icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
8. jan 2013

@liluu neboj to sa bude kazdym dnom zlepsovat. Ja som odcvicla celych 25minut samozrejme nie v tempe ako teraz. Po kazdom odcvicenom dni budes citit ako sa Ti kondicka zlepsuje. 🙂

snehulienka24
8. jan 2013

no ja som velmi zvedava,kedy sa objavia nejake minus centimetre :P

baby a ake su vasejedalnicky? kazda ste ho zmenila? ja som akurat vylucila vecerne vyzieranie sladkosti..dnes na ranajky jedno pecivo a maslo a kava 😝 desiata po cviceni kocka cokolady a pomaranc 😝 obed karfiol a zemiaky,... nevysmazany,ale zapekany, na olovrant hodimmrkvu a orechy vlasske 😀 😀 a vecera neviem...daco suche...

komisakpd
8. jan 2013

@snehulienka24 aky jednalnicek..julian ma aj jedalnicek..ja som nezmenila nic..len mensie porcie a vylucit sladkosti..a k veceru sa nenapchavat..lenze ja vzdy po cviceni mam taku chut na cokoladu...

snehulienka24
8. jan 2013

@komisakpd no to ja neviem ci ma 😀 teda isto ma, ale za to sa uz cosi plati, za ten jej program na mieru 😝 cize ja tiez len tak...som len zvedava, ci chudnete len kvoli cviceniu, alebo aj kvoli jedlu 🙂

baby124
8. jan 2013

@snehulienka24 zaklad je pit vela vody 5 krat za den papat v mensich porciach vylucit sladke a vysmazane

Dnes prvy den 6 week 6 pack po mesiaci a mam dost 🙂

estrella5
8. jan 2013

@snehulienka24 už som to tu viackrát písala 🙂 no ja som jedálniček zmenila tak, že sladké a ovocie jem maximálne do 14tej hodiny.. sacharidy len do 17tej a neskôr len bielkoviny a zeleninu 🙂 snažím sa jesť cca každé 3 hodiny... a pijem veľa čistej vody alebo nesladených čajov 🙂

estrella5
8. jan 2013

@liluu malo by sa to odcvičiť celé.. 🙂 ale neboj.. každým dňom ti to pôjde lepšie a lepšie.. a budeš viac vládať... daj tomu čas, určite sa to zlepší 😵 držím palce

snehulienka24
8. jan 2013

@estrella5 dakujem, ja som tu len kratko, asi som nezachytila 🙂 a ako ides dolu s vahou?ci hlavne cm?

snehulienka24
8. jan 2013

ja cvicim body revolution, mna to 30 day nebavi 😝 😀

babulica
8. jan 2013

...tak som sa tesila ako s Vami zacne od pondelka cvicit a jedine co od pondelka robim je smrkam, pijem caj a lezim pod dekou 😒
...hlavne nepolavujte.....SLEDUJEM VAAAAAAAAAAAAAS 😉

zulfizar
8. jan 2013

Žienky, súrne potrebujem pomoc... som po odcvičení 10 dňa toho 30dňového cyklu a teraz problém, už pri piatom ma začal boleť členok, ale po dnešku už nevládzem vôbec cvičiť, teda skákať...prosím, poraĎte mi,čo mám teda cvičiť... ktoré sú od nej cvičenia, kde sa čo najmenej skáče???? a doskakuje na nohy???

vladulik2
8. jan 2013

@snehulienka24 prosím ťa,môžeš mi posla´t link toho body revoltion? díky 😉

estrella5
8. jan 2013

@snehulienka24 ja nemám nejak problém s váhou.. ani si ju príliš nesledujem.. ale na cm sa to hýbe.. 🙂 prvých 30 dní šlo dole z každého miesta tak 3-4 cm.. teraz to už ide pomalšie, ale ide... ja výsledky určite vidím 🙂

petraslov
8. jan 2013

@vladulik2 tu sú nejaké z tých levelov body revolution na stiahnutie: http://www.ulozto.sk/hledej/?q=jilian michaels ...

