icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
12. jan 2013

@iljanka @zulfizar baby pozor na to, ked vam opuchne clenok, nemozete normalne chodit. Pravdepodobne sa vam stalo to co mne- pretazena ochylova slacha. Odporucala by som vam znizit zataz, neskakat- aspon pokial clenok neodpuchne! V ziadnom pripade necvicit na boso- treba mat dobru obuv, aj ked sa cvici doma. Ja som najprv cvicila bosa 2x denne aj cez bolest a vypomstilo sa mi to tak,ze som mala 2 tyzdne nutenu prestavku v cviceni a potom som postupne zvysovala zataz. Absolovala som navstevu u fyzioterapeuta- povedal,ze mozem byt rada,ze chodim! Ak mate problem dlhsie, radsej ku dr. pripadne fyzioterapeut. Neliecena a neustale pretazovana achylovka sa moze zvrhnut do chrinockeho stavu a potom sa operacii uz nevyhnete. ZIADNE cvicenie nestoji za znicene zdravie.
Este doplnim, ze zahrievanie je u Jillian kratke a hlavne zaverecne cooldawn in uplne minimum- treba hlavne nozky pretahovat este trosku- ja som si vzdypo cviceni s Jillian pustila DVD Zory Czobory pre tehu- to zaverecne pretahovanie- pomohlo.

macekova
12. jan 2013

Ako tak čítam, tak vidím že Jill nás viacerých zničila 😀 😀 😀 , neviete niektorá poradiť čo na boľavé koleno ?? V cvičení si dávam pauzičku, lebo ma to ozaj bolí - hlavne tie jej skákačky asi neboli pre mňa 😀

estrella5
12. jan 2013

ja sa snažím cvičiť všetko podľa tej pokročilej... 🙂 no dnes to bola riadna fučka... začala som week 2 (bohužiaľ o deň neskôr) a teda poviem vám, nevládala som 🙂 ale po cvičení sa cítim supeeeer 😵 niet nad ten pocit......

iconka
12. jan 2013

Dnes som odcvicila 4.ty den 1.levelu a ide to kazdym dnom lepsie. Ja si davam pod seba karimatku pri skakani, aby som nedopadla ako niektore z vas, snad to pomoze. Dnes som si este pridala aj nejake cvicenie navyse, lebo som vladala. Zacinam to mat fakt rada a jedine co lutujem, ze som sa na to nedala skor. 🙂

monnaa
12. jan 2013

@snehulienka24 - tak potom daj zajtra vedieť, či ešte žiješ 😉

petraslov
12. jan 2013

tak prvých 10 dní cvičenia za sebou, zajtra sa ide na druhý level, už sa teším na zmenu 😉 vidím, že riešite boľavé členky a kolená... mňa zatiaľ našťastie nič nebolí, len "svaly" 😀

ludka111
12. jan 2013

Ahojte dievčatá, tak ja som tu dlhšie nebola a až teraz som si vás dočítala. To cvičenie s Jill je fakt super, ale žiaľ som odcvičila len 4 dni 1L a už mám 2 dni prestávku, lebo mám seknuté v krku a nemôžem sa riadne ani otočiť, nie to ešte poskakovať. Dúfam, že mi to rýchlo prejde a budem sa môcť znovu vrátiť k cvičeniu. Inač je to fakt makačka, ale ten super pocit po cvičení stojí za to.
Držím palce nech nám to všetkým dobre ide, a tým čo majú zdravotné problémy, nech rýchlo prejdú, až môžme ísť naplno.

snehulienka24
13. jan 2013

@monnaa zijeeeem 🙂 ujo sa sice zblaznil a take tempo nahodil, ze dovi, ale 40 minut som dala a zvysnych 15 som sa len udrzovala v pohybe :P
a dnes zatial v pohode, dokonca mam konecne pocit, ze sa to telo zacina predsa len menit 🙂 tak uvidime..

inak baby, ja cvicim so segrou cez skype, je to lepsia motivacia, ked ste dve a jedna taha druhu... 🙂

monnika
13. jan 2013

Ahojte dievčence 🙂 tak sa hlasim, ze som ukoncila nultý level body revolution..zatial ma to drzi, uvidim ako dopadne budúci týždeň 🙂
nech sa vám darí 🙂 idem papat, nech dodrzujem poctivo ten moj rezim 🙂 uz sa neviem dockat zajtrajsieho vazenia 🙂

snehulienka24
13. jan 2013

@monnika ja som dnes mala BR druhy den z prveho tyzdna 🙂 my tu mame vikend stvrtok a piatok, tak nech mam v piatok volno 😝 a gratulujem, bolo to super, nie?

