icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
23. nov 2012

@sisanka jeeej ...uzasny vysledok!!! Tesim sa s Tebou!!! 🙂

lucky14
23. nov 2012

@henrieta16 ahoj Heni...citam ze uz je lepsie. Je to ulava moja a verim ze uz je po bolesti. Aspon ze prisli na to preco Ta to tak velmi bolelo. Hlavne ziadne vycitky ohladom cvicenia.....ked mozes tak cvicis ale ked to nejde tak to proste nejde. Ja od pondelku idem na druhy level 30DS..tak budem na Teba mysliet. Ten si Ty mala najmenej rada...ak si dobre pamatam. Este raz som rada ze uz je lepsie....prajem krasny a pokojny den a vikend!!! 🙂

ankaevka
23. nov 2012

@jaannuusskkaa ahojte, dnešná váha 80,1kg 🙂

roberta31
23. nov 2012

@jaannuusskkaa janka,tak ranna vaha 56,7kg.Dakujem

lypka
23. nov 2012

@jaannuusskkaa a som zasa na začiatku 64 😀

baby124
23. nov 2012

@jaannuusskkaa váha 71,6

henrieta16
23. nov 2012

@jaannuusskkaa no dnešná váha 73,2 😀

kattulienka
23. nov 2012

@jaannuusskkaa tak moja dnesna vaha taka ista 72,8kg 😠

barca127
23. nov 2012

@jaannuusskkaa takze dnesna vaha 65,5 cize celkom spokojna kedze cvicenia je teraz pomenej cvicim tak v priemere raz za dva dni stravu som sa snazila tento tyzden udrzat na uzde mno predvcerom bol pizzovy vecer s mm takze aj to sa istotne podpisalo na mne

ervenka
23. nov 2012

Hehe, telicko zacalo strajkovat- posledne 3 dni krici- daaaaaaaaaj mi uhlohydraty- pozri aky je ten chlebik makkucky, a ta ryza, a spagety- jedna radost a rozum hovori, be be ble ble telo, nic nedostanes, akurat tak uhorku. 😝 ale aj tak @jaannuusskkaa dnesna vaha 79,1 Vydrzaj pionier!

niikoletka
23. nov 2012

Ja cvičím 30DS zatiaľ prvý level 5. deň a musím povedať, že kilo je dole ale hlavne už sú dole nejaké tie centimetre, takže som veľmi spokojná 🙂 inak radšej sa merajte ako vážte, lebo váha sa nemusí moc meniť pretože sval je ťažší ako tuk 😉

zuzanat
24. nov 2012

ahojte., ja som tu nebola dlho predlho, ale obcas vas precitam a teda dari sa vam, super! @henrieta16 dufam, ze ten zub uz nebude otravovat, musi to byt strasne, zazila som nieco podobne ☹
ja mam stiahnute Ripped, tak dufam, ze od pondelka zacinam, ved som mesiac necvicila, ale fakt sa nedalo.akurat, ze musim si najst cas vecer, cez den to nejde, zacala som segre pomahat v robote, ale dufam, ze sa premozem 😅

pekny vikend 🙂

estrella5
24. nov 2012

už som aj ja chorá ☹ hrdlo bolí, že radšej ani nerozprávam.... začalo včera po cvičení .... ale stále sa pohrávam s myšlienkou, že cvičiť neprestanem aj cez to hrdlo... .. - to tak človeka zamrzí keď sa mu darí a zrazu bum choroba 😖

ervenka
24. nov 2012

ahojte, cvici niektora No more Trouble zones? Ako dlho sa to ma cvicit- kolko tyzdnov?

henrieta16
25. nov 2012

@ervenka niekde v polovici skupiny, od str. 40 - 50 je rozpis čo som dávala, pozri si tam 🙂

henrieta16
25. nov 2012

@lucky14 ahoj moja, no rozhodla som sa, že od zajtra začínam naplno, už ma oco zasvätil do rátania kalórii, takže dnes to skúšam, aby som zajtra vedela, čo ma čaká, cvičím si to. Tiež začínam 30 DS pretože BR nemá zmysel začínať, ked idú Vianoce. Tak to akurát stíham ešte..😀 potrebujem sa do toho dosť. A tebe sa ako darí?
@zuzanat no bolesť už prešla, zajtra idem znova a tiež ku dr. na kompletné testy...takže som zvedavá, ty ako? 🙂

sisanka
25. nov 2012

@henrieta16 a co ti oco hovoril o tom pocitani kalorii? 🙂

ervenka
25. nov 2012

@henrieta16 dakujem, kuknem. Viem ze na 74. je rozpisane BR.
Ja som taaaaak vcera vecer zhresila. Ale tak chrumkavo- mm kupil keksi s cokoladovou polevou. Belgickou cokoladou. Tak som polovicu zjedla. MM prisiel ako na hotove, nikde nic- a ja usmev na perach a prsty od cokolady.. Aj ja som len clovek...

