Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zulfizar stiahla som si na ulozto.cz
http://uloz.to/xQQ1e4s/cviceni-jillian-michaels...
Ahojte dievčence 🙂 Pre niektoré nová, pre niektoré stará...hlavne, že som znovu a zas v tejto téme. A dúfam, že teraz sa už nezastavím a pôjdem s Vami ďalej. Aj s Vašou pomocou som dala dolu 10kg, od augusta do novembra...potom nastalo pár okolností a prestala som cvičiť. Ale nepribrala som..Iba teraz, cez Vianoce. 3kg...A preto to idem posledný krát dobojovať až do môjho cieľu. A čo Vy?? Ide Vám to?? Môj manžel je ešte stále preč a preto mám teraz aj trošku viac času a dnes sa to už pekne pohlo - poobede som cvičila 🙂 Čítam, že tu nemá kto urobiť tabuľku...ak potrebujete, tak môžem 🙂 Takže si to môžme nejako spolu sledovať..teda ak chcete 🙂 Ja už svoju tabuľku mám...pre prehľadnosť čo som už dosiahla 🙂 Držím Vám všetkým palce, nech sa darí, a hlavne teda do nového roku Vám všetkým želám hlavne zdravie, lásku, šťastie a veľa splnených snov a prianí. Krásny večer 😉
Ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať aké máte výsledky s týmto cvičením koľko sa vám podarilo a za aký čas schudnúť? Lebo rozmýšlam že sa pridám tak by som chcela vedieť aká je motivácia 🙂 ďakujem každej 🙂
@monnika drzala som ju cca pred 5rokmi a schudla som 9kg, teraz potrebujem dat dole aspon 5kg a hlavne vytvarovat pas, ostalo mi brucho. cvicenim som dala dolu asi len kilo, ale z pasa -4cm, ale potom prisli do toho tragicke udalosti v nasej rodine a uz som sa nenakopla cvicit dalej, zacala som aj chodit do roboty, casu uz nie je vela, vecer som unavena, ako asi vacsina mamiciek. stravu som mala upravenu, ale to sa teraz akosi neda, ked su sviatky...
@monnika Dukanka neni podla mna dobra,90 dnovka je ovela lepsia,strava je pestra a hlavne nejes tyzden bielkoviny,myslim,ze je ovela lepsie zostavena,ani by som ju nenazvala dietou...par rokov dozadu ked som prestala fajcit,som dost pribrala a 90 dnovkou som to pekne zhodila vsetko...
baby, strašne sa teším, ak sa niekomu podarí schudnú´t, ak veľmi chce 🙂 ja by som sa k vám rada pridala, teda ak môžem 😀 potrebujem schudnúť dosť veľa a sama to nedokážem 😒 už som to veľakrát skúšala, no nikdy som nevydržala 😖 tak dúfam, že sa to podarí teraz 😎
@zuzanat Ďakujem 🙂 teraz by som tiež to už chcela dobojovať do leta, pokiaľ príde domov manžel, no musím veriť a hlavne sa snažíť..a dá sa to, ked mi sused - cukrár priniesol tanier vynikajúcich zákuskov? Tak dala som si jeden 😀 😀 Ostatné som dala sestre, keď bola u mňa, ona si to môže dovoliť 😀 😀 Dnes som sa aj odfotila aby som sa videla aj na fotke...no des..uplne ze hrôza...uvidim, mam v plane sa odfotit po 30days s Jill...tak mi potom poviete Váš názor..niektoré kočky sa dosť zmenili po 30D..
@vladulik2 ja som dosť pozerala aj podla Mira Veselého, len ma veľmi nebavilo počítať tie kalórie, bielkoviny, tuky, sacharidy...tak som len potom pozrela priblizne ako by som mala mať pre moje telo zloženie potravy- má to tam na stránke chudnutie-ako.sk a podľa toho som si robila..ale samozrejme, že najlepšie pre mna bolo asi to, že som jedla skoro všetko okrem sladkostí, a takých vecí ako suché salámy, slaninka, klobáska a pod...jesť každé tri hodiny, 2l vody denne minimum, a hluposť je že po 17tej nejesť - telo ide vyhladované do postele..on píše, že dve hodiny pred spaním posledný krát jesť - a mne to tak vychádzalo ked som si zacvičila tak som si dala rýchle cukry - kvoli spalovaniu - do pol hodinky som si teda urobila dva banany s mliekom rozmixovane - a hotovo. Aj draslik, aj cukry...a ked som nemohla vydrzat, dala som si mrkvu 😀 😀 a islo to dolu 😎 ale teraz som to trochu flakala...tak preto zacinam...
Tak mám urobiť tú tabulku baby??
Caute. Aj ja od zajtra idem po mesiaci pauze znovu na cvicenie a 90dnovku zacinam po X-ty krat ale dufam ze teraz to uz dam. Musim. Decembrove prejedanie zial sa velmi podpisalo na mojej postave. Vsetkym prajem aby rok 2013 bol doteraz ten najlepsi a kazdej sa nam splinili aj tie najtajnesie sny...a samozrejme zdravicko ved to je na prvom mieste. 😀
kočky, aj ja zas zajtra začínam naplno.. 🙂 chcela som od dnes.. ale poznáte to... sviatky, vyjedanie, leňošenie.. potom sa ťažko zas do toho dostáva 😖
Tak kocky, držím nam všetkým palce nech sa dari a sme vytrvalé 😉
Ahojte, tak moje dnešné odhodlanie nakúpiť si light potraviny stroskotalo v obchode keď nízkot. tvaroh nemali, a na šunku na mńa pri pultoch pozerala ako keby som si pýtala velerybu 😖
tak ja mám za sebou 6 cvičení z 1. levelu, dnes večer ma čaká 7- me. Diéta nič moc, vysadila som akurát pečivo, na iné si netrúfam, vyjedám klasika Vianočné pečivo, šaláty........, v tomto som ja bohužiaľ slaboch :(.
Držím všetkým cvičiacim palce !
Ak sa bude zakladať tabuľka, rada by som sa pridala 🙂
Kocky, vidím ze o tabuľku je záujem, tak ak sa nikto nenahneva, ja urobím. Ci tá kočka co ju robila pred tym ju bude robit??
Čo chcete aby tabuľka obsahovala??
jupii, tak som začala nanovo. a príjemne spotená :D

ahojte, vidim, ze uz sa tu riesi cvicenie a diety, no veru ja tiez zacnem, s 90dnovou, tu mam odskusanu, lebo tieto sviatky to je strasne, jem vsetko co vidim 😠 a cvicit budem kardio kick box to ma velmi bavilo, aspon 3x za tyzden, ak sa bude dat 🙂
a prajem vam vsetko dobre v novom roku, hlavne zdravie!