Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@snehulienka24 u mna tiez cokoladka a telka vecer, to bol super program (najma 300 g Milka) 🙂)) Ale uz stvrty mesiac som bez toho a dari sa. Zhodila som 8 kg 🙂 Tak nech sa aj tebe dari
@jaannuusskkaa zabudla som v piatok pridat tvoj nick ku sprave, tak este raz, moja vaha 54,7. Dakujem a pekny vecer !
@iljanka wau, ze osem 😀 to je super, to by bolo priiima 😎 no uvidime...mna inak to cvicenie kazdy den nechyta, ale podla mna ked dam ineho pohybu, ako bike, chodza alebo kickbox... tak neviem..
inak vy mate niektora aj zaplatenu tu jillian, ze vam chodia domov nejake rady? 😨 ci len cvicite?
@snehulienka24 neeee, ja len cvičím...občas.....niekedy... 😅
ja tiez len cvicim a tiez nie kazdy den 😅 podla nalady...
ahojte kocky no tak ako vam to tu ide? 🙂 u mna nula bodov, nech sa snazim ako chcem aj so stravou tak sa mi nedari....taks om sa rozhodla ze idem v klude sviatkovat a v januari sa do toho pustim...tak sa tu vidime 😉 😀 😀 😀
@sisanka ja napodobne.cista katastrofa.uz dva tyzdne som ani necvicila.nevladzem.zmenili mi robotu a pridem vecer taka unavena ze len navarim ked treba,osprchujem a idem spat.ale po sviatkoch sa ide nato.teraz si sem tam aj nejaku tu vianocnu dobrotku dobnem 😉
@kattulienka ja som to uz momentalne vzdala, citim ze som asi trosku aj pribrala ☹ ☹ ☹ ☹ ale radsej kaslem na to lebo som si kazdy den nieco vycitala a potom to bolo este horsie, tak teraz uz na to nemyslim a je mi fajn 😉
@jaannuusskkaa dochudnuté, // 😵 🙂
v com spociva tato metoda?
@lypka jeeeej velka gratulacia 😀 😀 😀
@jaannuusskkaa dakujem 🙂
podla coho cvicite?
@sisanka ahoj tak pozeram ze v tom nie som sama u mna tiez katastrofa necvicim asi mesiac strava hroza jem piate cez deviate a s jedlom rastie chut teraz ani nemam moc casu venujem sa segre, malej a tak tak sa asi dam do kludu sviatky si uzijem s rozumom a potom hor sa do toho ...ja uz tiez citim ze som co to pribrala a hlavne telo je ochabnutejsie v sobotu ideme na oslavu a mrzi ma ze nebudem vizeart v nbovych satockach tip top :(
Ahojte, hlásim dnešnú váhu 77,0kg.. @jaannuusskkaa ...ale musím povedať, že som na sebe musela tvrdo pracovať aby aspoň niečo zišlo dole..už to ide ťažko...vypočítala som si znova bmi na stránke veselého a pri dnešnej váhe mi dalo, že mám chudnúť pozvoľna a to najviac 2kg za mesiac...takže trochu zvoľním a ďalšie kilečká budem zhadzovať pomalšie ako doteraz
dnes mám stretnutie zo strednej školy...presne pred rokom ma videli ako 100 kilovú slonicu, takže sa budem vytešovať z každej pochvaly 😀 ....ešte tu neskôr hodím foto 😉
Pekný deň všetkým
@jaannuusskkaa hlásim váhu 71,6kg. Ako fakt čudujem sa, lebo papam dobre, ale teším sa 🙂
@jaannuusskkaa ahoj moja dnesna vaha 65,5 takze ziadne deko naviac ked to uz nejde dole teraz tak aspon nech nevybehnem do vysin 🙂
yajtra nas caka oslava tak ptoom mozno nahodim nejake to foto na porovnanie s pred roka a teraz
@ankaevka tak si len pekne vychutnaj kazdu jednu pochvalu (myslim ze ich bude neurekom) urcite ta to pekne posilni do dalsieho snazenia
@lypka Jeeej, gratulujem 🙂
kočky, ja som sa tak dnes prejedla marlenky, že až... 😒 a to ešte ani sviatky nie sú.. sa hnevám na seba.. 😠 ale bola výborná...
a prajem všetkým tu prítomným krásne a pohodové prípravy na Vianoce.. už sa to blííííži 😵
@jaannuusskkaa tak moja vaha neviem aka.mam pokazenu vahu ☹ rano sa na nu postavim a nic.vymenim baterky a nic. asi sa uz nemoze pozerat nato ako vizeram 😠
ahojte, môžem sa k vám pridať i ja??? kedy szačínate???
@jaannuusskkaa Jani,dnesna ranna vaha 55,5kg.Ale akurat sa robi v rure pecene kolienko,dam si s pivkom,takže uvidim co za vaha bude rano! 😀
podla čoho cvičíte, mne ten level 1 nejde spustiť,

@babulica taka, kde mas zapisane kolko merias a vazis a kazdy tyzden to myslim januskaaa aktualizuje 🙂