henrieta16
25. nov 2012

@sisanka no nič, vysvetľoval mi, ako rátať, všetko si musíš počítať zo začiatku a potom to pôjde už samo, on už 3 mesiace takto chudne a dal dole 20 kg, teraz sa už len brzdí, lebo veľa, no vidno na ňom, ale mal predtým dosť 😉 a okrem toho, chlapom sa rýchlejšie chudne. Ja od zajtra idem do toho, dneska nacvik, dá sa to, len to chce cvik, 😉

sisanka
25. nov 2012

@henrieta16 tak to super, ja som teraz polavila troska a uz sa mi zda ze to na mne vidno 😀 a musim uznat ze sa necitim dobre, citim sa nejaka nafuknuta...cize musim sikovno aj ja nabehnut na taku stravu, pekne od zajtra zase pocitam 😉 ze to vobec nie je tazke? 🙂

henrieta16
25. nov 2012

@sisanka no zatiaľ je to len veľa rátania, ale ked nabehneme, bude super, nie? Aspoň si môžeme radiť, čo a jak, čo môžeme a čo nie 😉 teším sa. Ja som si dneska ešte dopriala a od zajtra sa ide na to! 😀

zuzanat
25. nov 2012

@henrieta16 tebe bolest presla a mne zacala, od piatku ma tak boli strasne zub ☹ ale som rada, ze ti je lepsie 😉 inak sa mame tak...ani neviem ako... celkom dobre, snazim sa nemysliet na to, co sa stalo, lebo inak placem, neviem ci je to spravne.pretoze mi to stale nedochadza, ale inak by som len revala...
tiez som dnes jedla kadeco, od zajtra ma caka prisny rezim! som sa tiez prihlasila na ten emailovy kurz chudnutia..a dufam teda, ze od zajtra aj cvicit budem! som sa asi mesiac nevazila, aby ma neslahlo 😀 sestrenica dnes vravela, ze by chcela chodit do fitka, by som sa mozno pridala, aj ked cena ma odradza, ale muz hovoril, aby som chodila..tak uvidime....

takze od zajtra zdrav chudnutiu a zdravej strave 🙂

sisanka
25. nov 2012

@henrieta16 ja som si dnes tiez dopriala 😀 😀 😀 teda cely vikend 😠

sisanka
25. nov 2012

@zuzanat tak treba sa odreagovat a nemysliet na to...chodit medzi ludi a zamestnavat mysel 😉 tvoj manzel ma pravdu ked vravi aby si zacala chodit do fitka, prides na ine myslienky a este k tomu urobis aj nieco pre seba 😉 drzim palce...som rada ze si sa aj ty prihlasila do toho kurzu, je to fakt super sa tak stravovat...a ani netreba ratat kalorie, to je myslim si na kazdom ako kto chce...ja si sem tam prevazim ale zatial nie tak striktne 😀

zuzanat
25. nov 2012

@sisanka ja praveze mysel zamestnavam stale, preto neviem ci je to spravne, uplne blokovat tie veci 😔 ale inak to zatial nejde... ja som si asi pred 2 mesiacmi ratala kalorie, ale neslo mi nic dole. 😔 ty jedavas pred kazdym jedlom zeleninu? lebo sa mi to zda moc, ale snad to nejako zvladnem. moja sestra kedysi davno zacala jest pravidelne, lahsie veci, dietne, ona vobec neje vyprazane, omacky, biele pecivo.. a schudla 20kg, ak jej vaha kolise, tak minimalne, +-2kg, este chce schudnut par kil, tak skusime spolu. aj ked ja zase vsetky tieto veci ako omacky a vysmazane lubim 😀

sisanka
25. nov 2012

@zuzanat no nedodrziavam to tak striktne 😉 ja jem cca 200-300g zeleniny...k obedu a veceri si to davam vo forme salatu, nie pred jedlom ale s jedlom a inak sa snazim si vzdy dat zeleninu ku vsetkemu a doobeda si dam aj ovocie a snazim sa to pred jedlom, napr schrumem mrkvu alebo kalerab a potom sa najem... 😉
musim povedat ze mi tento system zatial vyhovuje najviac, nie som hladna, nemam potrebu jest mimo toho casu a nemam vselijake chutky 😀
skus a uvidis, myslim ze ked sa budeme takto stravovat dlhodobejsie tak to pojde pekne dole samo 😉 a sak si daj aj omacku, aj ja som si dala ale prilohu som si navazila kolko mozem a masa tiez, omacka bola len bonus, viem ze su to kalorie navyse ale zase sa to nemusi dodrziavat az tak moc prisne 🙂

niikoletka
25. nov 2012

Ja mám za sebou prvý týždeň cvičenia a dole išlo už 5 kg 😨

sisanka
25. nov 2012

@niikoletka fuuuha super!!!!to sa asi nepodarilo ziadnej z nas 😠 😀 a aj si upravovala stravu?

niikoletka
25. nov 2012

@sisanka Ano samozrejme 🙂 upravila som si stravu veľmi radikálne. Nejem nič smažené ani žiadne sladkosti a také podobné veci. Papám pravidelne a pijem čaj na spaľovanie 😀 Ale tiež sa čudujem, že odišlo tak veľa, normálne sa bojím, že sa to zastaví 😀

estrella5
25. nov 2012

@niikoletka a ak sa smiem spýtať, akú si mala začiatočnú váhu? 🙂 dúfam, že nie som príliš zvedavá 😀