, že neprežijem, len vodu som si držala v ústach, vtedy to bola úľava. Bola som u zubárky až nedávno, pretože pohotovosť tu v noci je najbližšia v KE, pretože Prešov má len do 20tej a to som ešte len letisku bola. Zubárka aj ked mi to umrtvila, všetko som cítila, sama mi povedala, že to bude bolieť, ale to nebolelo, to ma skoro zabilo! ☹ som už myslela, že tam odpadnem, kým ho vybrala, som tak plakala, ešte ked som odtial išla som plakala a aj mame do telefonu, pri svokre som sa bola ukludniť, nebola som schopná šoferovať. ☹ ešte stále ma to príšerne bolí, akurát sa snažím do seba niečo dostať...ešte raz niečo také a si dám vyťahať všetky zuby a dám si protézu 😀 teraz ma odpuchla ľavá strana tváre a úst, konečne si cítim tvár..večer chcem cvičiť, aj budem určite, no len až teraz raňajkujem, pretože som nemohla a ani to do mňa nejde.
Babyy len pre info do tabulky sa bude zapisovat v piatok a kto nestihne ma nato iba vikend 🙂 v pondelok uz nezapisujem 😀 dakujem za pochopenicko 😀 😀 😀
@henrieta16 jaj to mi je luto. Bolest zubov s tym mam skusenost a tiez mi raz tak trhali zub ze som to citila a plakala som ako diva bol tam na pohotovosti so mnou ocino lebo som bola asi 14rocna a veru on mi povedal ze mu to bolo luto ako som plakala...dufam ze sa trosku napapas hlavne si daj nurofen a ak sa da chod sa prespat....do vecera budes na tom isto lepsie moja a vecer Ta Jillian rozveseli.....uvidis....ved to pozname...a tym zubom sa vsetko zle skoncilo a hor sa do krajsej buducnosti...🙂
ahojte kocky...dufam ze si dnes uz konecne stiham zacvicit...boli sme s detmi u lekara, Denisko vracal a Oliverko ma neprestavajucu nadchu...tak teraz rychlo varim zeleninovy vyvar pre tych mojich marodov....Oliverko ked pojde spinkat tak si chcem zacvicit, som nasla jedno cvicenie a trva necelu hodku tak dufam ze to stihnem....inak som sa prihlasila do emailoveho kurzu Mira Veseleho a uz 6.den sa stravujem podla neho, vikend bol s nejakymi prehreskami ale inak super, vobec nie som hladna a zacinam sa ucit si vazit stravu 😉
@ankaevka ja budem tiez piect, ale neobavam sa toho lebo peciem take kolace ktore lubi mm a deti-vacsinou len suche a tie ja moc nevyjedam...a nejako som nad tym radsej este nepremyslala, uvidim ako sa budem stravovat cez sviatky, ale chcela by som pokracovat v mojej zdravej strave 😉
kočky,... dnes ma v škole zastavila profesorka na chodbe, že ako som pekne schudla a že je vidieť ako som si vyšportovala telo... 😵 ma normálne vychválila až do nebies 😝 a mňa to taaaak potešilo a dodalo mi energiu na celý deň 😅 😵
@sisanka a ako sa dostanem do jeho klubu? Moj ocino sa stravuje výlučne podla neho a schudol už 20 kg. 😀
@sisanka ja tiež aj počas sviatkov,do jari 🙂
baby nestíhala som cvičiť,štve ma to,obávam sa,či nebudem musieť od začiatku začať
@henrieta16 kukni na jeho stranku... www.chudnutie-ako.sk a hned ako sa ti otvori stranka tak v lavom hornom roku je ze 10-dnovy emailovy kurz zdarma...a to ti budu chodit maily kazdy den ako sa mas stravovat, ako cvicit atd...ja som na 6tom dni a uplne super sa citim, vobec nie som hladna a pomalicky sa ucim si pocitat a vazit stravu 😉 vobec to nie je take tazke...dlho ma to odradzalo ale teraz uz super 🙂
Zacinam posledny tyzden 6w6p.
@henrieta16 pozor na nedoliecene choroby. 😖 Aj z obycajnej nevylezanej chripky mozes dostat zapal srdcoveho svalu a to uz ide o zivot... Potom,ze preco zomieraju mladi futbalisti priamo pocas zapasov... 😔
ahojte baby, ATB som už vybrala, ale problém so zubami mám teraz, neviem, či som zápal nedostala, včera som bola u zubárky, tahala mi nerv a stále to neprešlo ☹ boli to vkuse, už nevládzem, nemôžem sa na nič sústrediť, som nervózna, ani najesť sa nemôžem, len si to chladím aj to pomôže na minútu-dve ☹ dneska idem znova, ak mi to spraví znovu tak, že hoci to umrtví a bude to bolieť, to už asi nerozdýcham, radšej by som rodiť išla ☹
ahoj babule tak ja uz som dnes konecne po troch dnoch odcvicila acvicilo sa mi paradne ked som sa nemusila do toho nutit 🙂 o tyzden idem vyberat fibrom ktory mam na kostrci tak to potom budem urcite aspon par dni bez cicenia....od dnes by som chcela opat nabehnut na poriadne stravovanie lebo uz som to strasne zanedbala tak dufam ze sa mi to podari
@henrieta16 takna teba sa to v poslednom case nejako vali ale neboj nic to zvladnes verim ze ta bolest je strasna mne stacilo ked mi rezali zuby mudrosti a pri jednom som bola mimo asi tyzden take som mala neskutocne bolesti
ahojte kočeny, tak ja to flákam ale totálne...necvičila som už pár dní a ešte som dnes upiekla zákusok a tortu a dala si ku káve na obed z každého 😝 , no ale nejak mi to nevadí lebo už dávno som nemala nič sladké a keďže mám o pár dní malý sviatok, tak si doprajem 😀 (ale len dnes)
@henrieta16 moja nezávidím ti, musí to byť riadna bolesť..máš to v poslednej dobe ťažké, drž sa
@henrieta16 mrzí ma, čo sa ti v poslednej dobe deje... ja som bola dnes tiež u zubárky, ale našťastie len obyčajná prehliadka...... tebe nezávidím... ale neboj, každá bolesť pominie... drž sa !
ahojte kočky, nooo...takže som sa dostala z jedných ATB k druhým, pre zmenu u zubára. Je mi na figu, chcela som cvičiť už, no pre ten zub nemôžem ani jesť a fungovať normálne, tak ma to bolí. Ale zmenila som zubárku, moja mi povedala, že asi to mam zapalene...že "asi"...a čo ja to mám vedieť? A tak mi sused poradil (stále ma to bolelo)a išla som. No to bol prístup, neskutočne milá a príjemná pani..som max. spokojná, nič ma nebolelo, len teraz mi odpuchla polovica tváre a ešte cítim, no je to ovela lepšie. Vraj zle ošetrené, tá moja "nová" mi dala aj ATB do zuba a o týždeň idem na kontrolu. Bolesť stále je a chladím si to len vodou, lebo nič iné nepomáha. Akonáhle sa zotavím, začínam a už poriadne. Ma to štve, lebo nemôžem pokračovať... 😒

ahojte kočky 🙂 dlhšie som sa tu neukázala.. ako sa Vám darí? 🙂 ide to? kilečká ubúdajú? 😎
ja cvičím stále poctivo každý deň (dnes bude 7. deň 3. levelu), ale so stravou som trochu polavila... veľké prehrešky nerobím, ale som na seba menej prísna ako som bola... no ako som si vás teraz znova prečítala, tak ste ma nakopli 😵 vďaka 😵 musím sa znova do toho dostať, tak ako predtým...