icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
20. nov 2012

@henrieta16 ak ta to povzbudi tak sme tu viacere co necvicia 😀 😀 😀 😀 absolutne sa neviem donutit.... 😠

henrieta16
20. nov 2012

@barca127 zuby sú asi najhoršia bolesť, čo? Ešte stále to mám citlivé, ale už lepšie...len sa modlím, aby to už úplne prestalo.
@estrella5 vieš, čo ma hnevá? že ja som u zubára bola toho roku asi 10x a to nie je normálne. Ja nemám zlý chrup, ale ona asi zle robí. ☹ bud blomba, alebo bolelo ma niečo..no na nervy... 😒
@ankaevka dakujem že na mna myslíte...😉

henrieta16
20. nov 2012

@sisanka povzbudilo 😉 ale nie, no ak sa nedá, nedá sa... 😒

estrella5
20. nov 2012

@henrieta16 to poznám.. niektoré zubárky viac toho pokašlú ako by mali pomôcť... mňa sa to až tak netýka - okrem toho, že už asi 6 rokov som nemala ani jeden kaz a pritom mi skoro zakaždým vŕta - tie isté plomby stále dokola 😠 ale čo počúvam tak koľko krát narobili zubári ešte väčšiu šarapatu s akou tam prišli... hrozné ☹ ...... a nepomohol by ti novalgin (tabletky proti bolesti)? mne pomáhal pri veľkých bolestiach po operácii.....

henrieta16
20. nov 2012

@estrella5 novalgin a nalgesin som si chcela kupiť v lekárni a nemali 😒 a to si hovoria lekáreň... mne aj tak iba voda pomáhala, aj ibalgin som si vzala, no nemôžem sa dopovať s tým, je to škodlivé 😠

sisanka
20. nov 2012

@henrieta16 tie zuby ti ale nezavidim ☹ snad sa z toho rychlo dostanes...a potom rychlo hup hup cvicit 😉 mna tesi aspon to ze som sa dala na zdravu stravu 😉

estrella5
20. nov 2012

@henrieta16 ibalgin je vo veľkom množstve asi naozaj škodlivý.. moja mamina si naň vytvorila alergiu jak hrom a pritom ho neužívala nejak často... osobne si myslím, že ten novalgin by mohol pomôcť, ale ak nemali 😖 tak nič teda.... neboj, raz to musí prejsť a keď si už vymenila lekárku za lepšiu, tak určite čoskoro

henrieta16
20. nov 2012

@sisanka ja to už mám vytlačené tiež, ale začnem od budúceho týždna, ked mi bude dobre ... ☹

henrieta16
20. nov 2012

@estrella5 no i ja dúfam, že to prejde... aj tak je všetko v hlave, to si môžem dať ružové lentilky a oni fakt pomôžu 😀

kattulienka
20. nov 2012

Tak baby dala som sa na stravovanie co mi poradila jedna baba tu na konikovy.tak som zvedava na piatkove vazenie 😉

lucky14
20. nov 2012

@henrieta16 drzim palceky nech si skoro fit. A do tempa cvicenia sa rychlo urcite dostanes. To je iste!!! 😀

sisanka
21. nov 2012

@kattulienka a ake je to stravovanie? 😉

ankaevka
21. nov 2012

@kattulienka tiež otázka, aké? 🙂

kattulienka
21. nov 2012

@sisanka Ahoj takze na ranajky 4ks ryzoveho chlebu a tuniak vo vlastnej stave, alebo 4ks ryzoveho chlebu a 4 bielka, alebo 4ks ryzoveho chlebu a cotage cheese a ktomu zelenina. desiata: nizkotucny jogurt alebo aktimel. obed: ryza a kuracie prsia pripravene na pare, vode. olovrant: jedlo s ranajok alebo ryza.ale ryzovy chleba alebo ryza musi byt. vecera: zeleninovy salat. ziadne strukoviny. toto je na jeden den.dalsie dni su tam nejake zmeny.ak budes chciiet napisem ti vsetko.ale poviem ti je to drsne,aspon premna lebo ja moc maso nemusim .nie ze by som bola hladna ale je to take jednotvarne jedenie kazdy den a ked mam zuvat to suche kuracie prso len varene,no nejde mi to moc dole krkom. ale chcem to aspon tyzden vydrzat a ak sa podari aj dva.ona mi pisala ze jej isla vaha pekne rychlo dole.jej to poradil nejaky znami co robi kulturistiku.mne nieco podobne napisal aj kondicny trener.tak uvidim v piatok na vazeni ci to islo dole 🙂

henrieta16
21. nov 2012

@lucky14 dakujem 🙂 dúfam, že to prejde, už fakt nevládzem ani žiť, ešte raz toto prežívať, tak nech ma rovno postavia na odstrel 😀

henrieta16
21. nov 2012

@kattulienka
@ankaevka
@sisanka baby, ja poriadne nejem, ale ani nemám odvahu sa postaviť na váhu, fuj, hanba, najradšej by som bola zdravá a fit. ☹

