Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@monnika prosim aj ja chcem byt v tabulke :D a paradne si schudla 🙂 ja asi nechcem tak rychlo, ale tolko isto kil :D
zacala som cvicit asi pred tromi tyzdnami, co bol blby cas na zacinanie, 😝 😝 😎 ale dnes som si dala prve cvicenie 🙂
tak sa velmo tesim.
@monnaa hej, hej, vaha, obvody a ciel 🙂
@snehulienka24 - no jasné, tak aj cieľ 🙂
baby viem, že už som sa tu niekde pýtala, ale skúsim ešte raz lebo som akási bezradná 😖 😀 dnes sa mi bohužiaľ nepodarilo začať.. tak začínam zajtra.. práve sťahujem videá na ripped in 30.. len sa nikde neviem na nete dočítať ako často a ako dlho sa to má cvičiť.. nevie niektorá? 😅 bola by som moc vďačná 😵
a baby, napiste mi prosim vasu vahu aktualnu, obvod prs, brucha, bokov a ciel. kazdy pondelok to budeme doplnat 😉 a posuvat sa dopredu 😉 teda tie ktore chcete do tabulky 🙂 uz je hotova, len tam dopisem vase udaje a zavesim ju sem potom.
@snehulienka24 dakujem 🙂 zo 106 na 96, teraz 3kg nazad..takze 99kg...ale idem bojovat dalej a do 10.6. chcem mat 70kg. drsny ciel a pojdem si za nim hlava nehlava 😉 a posli teda udaje do tabulky 😉 😉
@monnika ahoj, neboj postupne pôjdu dole..ja nejem sladkosti vôbec a ak áno, tak len doobeda..ostatné jem všetko, nič som z jedálnička nevyhodila..asi vieš, že som schudla z 98kg na 77kg od júna do vianoc..a cvičenie to pekne všetko naštartovalo, aj keď som necvičila každý deň ale aspoň 3x do týždňa určite a pomáhalo to...čo sa týka tabuľky novej, tak doteraz nám to robila @jaannuusskkaa a neviem či by spravila ďalšiu....tiež sa nahlásim na tú novú tabuľku lebo ešte na tých 70kg chcem ísť a s podporou ostatných babúľ sa chudne lepšie ako samej 😉
@luciaaak aj môj 😀 vždy večer nakuknem a vždy je co citat a tiez tam nájdem motiváciu🙂 hlavne tie foto 🙂 to je balzam na moju myseľ, aj to ma poháňa dopredu.. Uz sa vidím ako budem mat cez leto take krivky 🙂 dievcence všetky budeme mat svoje vytuzene krivky , určite sa Vám to podariiiii 😉
@jaannuusskkaa ahoj, urobis tu tabuľku ty alebo ju mám urobit ja? Aby sme si mohli od pondelka zapísať svoje údaje 🙂 a dúfam, ze sa nehnevas, ze som sa ponúkla 🙂
@jaannuusskkaa ok, tak ak ti to nebude robit problém 🙂 a teda ake údaje presne?
Ahojte koceny. Tak ja som vcera zacala s dietkou a za minulym rokom som urobila hrubu ciaru. Cvicit zacinam asi az od buduceho pondelka. Dovtedy mam este stale toho nejako moc. Ale uvidim mozno si pol hodinku najdem. Ja idem znovu na 30DS. To sa mi pacilo a potom uvidim co dalej. Prajem vsetkym vela trpezlivosti a pevnej vole. 😀
@zuzanat ahoj. dakujem. no ja som uz zacala X-krat a nikdy som to nevydrzala dlhsie ako tyzden. Teraz som rozhodnuta a verim ze uz ma to nepusti. Aj ked isto sem tam porusim ale hlavne je celkom do toho neprastit a zacat kazdy den s cistym stitom. Mne ta 90dnovka ani nepripada ako dieta len treba dodrziavat urcite pravidla. A kocky pri nej skvele chudnu tak dufam ze pre mna to bude najvacsia motivacia. Drzim palceky aby sa Ti uspesne podarilo zacat a potom budeme v tom spolu. 😀 A uz si zacala s cvicenim? Ides na to kardio? 🙂
@lucky14 ja som tiez uz 90dnovku drazala niekolkokrat, ale iba raz poctivo, vtedy som aj schudla. ostatne pokusy boli vzdy neuspesne, nemala som asi tu spravu motivaciu, dufam ze teraz uz ju mam. S cvicenim som nezacala, moja priorita je dieta,cvicenie tak 2-3 do tyzdna, a ano budem cvicit kardio kick box...
