Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@monnaa mne to nevadi, ja len ze si nieco odcvicila 😝
ahojte, chcela by som začať aj ja s takouto formou cvičenia, nemohli by sme mi poslať nejaký link kde sa to dá stiahnuť?🙂dakujem🙂
3.deň 1.lvl 😝 je to fakt super 🙂
Kocky je tu niektora, co koji? Moze sa cvicit pri kojeni? Maly ma 2 mesiace a chcem zacat cvicit. Vdaka 🙂
@luciferova Ahojky, ja kojim a cvicim. Zacala som, ked mal maly 4 mesiace a v pohodke...
@zulfizar Mna tiez nenormalne bolel clenok, ked som to prvykrat cvicila. Mala som to aj opuchnute, natierala som to octanovou mastou a na noc balila. Nevzdala som to, druhy level som odcvicila bez skakania. Celkovo je tam menej skakania ako v prvom a aj ked sa skakalo, tak ja som len na mieste robila ten cvik. Ked mi to preslo, tak som cvicila dalej normalne... A bolelo ma to teda riadne, nemohla som dobre ani chodit. 😝
baby tak poslušne hlasim že dnes idem 7den cvičit.... 🙂 už by mohli aj kila ubudt 😀 len nemam doma vahu tak vždy jak som u mami tak sa odvažim,ale asi si kupim konečne 😀
Supermama na JOJ 🙂 cvičenie po pôrode 🙂 téma pre väčšinu z nás 🙂
dnes som začala a práve som docvičila a neviem či sa ráno postavím z postele 😀
Na dnes odcvičené 😎 😎 😎 sa mi to podarilo výnimočne takto poobede, pretože po veeeeľmi dlhej dobe môj 4 ročný zaspal 🙂 taký kľud už dávno nebol u nás 🙂 ktorá cvičíte BR??
@monnika ahoj, ja cvicim BR 😝 pretoze ds ma dost nudi..ale aby som pravdu povedala, tak doobedu si davam DS a poobede BR 😝 cize tak kombinujem
@snehulienka24 ale to BR ma v nultý týždeň dve časti..ako si delíš ťy?
@snehulienka24 lebo mne to nevychadza casovo doobeda, to idem s detmi von, varim, upratujem...ale az podvecer cvicim..a to uz ked dam cardio tak workout nevladzem cely...
@snehulienka24 ale tak uz to nejako docvicim ved uz len piatok a v sobotu, v nedelu mam free..tak a od pondelku to uz je iba raz 🙂 to dam 🙂 obcas sa pozorujem, ze ma to cvicenie a chudnutie uplne pohltilo....ako nejaka droga :D :D
@monnika
@snehulienka24 babule vidim ze vas to BR bavi, len vas chcem upozornit ze v 2.faze to bude dost velky zaberak..prva faza je nic oproti tomu tak drzim palce aby ste to dali dokonca...ja som to po 1. faze vzdala 😀 nedalo sa to...takze teraz cvicim znova DS, aj ked je to nudne,ale aspon vladzem 😉
@sisanka ahoj, a ty si to ako cvicila prosím ťa? Lebo tu vidím rozdielne možnosti... A ja som na tom blogu - nikki, našla postup- je tam nikdy týždeň kde sa cvici kardio doobeda a poobede workout. Potom je prvý a druhy týždeň a tam sa strieda kardio a workout. Ale vždy len jedno cvičenie. Čiže 3x kardio 3 x workout.. Dúfam, ze som si to zvolila správne 🙂
@monnika ja som to cvicila ze :
1.Faza - 1.tyzden: W1, W2, C, W1, W2, C - nedela volna
2. tyzden - to iste
3.T - W3,W4,C,W3,W4,C - nedela volna
4T - to iste
2. faza - 1T - W5,W6,C,W5,W6,C - nedela volna
2T - to iste
a tak dalej...toto bolo v pokynoch ktore som si stiahla k BR na uloz.to.... 😉
@sisanka no lenze ja som to stihla cez torent a tam som mala ten komplet aj s jedalnickom a radami v pdf, ale je to v angl jazyku. a tam je W az po ... ja som to pozerala na tomto blogu, co tam stale chodim, ta kocka to cvicila 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
Ahojte, tak uz aj ja cvicim podla Jillien, teda dnes este len druhy den 1.level, ale tak ma telo snad este nebolelo. Vsetko sa mi trasie, pri ajmensom pohybe citim x svalou ako ma bolia no des 😀 kedy ste prestali mat svalovicu?
4.deň 1.lvl úspešne 😝
@iconka ahoj, neboj, svalovka ustúpi...ja som dnes cvičila 4.deň 1.lvl, svalovku som tiež mala príšernú po prvom dni - po schodoch som chodila ako robot :D, takže druhý deň som cvičila so zaťatými zubami, ale tretí deň už to povolilo a dnes to už je ok 🙂 trošku cítim svaly, ale aspoň viem, že ich mám :D
Tak dnes som neodolala fajnym "kobliham" s fajnou coko polevou :-P uz mam aj 2 kusy v bruchu 🙂 fajne padli :D

Tak dnes konecne odcvicenych prvych 30min. prveho levelu 😀 ruky a nohy sa trasu 😅