sisanka
21. nov 2012

@henrieta16 dnes ani ja nejem ☹ je mi strasne zle. len polihujem ked sa da ☹
@kattulienka joooj to je fakt drsne, radsej ostanem pri mojom stravovani 5krat denne 😉

henrieta16
21. nov 2012

@sisanka ideš so stravovaním správnou cestou, potom ma nakopneš, ked budem môcť i ja sa pridať. A čo ti je zle? Už aj ty vraciaš, detičky ako? Držte sa. To na nervy, všetko tu chore 😉

sisanka
21. nov 2012

@henrieta16 joooj dnes som nasilu jedla rano, na obed ryzu, na olovrant par tyciniek-zevraj su dobre pri zaludocnych problemoch a vecer si asi dam uz len caj...je mi hrozne zle od zaludka, nevracala som...uvidime ako to bude pokracovat...lebo sa mi zda ze sme stale nejako chori ☹ deti v pohode len ja sa tu povalujem pri nich 😖

sisanka
21. nov 2012

@henrieta16 ale asi je to nic oproti tvojim problemom so zubami ☹

zujka2
21. nov 2012

@henrieta16 ahoj heni, úprimne ťa ľutujem. tento rok som si tým prešla. ale ATB mi pomohli. mňa čaká zubná chirurgia. uff.

henrieta16
21. nov 2012

@zujka2 Juj, moja, tak to je nepríjemné tiež, ja už sa neviem dočkať chvíle, že zaberie niečo, stále neúspešný pokus, zúfala som. A čo ti budú vlastne robiť?

henrieta16
21. nov 2012

@sisanka ale, čo nič, aj to je nepríjemné a strpčuje to človeku život. U mňa, nebyť tej vody, bez ktorej ani na zachod, tak asi to nerozdýcham. 😠

ankaevka
21. nov 2012

@henrieta16 ale to nie je žiadna hanba pri takých zdravotných problémoch, prestanú bolieť zuby a vrátiš sa naspäť k pravidelnému stravovaniu 😉
@sisanka kočeny skoro sa uzdravte

zujka2
21. nov 2012

@henrieta16 no mne dala vložku a antibiotiká. tak verím, že ti pomôže. ja už keď neviem čo od bolesti dám si Flector. ale ten mi málokto predá bez predpisu. budú mi vysekávať zub, lebo mám veľké korene a hlboko v ďasne. drž sa. posielam energiu! nedaj zubu šancu!

henrieta16
22. nov 2012

baby moje, no od včera mi bolo tak zle, nespala som v noci ani minútu, hoci som v sebe mala 2 ibalginy, aj ATB, viem, strašné, ale už som nevládala od bolesti ☹ normálne som dnes skončila u zubára znova, už mám aj lístok na stomatochirurgiu, ak by ma ešte do večera bolel zub, mám si ho dať zajtra vytiahnuť.. no skúsila mi rozvrtať ešte zub za tým a bolelo to ako šľak, aj cez narkózu, som myslela, že sa zbláznim, jak to bolelo. Tak možno to bol on, práve som sa zobudila, spala som od 11tej, zatial nebolí nič, uvidíme, nechcem si už robiť nádeje, po tých 4 planých pokusoch, že ma to už bolieť nebude...držte mi palce, nechcem ísť ťahať zub, už vôbec nie, ked mám tam zápal a bolelo by ma to o to viac. ☹

ankaevka
22. nov 2012

@henrieta16 takže to nakoniec bol ten vedľajší zub?...nech už je len lepšie moja, posielam ti aspoň srdiečko aby ťa potešilo 😉

estrella5
22. nov 2012

@henrieta16 ☹ ale čo to! aké smutné správy sem píšeš ☹ moc ti prajem aby bolo už len a len lepšie... držím palce a verím, že čoskoro sem napíšeš, že už nič nebolí.. veľa pozitívnej energie posielam...
........ a baby, ja dnes znova po tretí (a aj posledný) krát začínam 30 day shred... prvý deň odvičený 🙂

henrieta16
22. nov 2012

@ankaevka dakujem za krásne srdiečko, potešilo...😉 už sa cítim dobre, nebolí, a asi áno, bol to aj vedľajší zub, takže trápenie skončilo, avšak doberiem ATB a bude mi lepšie. Od pondelka začnem cvičiť, dosť bolo flákania, aj ked nechceného. Drž sa aj ty! 🙂
@estrella5 smutné, ale už je dobre, konečne po 5tich dňoch trápenia, 😉 dakujem!

fakt dakujem kočky, že na mňa myslíte 😉

sisanka
23. nov 2012

@jaannuusskkaa takze dnesna vaha 79,5kg...konecne sa to pohlo 🙂 a kukam ze nemas moju vysku.tak 164cm a tie vysledky su co?na konci tabulky...ak moj ciel tak 65kg 😉