tak kočky.. z môjho cvičenia dnes asi zas nebude nič... 😠 stiahla som to hádam 7x.. či už z uložto alebo iných zahraničných stránok kde som to našla.. ani jedno mi nejde prehrať... ani na TV, ani na PC... absolútne nič.. na porazenie 😢 😠
ale vám všetkým, ktoré cvičíte, či dodržiavate diétu.. držím palčeky 😵
ahojte babulky tak vidim ze sa to tu zase naplna 😀 samozrejme ani ja nie som vynimkou a znova idem na to 😉 pokracujem v mojom stravovani podla mira veseleho od vcera, sem tam este cosi schrupnem ako napr vcera wasabi arasidy 😠 ale tak ked si vezmem ako som jedla cez sviatky tak je to nic 😀 😀 😀
@zuzanat aj ja som drzala uz viackrat 9Odnovku a z mojej skusenosti viem, ale aj z okolia ze uz to nie je ono ked drzis zase a zase...ten prvykrat sa chudne najlepsie 😉 preto ju uz drzat nebudem radsej lebo som vzdy nervy mala a porusovala a este aj priberala nakoniec, ale teba drzim palce 😉
a inak co cvicite, idete cvicit,ja rozmyslam nad 30DS kedze na BR sa necitim s tymto mojim bruchom 😀 ale zacnem asi az ked zacne aj skola - budem byvat sama doma 😉 teraz sa utesujem ze aspon chodime na prechadzky 🙂
@zuzanat vies ja nemozem povedat ze som ju vela krat drzala. ja som len vela krat zacala. vydrzala som max 1tyzden. a potom do toho nieco prislo a cele som to pokaslala. stale som minuly rok vymyslala raz toto raz ono a nic som nedotiahla do konca. teraz som sa rozhodla a vnutorne seba presvedcila ze to pojde. 😀 Uvidis pojde to! 😀 Aj ja chcem cvicit tak 3-4x za tyzden a zacnem s 30DS to mi casovo vyhovuje. 🙂
kocky ja len jednu malu radu,nikdy nehladajte dovody preco nezacat hned,to je zaklad uspechu 🙂 ked sa uz pre nieco rohodnete,treba sa do toho pustit hned,lebo zatial co tu citam,kazda druha ide chudnut alebo cvicit,ale az od pondelka,az od zajtra a stale nejaky dovod preco nie hned 😀
Ahojte 🙂
Hlasim sa k vam... Oddnes zacinam 🙂 Zdrava strava spolu s manzelom a ja pridavam aj cvicenie 😉
Mam 170cm a 80kg... Moj ciel dat dole 20kg..... 😝 Inak ja sa stravujem podla http://www.chudnutie-ako.sk/ 🙂
maximálne súhlasím s @mirka285 vždy ak si poviem "zajtra to... hento" atď.. tak nakoniec je to stále len zajtra, zajtra, zajtra a je to v kýbli... 🙂 jedine keď sa človek pustí do toho hneď v tomto momente tak to má ten zaslúžený efekt... 😵 ... preto ma mrzí, že mne to posledné dni akosi nevychádza.... 😖 😀

@monnika - no ja presne teda neviem, čo bolo v pôvodnej tabuľke,mne by stacilo: vaha, obvod brucha a bokov