Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@jaannuusskkaa tak hlasim kila. 55,5kg,celkom fajn na to,že som sa prejedala 🙂
ahojte po dlhšej dobe..hlásim váhu 77,3kg..zatiaľ sa držím 😀 ...po novom roku sa vrhnem aj ja znova na cvičenie @jaannuusskkaa
ahojte, obdivujem vas,. ze teraz cvicite, ja na to nemam ani pomyslenie 😢 ale dufam, ze buduci tyzden sa rozhybem a idem na to. strava tiez nic moc, kedze sme stale niekde na navsteve, tak nejem ani 5x denne a ani pitny rezim nic moc, no cele zle somnou 😠
kocky ja len tolko,ze jest 5 krat denne je podla mna prezitok uz...mne osobne by toto stravovanie nevyhovovalo,bola by som nonstop hladna,takze ak niekomu vyhovuje jest 3 krat denne je to ok...
ahoj babule tak ja som sa dnesw postavila na vahu a skoro ma ranila mrtvica....kilo apol naviac cez sviatky mno hroza normalne sa za seba hambim pre pana jana to je nieco otrasne teraz na cvicenie erste nebude casu ale po novom roku urcite budem musiet zacat inac to nedopadne dobre
Ahooojte, ja len toľko, viem, že začínate na novo od nového roka, ale ja som vyskúšala to cvičenie už dnes a výsledok: obdivujem Vás, keď som už nevládala, tak som si pomaly pospomínala na všetky koláče, čo som pojedla cez sviatky a rovnako aj na všetku čokoládu za celý život..... všetky tie sústa ľutujem😀, tak sa mi teraz ruky trasú, že ani písať poriadne nevládem..😀DDD. Aleee ak to má pomôcť...tak potom to dáko hádam prežijem, ale čokoládu už nechcem ani vidieť...
Ktoré vlastne začínate od nového roka?
@jaannuusskkaa po sviatkoch hlasim= 79,3kg. Teraz sme na dovolenke v ZA, veeeeelmi tazko sa odolava vsetkym dobrotam made in moja mama...😉 Ale po novom roku sa polepsim..
@ankalv1 sestra sa riadila podľa mačingovej a krásne schudla a ešte furt si robí jej recepty a ide jej tá váha stále postupne pekne dole...na začiatku mala tuším okolo 85kg, problémy so štítnou, veľa vápnika v kostiach a ďalšie problémy a teraz už má nejakých 68kg a čo bola na kontrolu s krvou tak všetko ok a ešte aj štítna sa jej upravila a tabletky úplne vysadila
tak dnes už mám odcvičené dala som si predtým aj L karnitín 😎 😎
@ankalv1 tak to sestra tým receptom úplne prepadla, vždy si niečo kuchtí z tej knihy..aj mne niečo z toho chutí a cvikla mi nerobí problém len to prísne dodržiavanie niečoho mi vadí, nemôžem sa k tomu odhodlať a striktne niečo dodržiavať
@ervenka to máš dobré, mne dr. povedala, že postupne bude končiť svoju činnosť..ale tak čo už, ideme ďalej...sestra má zvýšenú činnosť a spomínala, že už ju posielali na operáciu či čo..brala tabletky a strašne priberala no a potom začala s mačingovou a prestala brať aj tabletky a výsledky mala dosť dobré..tak neviem, možno tá cvikla má nejaké dobré účinky celkovo na telo
@ankalv1 ked som zacala cvicit kila isli dolu rychlo. Ale ja som ich mala aj viac ako dost. Teraz kila uz tak rychlo nejdu, ale snazim sa. Nedaj sa odradit, mozno telo potrebuje zistit, ze cvicenie je dobra vec. Metabolizmus sa tiez nenastartuje za den. Trpezlivost a ono to pojde. 😉
@ankalv1 Ziadne uhlohydraty, Rano ovocie, jogurt, obed salat so syrom, masom. poobede zelenina a vecer to iste, co jedia moji chlapi, ale namiesto uhlohydratov som mala nakrajanu salatovu uhorku. Pila som 3 litre vody denne (v lete bolo aj tak dost teplo) Prezila som, pecivo mi nechyba, akurat ze ked som tu v ZA NEmozem odolat mamininych opekanych zemiakov a tiez som mala zem. salat, aj kolaciky, som som zavislak na grilazi. NErobim si vycitky, ved od 1.1. zase budem cvicit... Navyse som len clovek= treba obcas zhresit.
🙂 cvičila tu niektorá od Jillian Ripped in 30? 😵
@jaannuusskkaa Už môžeme hlásiť kilá? Ja som tu nová, takže neviem, ale tuším som tu niekde čítala, že od 1.1. znovu idete na to... Cvičím už 4 deň Jill, trošku som si upravila stravu, dokonca tak, že behom prvých troch dní išlo 1,5kg dole, lenže potom som včera oslavovala narodky, tak išlo zas 3 kg hore😀DDD.
Takže poslušne hlásim: aktuálna váha: 58,5 kg a vysnívaná 52 kg (prípadne 50, ale stačí aj tých 52). Kedysi som mala 50, ale potom som si našla sedavú robotu a rýchlo sa na mňa kilá nalepili☹. A ešte by som sa chcela opýtať, že kedy sa hlási váha za týždeň??? Ďakujem.
@ankaevka Ahhhaaaa, tak to je prúser...lebo ja som túto vašu diskusiu celú prečítala a mňa to fakt chytilo, je pekné, že ste si to zaznamenávali a taaaak...a podporovali sa. Ja sa vždy odhodlám a potom v tom zotrvám týždeň, prestane ma to baviť a potom prestanem, ale takto to má zmysel...

@ankalv1 - ja som dnes tiež mŕtva , všetko ma bolí, asi zacvičím bez činiek.