petraslov
8. jan 2013

@vladulik2 alebo si to tam daj do vyhľadávača a stiahni, čo chceš 😉

petraslov
8. jan 2013

ja som odcvičila dnes šiestykrát a teda vidím na sebe, že viac vládzem ako na začiatku, ani svalovica už nie je, tak dúfam, že po mesiaci uvidím aj nejaké výsledky, pomaly tú prvú sériu viem už naspamäť 🙂

monnika
8. jan 2013

@vladulik2 cez isohunt.com - tam je torent a mas to komplet cele aj s tym jej jedalnickom 🙂 ja vacsinou odtial stahujem, lebo cez ulozto.sk to trva neskutocne dlho ked nemas platene.

vladulik2
8. jan 2013

@monnika
@petraslov baby dík, sťahovať - a teraz sa nesmejte -neviem 😒 ale to nevadí 😉 ja som hľadala na youtube niečo a tam som našla také "rozkúskované" ... som myslela, že je to niekde tak pokope , ale nevadí, pôjdem cez youtube 😉 🙂 🙂 🙂

ankaevka
8. jan 2013

babenky aj ja sa vám troška posťažujem...kondičku mám v pr.ely...to nebolo cvičenie ale mučenie...toto mi teraz ukázalo, ako mi to cvičenie chýbalo

petraslov
8. jan 2013

@ankaevka to sa spraví, aj ja mám kondičku v "rici", ale postupne to prestáva byť mučenie a verím, že časom to už bude pohodička, treba si držať palce a nepoľaviť 🙂

monnaa
9. jan 2013

😎 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😕 😕 😕 😕 😕 😕

lilianna11
9. jan 2013

tak začínam aj ja.. no tentokrat poucena, zacinam hlavne upravou stravy. hlavne. a predovsetkym. lebo to je alfa omega chudnutia - cvicit mozete do mrte ak ladujete sladkosti (staci kazdy den "len nieco male") nepohne sa to. aspon mne nie 🙂) naopak, ked sa trochu ukazu svaly, na povrch sa vydrie vsetok ten tuk a vyzera to horsie ako ked clovek necvici..

barca127
9. jan 2013

ahoj babule tak ja som s auz konecne vcera prekonala a zacvicila dala som si cardiokixbox od jillian a celkom mi to stacilo aj ked som nesla naplno mno uvidime ako to pojde dalej hlavne ta strava lebo nie a nie nabehnut na nejaku normalnu staci ze zajdem ku svokre a uz je to v kybli 🙂

snehulienka24
9. jan 2013

@monnaa coze,co? 🙂))

snehulienka24
9. jan 2013

@vladulik2 tak uz ti baby poradili 🙂
ked chces a ak mas skype,mozem si ta tam nachvilku pridat a poposielam ti to co mam zatial stiahnute 😉

pami2
9. jan 2013

baby prosim ako funguje ten 30day shred? stiahla som si prave level 1, ma to asi pol hodku...to mam dookola cvicit to iste ( level 1) 10 dni a potom prejst na level 2 ( tiez 10 dni v kuse to iste) a potom level 3? 😕
ja som si myslela ze to je 30 cviceni...na kazdy den ine...ale nevadi, idem vyskusat..

inak tie ktore ste to cvicili, co vam prislo lepsie:ten 30 day shred alebo nejake ine cvicenie od Jillian?
dik

monnika
9. jan 2013

@pami2 ahoj, ja som cvicila 30DS, ale druhý krát sa mi to uz nechcelo tak som sa dala na BR(body revolution) a to ma viac baví 🙂
A ano, každý level sa cvici 10dni 🙂

monnika
9. jan 2013

Kocky, mrknite na ten link, to su tie premeny co som minule spomínala 🙂 je to super a je tam aj Jill 🙂

monnaa
9. jan 2013

@snehulienka24 - no ja sa ospravedlňujem za tie smajlíky, ja som mala otvorenú túto stránku a asi deti mi to tu naťukali 😨 😕 , takže tak...... 🙂