smejkovia
13. jan 2013

ahojte dievčence, chcela by som sa k vám pridať a začať cvičenie s Jillien, ale neviem ako to chodí a aké sú pravidlá. nehelfnete mi? ďakujem 🙂

iconka
13. jan 2013

piaty den odcviceny, ale stale mam riadnu svalovicu na stehnach, uz by to mohlo aj prestat, lebo ma to obmedzuje v cviceni 😒

jankapiknova
13. jan 2013

ahojte baby,tak ja som dnes odcvičila 10krat 1 levelu a zajtra idem na druhy level....tešim sa,som zvedava či to bude tahšie 😀 a tešim sa na zajtrajšie važenie 😝

smejkovia
13. jan 2013

ahojte, tak som sa dnes k vám pridala a dala som si dnes prvýkrát 1 level, poviem vam na prvýkrát dobrá makačka, som zvedava ako mi to pôjde zajtra, i keď stále neviem koľko dni a ako cvičiť, neporadí niekto?

estrella5
13. jan 2013

@smejkovia 10 dní 1.level, 10 dní 2.level a 10 dní 3.level 🙂 veľa šťastia 😵

smejkovia
13. jan 2013

@estrella5 dakujem, dufam že to pôjde

estrella5
13. jan 2013

@smejkovia určite to pôjde 🙂 stačí mať pevnú vôľu a odhodlanie.. a predsa... ten pocit po cvičení (a po prvých výsledkoch) stojí za to 🙂 ....

ja som práve docvičila.. leje zo mňa jak z koňa, ale cítim sa skvelo 🙂 ... a dnes som si tak uvedomila, že zvládam oveľa viac ako keď som začala cvičiť... som spokojnááá..

smejkovia
13. jan 2013

@estrella5 no ja ked som dnes docvičila som bola úplne mokrá, sama som nechápala že koľko som toho vypotila, teším sa aj nato ako bude teplejšie, pretože by som chcela chodiť aj behavať, pretože v zime to sa nedá, teda aspon ja nie,

aj ja som so sebou spokojná, dufam že zajtra nebude svalovica 🙂

natali50
13. jan 2013

dnes som odcvičila už 4krát a dokonca aj priateľa som na to nahovorila a skoro skolaboval🙂 ocenil aká je to makačka🙂

lilianna11
13. jan 2013

@natali50 davno som robila podobne.. no vsak - pozor, lebo vynechat cvicenie neuskodi tolko co pretrenovanie. svaly potrebuju regeneraciu, inak ide paradoxne vsetko usilie do haja. cim viac tym lepsie pri cviceni neplati, no fakt 🙂

natali50
13. jan 2013

@lilianna11 dakujem za radu🙂ale chcem si dať asi zajtra alebo v utorok taký voľnejší deň🙂

jankapiknova
14. jan 2013

@jaannuusskkaa takže vaha 61,2kg...aspon niečo išlo dole :D

ankaevka
14. jan 2013

váha 77,2 kg... @jaannuusskkaa

katy2
14. jan 2013

@jaannuusskkaa vaha 74.9 kg 😉

veraba
14. jan 2013

@jaannuusskkaa ahoj este sice nie som doplnena v tabulke mozno az teraz budem tak po rannom vazeni mam 62,3kg tak pomaly ale iste to snad pojde 😀

barcelona94901
14. jan 2013

čaute baby ,ako pokračujete po sviatkoch?

petraslov
14. jan 2013

@jaannuusskkaa 87,9 😝

monnika
14. jan 2013

@jaannuusskkaa tak dnes ráno 96,5kg. Ide to pomaly(-0,4kg) ale ako sa hovorí pomaly ďalej zajdes, a ja to chcem natrvalo, takze radšej pomaly 🙂
Len mi nejde do hlavy, ze minule väzenie som mala väčší úbytok a to som aj to cvičenie mala take všelijaké, a teraz ked som sa do toho dostala a aj strava bola lepšia tak mám len taky maly úbytok...
A dal sa na cvičenie a zdraví stravu aj manžel a ten ma za týždeň mínus dve kila :p

baby124
14. jan 2013

@jaannuusskkaa vaha 71,9

iconka
14. jan 2013

Baby, co ste tu popisali vahy, to ste po akej dobe sa vazili?