Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@elkaty ja ich robim zajtra na zelanie manzela a este aj vyprazany syr 😀
ako vám to všetkým pekne ide 🙂 ja som mala dnes deň voľna (pri ripped to tak je) a zajtra sa pustím do týždňa číslo dva.. pozerala som si to trochu dopredu a všimla som si tam viacero cvikov, ktoré nemám príliš v obľube tak to bude pre mňa asi makačka... ale budem sa s tým musieť popasovať 🙂
... a.. vzhľadom nato, že som stále mala problém s dodržiavaním pitného režimu stiahla som si do mobilu aplikáciu "water your body" pekne si tam kliknem keď niečo vypijem a mám prehľad o celom dni koľko ml mám už v sebe 🙂 - plus mi to žblnkoce ak má aplikácia pocit (a dobrý pocit 😅 ), že už som dlho nepila a mala by som 🙂 takže vidím, že s týmto pomocníkom to pôjde ľahšie 😵
bab ytak ja som dnes necvicila..navladzem...dnes bola narocny den..takze jeden den prestavaka a zajtra pokracujeme
Baby tak ja to na dnes už mám odcvičené..a chystám sa kúpiť aj orbitrek lebo tá moja váha je hrôza 😠 ...stravujem sa striedmo, nič ťažké nejem a váha každý deň ide hore, nechápem...dnes mám deň na vode a uvidím ako to pôjde ďalej
@monnika noo, mne sa doobedu celkom da, mala si tu polhodku kukne rozpravku 🙂 no a kombinujem, pretoze ja som cvicila DS a potom jedno poobedie som si dala cardio 1, dalsi den DS a poobede cardio 1 dalsi den workout a poobede cardio, potom len cardio doobeda a vcera ds opat a poobede som skusila cardio 2 :D a skoro som odpadla ale super :P
@monnika to cvicenie hlti aj mna..ja som ten nulty tyzden zobrala tak neformalne 😝 ze to spojim s tym DS, ved to je tiez viacmenej workaut, dolezite tam je podla mna to cardio, na ten metabolismus...inak pozeram to presne aj ja na tej stranke,od tej kocky, co si dala link, perfektny blog, dakujem 😉
@sisanka no to tak byva, ze kazdy sme iny a nieco ine nam vyhovuje...ja proste neznesiem rovnake zostavy a este kazdy den 😀 cize budem to striedat, kym budem vladat 😉 ved dolezite je cvicit, nie?
@estrella5 no to o tych neoblubenych cvikoch poznam 😝 moj najneoblubenejsi je jumping jack 😀 neviem preco, ale ked to vidim, je mi tazko... 😀 😀 😀 😀 a ta aplikacia vyzera super 🙂
@ankaevka a papas pravidelne,aj rano? podla mna viacej pomoze ked budes jest, ako den na vode,ci? a inak klobuk dole, pred tymi, co vydrzia taketo nejedave dni, ja by som bez ranajok padala na hubu 😝
@komisakpd to neva, dnes pojdes naplno 🙂 🙂
tak som to tu trosku zaspamovala 🙂 🙂 pekny den vam 🙂
@ inak ja by som tiež nezvladla den na vode 😀 ja bez ranajok ani na krok,pre mna najdoležitejšie jedlo dna... 😉
tak ja dnes 8 den idem cvičit,už aj naspamat to viem ,tešim sa na dalši level,nech je trošku zmena 😉
@ankaevka ahoj aj ja mam dnes den na vode chcela som vcera ale nejako som sa zabudla 🙂
Babule ja vamtak zavidim to nadsenie z cvicenia ja sa stale do toho nevifm dostat vobec sa minechce a neviem nastartovat u nas v mesze zacalo cviceniw na trampolinach ktore som vudy chcela vyskusat tak uz len najst partaka a ide sa na to
@snehulienka24 pred pár rokmi som neraňajkovala ale teraz už ich mám vždy...dá sa to vydržať ten deň na vode, niekedy si dám na obed polievku...včera napríklad raňajky dva krajce chleba, obed polievka a večera 3 mandarínky a aj tak váha išla hore...doteraz tá váha krásne išla dole ale teraz sa to zastavilo a dosť mi kolíše kilo hore dole...budem to musieť naštartovať nejako tým cvičením
@barca127 ahoj, super nie som sama 😉 ...tiež som sa k tomu nemohla dokopať ale už som sa...ráno vždy vstávam prvá a dnes som cvičila kým všetci ešte spali a takto to budem robiť každé ráno lebo potom cez deň sa už k cvičeniu nedá dostať a večer sa mi už nechce...a ešte som si odfotila orbitrek v tescu a ukazujem ho mm aby mi ho kúpil a on mi dnes na to "tak už ho máš sfotený, teraz sa môžeš na neho pozerať" 😀
@ankaevka ja si myslim ze prave to je to preco nechudnes - jes striedmo, velmi malicko...ranajky, obed polievka a potom mandarinky...telo si zacalo ukladat do zasoby kedze nedostava vsetky potrebne latky ako potrebuje - bielkoviny, sacharidy a tuky 😉 musis nastartovat metabolizmus...drzim palce nech sa ti to co najskor rozbehne 😉
@ankaevka mno ja si davam akurat tak aj mlieko dnes a kavu samozrejme lebo bez tej by som bola totalne nepouzitelna....ja mam doma orbitrek uz x rokov ale vobec ho nevyuzivam len ak tak ako vesiak na veci 🙂 ked som si ho kupila tak som na nom behavala ale potom ma to prestalo bavit je to pre mna akasi nuda
@snehulienka24 presne aj ja som sa toho bala ze kolko musim zjest ale teraz som spokojna a najedena a vaha ide pomalicky dole 😉
po včerajšom cvičení ma bolí celé telo, ale mám zo seba dobrý pocit, čiže dnes pokračujem🙂a mimochodom za dva mesiace som pri pravidelnom jedení a pitnom režime schudla 9 kg🙂
Zajtra zacinam uz naplno, teplota uz nieje, tak sa pridavam konecne..... 😎
a po cviceni DOLEZITE - nejest nic sacharidove (ani ovocie ci vlocky). sacharidy si davaju iba ti co cvicia vytrvalostne cvicenia a potrebuju dopumpovat do svalu glykogen. pri chudnuti o ake sa snazime my, mozeme skor trochu tvarohu, pripadne cottage cheese a pod. sladke az potom zase rano - preto najlepsie je cvicit vecer ci popoludni.
@snehulienka24 mne jumping jack nerobí problém.. 🙂 ja zas nemám vôbec v láske to rôzne poskakovanie v pozícii ako sa robia kliky... 😖 pre mňa úplne hrozný cvik 😀
no caute..tak dnes mam za sebou workout 1 z BR a vecer ma kamoska taha ist na kickbox :P tak som zvedava 🙂

@jaannuusskkaa no ja som dnes podľahla hranolkám :D tiež boli fajné :DDD na zdravie 😝