icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
4. jan 2013

dnes sme boli v Ziline- byvame v jej okrajovej casti. Tie neodhrnute cesty, chodniky!!! to bola posila s kocikom. 😉 Boli sme v tescu- To ako dokazu mamicky- dostat sa s kocikom na 1.poschodie ku detskemu obleceniu? Kocik, ditko v nom, tasky zavesene. Asi to chce poriadny trening Mne musela pomoct moja mama. A teda ta zelenina je fakt zvadnuta, smutna. Hlavka salatu po 2.70 😕 (ak si dobre pamatam) Boze to vobec nekrici- zjec ma. to krici- som smutna zelenina... Ja nakupujem u nas v zelovoci, mm obcas frflal, ze ake drahe/ po navsteve v tescu bol ticho. Smutne je,ze za taku cenu ponukaju taku (ne)kvalitu... Tu v Nl by sa nikto taketo nieco odvazil...

lucinocka
4. jan 2013

chvalabohu ze to ma len 27 minut, keby malo 30 ta umrem 😀

jaannuusskkaa
autor
4. jan 2013

novu tabulku som urobila do 27.5 a poprosim udaje.... 🙂

komisakpd
4. jan 2013

tak prave som docvicila...po 1x...poviem vam....masaker...kondicka 0 bodov...este som nebola ani za polovicou a uz som nevladala...ale verim ze sa to dotoho postupne dostanem a hlaven ze neprestanem cvicit...
vas poprosim ozvite sa mi niekto kazdy den..nech mam motivaciu 😀 😀 😎

inac som cela spotena...deti s manzelom na mna pozerali jak...ta som ja zvedava jak bude manzel vecer cvicit...

komisakpd
4. jan 2013

@jaannuusskkaa uvaje ake? vaha, vyska? alebo aj merania?

komisakpd
4. jan 2013

@mirka285 vazne len 10€ tak som ti mrknem na nete

jena17
4. jan 2013

@jaannuusskkaa Ahoj, aj mňa prosím pridaj. váha 78, výška 172, cieľ 66 Vďaka

komisakpd
4. jan 2013

vsakze 1kg cinky staci nasla som dobre eshopy na to

vladulik2
4. jan 2013

@jaannuusskkaa prosím aj mňa, aj mňa 😝 a čo treba nahlásiť? aj miery? či len váhu a cieľ?

estrella5
4. jan 2013

tak ja som práve konečne po prvý krát odcvičila ripped in 30 🙂 a poviem vám, že makačka... ale baví ma to viac ako 30 day shred... aspoň táto prvá časť 🙂 😵

a @komisakpd ja tiež používam 1 kilové... v tom videu majú 2,5 kg a to je vraj max. hmotnosť čo Jillian odporúča.. tak 1 kg je podľa mňa v pohode 🙂

jaannuusskkaa
autor
4. jan 2013

@komisakpd staci len vysku vahu a ciel kolko by si chcela vazit na konci :D:D:D merania to je zlozite uz bol raz o to pokus ale nevyslo tak stacia zakladne miery

jaannuusskkaa
autor
4. jan 2013

@vladulik2 staci vysku vahu a ciel 🙂

ankalv1
4. jan 2013

@zuzanat tú diétu čo si včera dala link som držala asi 2 roky dozadu, je to hlúposť a riadne z toho potom vypadávajú vlasy 😒

monci1770
4. jan 2013

Ahojte , zacinam cvicit 30 day shred ,dnes druhy krat a chcela som sa spytat ako je to s jedalnickom.
Nejem sladkosti a od 17:30 nejem nic . Staci to ? dakujem

estrella5
4. jan 2013

@monci1770 neviem ako ostatné kočky tu.. ale ja nesúhlasím s tým aby človek po 17:30 nejedol.. neviem kedy chodíš spávať, ale predpokladám, že skôr ako o 21 nie....a keď toľko hodín (do raňajok) neješ, potom si telo ukladá do zásob a nechudne.... malo by sa jesť cca 2 hodiny pred spánkom.. samozrejme, nie hranolky 😀 ale niečo ľahké.. bielkovinu alebo zeleninu...

monci1770
4. jan 2013

@estrella5 aha dakujem za radu a vyskusam 😅

babulica
4. jan 2013

odcviceneeee 🙂

katy2
4. jan 2013

@jaannuusskkaa vdaka za tabulecku 🙂

@monci1770 pozri sem... http://www.chudnutie-ako.sk/
mnohym ludom to pomohlo a vobec to nie je drasticke chudnutie... aj ja idem podla neho....

henrieta16
5. jan 2013

tak ahojte baby, som späť, ale mám toho veľa, no napriek tomu som sa včera večer rozhodla, že dnes začínam. Dala som si budík na 6tu, vstávam tak už 3.deň, aby som všetko postihala. Už pre dnes mám aj odcvičené a začala som ako povedala, že začnem s BR 🙂 tak mi držte palce, lebo môj cieľ @jaannuusskkaa je 59 kg a vážim aktuálne 71,9 kg. Po sviatkoch dobré, nie? 🙂 Začína niekto so mnou?

jankapiknova
5. jan 2013

@henrieta16 ja som včera cvičila prvy den a dnes idem na druhy a už mam peknu svalovičku 😀

jaannuusskkaa
autor
5. jan 2013

@henrieta16 ved mas tam ciel 59 ci nie???a vahu som stratila tak som nevedela ale prepiseme neboj :D:D:D

petraslov
5. jan 2013

@jankapiknova aj ja som predvčerom začala, dnes idem tretí deň, ale teda svalovica je fajná 😉

jankapiknova
5. jan 2013

@petraslov tak si o den dopredu,ja som prave teraz odcvičila 2 den ale je to super... možem ist varit... 😉

zulfizar
5. jan 2013

@petraslov
@jankapiknova Žienky, ja som začala síce ešte pred Silvestrom, dnes by som mala mať odcvičenú už 7 časť... Allle v skutočnosti ide o to, že by to mala byť moja 9časť, ale raz som necvičila, ale cvičila som niečo iné a druhýkrát na silvestra som nedocvičila poslednú časť... a prečo Vám to píšem??? Lebo za týždeň ma určite pri mojom tempe dobehnete😀DDD Takže športom k trvalej invalidite😀DDDd

petraslov
5. jan 2013

@jankapiknova ja cvičím až večer, keď mi deti zaspia, lebo cez deň som v práci, ráno sa mi teda skoro vstávať nechce, lebo malý v noci zvykne vystrájať, čiže sa vyspím len minimálne a večer mám už kľud, tak mi to tak vyhovuje. po cvičení dám sprchu, kuknem ešte čosi v telke a okolo desiatej, pol jedenástej idem spať 😵

henrieta16
5. jan 2013

@jankapiknova tiež cvičíš body revolution? 🙂 super

henrieta16
5. jan 2013

@jaannuusskkaa tak áno, cieľ tam mám, len pre istotu, drahá 🙂

erulka77
5. jan 2013

caute pozerala som videjko a vyzera to slubne pači sa mi to 😉

baby124
5. jan 2013

Ahojte kocky zacinam aj ja sviatky skoncili a ja som pribrala len 1 kilo a pred sebou 12 kil chudnutia 🙂 ale zacnem az 15 lebo nemam notebook