icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
annie6
9. jan 2013

Tak dnes konecne odcvicenych prvych 30min. prveho levelu 😀 ruky a nohy sa trasu 😅

snehulienka24
9. jan 2013

@monnaa mne to nevadi, ja len ze si nieco odcvicila 😝

natali50
9. jan 2013

ahojte, chcela by som začať aj ja s takouto formou cvičenia, nemohli by sme mi poslať nejaký link kde sa to dá stiahnuť?🙂dakujem🙂

elkaty
9. jan 2013

3.deň 1.lvl 😝 je to fakt super 🙂

luciferova
9. jan 2013

Kocky je tu niektora, co koji? Moze sa cvicit pri kojeni? Maly ma 2 mesiace a chcem zacat cvicit. Vdaka 🙂

elkaty
9. jan 2013

@natali50 daj si na youtube jillian michaels 30day shred, vyhodí ti tam všetky tri levely.....alebo prejdi predošlé príspevky, baby to tu dobre "nalinkovali" videami 🙂

liluu
9. jan 2013

@elkaty @natali50 no nie ako ja som 2 dni cvičila Jillian Michaels jillian michaels killer buns and thighs a teraz pomali chodiť nemôžem 😀 😀 😀 😀 😀

iljanka
9. jan 2013

@luciferova Ahojky, ja kojim a cvicim. Zacala som, ked mal maly 4 mesiace a v pohodke...

iljanka
9. jan 2013

@zulfizar Mna tiez nenormalne bolel clenok, ked som to prvykrat cvicila. Mala som to aj opuchnute, natierala som to octanovou mastou a na noc balila. Nevzdala som to, druhy level som odcvicila bez skakania. Celkovo je tam menej skakania ako v prvom a aj ked sa skakalo, tak ja som len na mieste robila ten cvik. Ked mi to preslo, tak som cvicila dalej normalne... A bolelo ma to teda riadne, nemohla som dobre ani chodit. 😝

elkaty
9. jan 2013

@liluu tak ten killer som ešte nepoznala...ale kukla som video a ani sa ti nečudujem :-P ja by som umrela 😀

liluu
9. jan 2013

@elkaty ved som vydržala len 17 minut 😝 😝 😀

zulfizar
10. jan 2013

@iljanka Veru, aj ja som zvolila tvoj postup, všetky skákačky skáčem úplne inak, (aby ma to tak nebolelo) a včera som už odcvičila 2.časť z druhého levelu🙂)))Ale tá bolesť...ráno sa bojím, že spadnem z postele, čo to tak bolí!!!

jankapiknova
10. jan 2013

baby tak poslušne hlasim že dnes idem 7den cvičit.... 🙂 už by mohli aj kila ubudt 😀 len nemam doma vahu tak vždy jak som u mami tak sa odvažim,ale asi si kupim konečne 😀

monnika
10. jan 2013

Supermama na JOJ 🙂 cvičenie po pôrode 🙂 téma pre väčšinu z nás 🙂

natali50
10. jan 2013

dnes som začala a práve som docvičila a neviem či sa ráno postavím z postele 😀

monnika
10. jan 2013

Na dnes odcvičené 😎 😎 😎 sa mi to podarilo výnimočne takto poobede, pretože po veeeeľmi dlhej dobe môj 4 ročný zaspal 🙂 taký kľud už dávno nebol u nás 🙂 ktorá cvičíte BR??

snehulienka24
10. jan 2013

@monnika ahoj, ja cvicim BR 😝 pretoze ds ma dost nudi..ale aby som pravdu povedala, tak doobedu si davam DS a poobede BR 😝 cize tak kombinujem

monnika
10. jan 2013

@snehulienka24 ale to BR ma v nultý týždeň dve časti..ako si delíš ťy?

monnika
10. jan 2013

@snehulienka24 lebo mne to nevychadza casovo doobeda, to idem s detmi von, varim, upratujem...ale az podvecer cvicim..a to uz ked dam cardio tak workout nevladzem cely...

monnika
10. jan 2013

@snehulienka24 ale tak uz to nejako docvicim ved uz len piatok a v sobotu, v nedelu mam free..tak a od pondelku to uz je iba raz 🙂 to dam 🙂 obcas sa pozorujem, ze ma to cvicenie a chudnutie uplne pohltilo....ako nejaka droga :D :D

sisanka
10. jan 2013

@monnika
@snehulienka24 babule vidim ze vas to BR bavi, len vas chcem upozornit ze v 2.faze to bude dost velky zaberak..prva faza je nic oproti tomu tak drzim palce aby ste to dali dokonca...ja som to po 1. faze vzdala 😀 nedalo sa to...takze teraz cvicim znova DS, aj ked je to nudne,ale aspon vladzem 😉

monnika
10. jan 2013

@sisanka ahoj, a ty si to ako cvicila prosím ťa? Lebo tu vidím rozdielne možnosti... A ja som na tom blogu - nikki, našla postup- je tam nikdy týždeň kde sa cvici kardio doobeda a poobede workout. Potom je prvý a druhy týždeň a tam sa strieda kardio a workout. Ale vždy len jedno cvičenie. Čiže 3x kardio 3 x workout.. Dúfam, ze som si to zvolila správne 🙂

sisanka
10. jan 2013

@monnika ja som to cvicila ze :
1.Faza - 1.tyzden: W1, W2, C, W1, W2, C - nedela volna
2. tyzden - to iste
3.T - W3,W4,C,W3,W4,C - nedela volna
4T - to iste
2. faza - 1T - W5,W6,C,W5,W6,C - nedela volna
2T - to iste
a tak dalej...toto bolo v pokynoch ktore som si stiahla k BR na uloz.to.... 😉

monnika
10. jan 2013

@sisanka no lenze ja som to stihla cez torent a tam som mala ten komplet aj s jedalnickom a radami v pdf, ale je to v angl jazyku. a tam je W az po ... ja som to pozerala na tomto blogu, co tam stale chodim, ta kocka to cvicila 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....

monnika
10. jan 2013

@sisanka tak preto mi to bolo divne, ze kazdy inak 🙂 🙂 no hlavne ze cvicime 🙂 🙂 ale tak ja idem podla tejto kocky, teda ako to ona cvicila, uvidim, ci to dam do konca 🙂 verim, ze ano! 😎

iconka
10. jan 2013

Ahojte, tak uz aj ja cvicim podla Jillien, teda dnes este len druhy den 1.level, ale tak ma telo snad este nebolelo. Vsetko sa mi trasie, pri ajmensom pohybe citim x svalou ako ma bolia no des 😀 kedy ste prestali mat svalovicu?

elkaty
10. jan 2013

4.deň 1.lvl úspešne 😝

elkaty
10. jan 2013

@iconka ahoj, neboj, svalovka ustúpi...ja som dnes cvičila 4.deň 1.lvl, svalovku som tiež mala príšernú po prvom dni - po schodoch som chodila ako robot :D, takže druhý deň som cvičila so zaťatými zubami, ale tretí deň už to povolilo a dnes to už je ok 🙂 trošku cítim svaly, ale aspoň viem, že ich mám :D

sisanka
10. jan 2013

@monnika tak drzim palce, hlavne v druhej faze potom 😉

jaannuusskkaa
autor
10. jan 2013

Tak dnes som neodolala fajnym "kobliham" s fajnou coko polevou :-P uz mam aj 2 kusy v bruchu 🙂 fajne padli :D