icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
monnika
14. jan 2013

@iconka vážime sa po týždni - vždy v pondelok 🙂

jaannuusskkaa
autor
14. jan 2013

@veraba ahoj neviem ci som ta zapisala lebo tabulku mam v notebooku a ten ma manzel v robote tak poobede budem vediet

snehulienka24
14. jan 2013

@jaannuusskkaa 74 kg 😎 no, moze to ist takto dalej, alebo aj menej staci 🙂 🙂

natali50
14. jan 2013

môžem sa opýtať koľko ste už schudli pri tomto cvičení a za akú dobu?🙂

petraslov
14. jan 2013

@monnika mne ubudlo len 100 gramov od minulého týždňa, aj to si nemyslím, že kvôli tomu cvičeniu, mne tá váha dlhodobo kolíše +/- 2 kilá, včera ráno som napr. mala 86,6 kg a dnes ráno 87,9, takže neviem, či sa mi to vôbec niekedy pohne smerom dolu 😕

petraslov
14. jan 2013

@natali50 ja veľké "kulové" zatiaľ, mám za sebou 11 dní cvičenia a upravenej stravy 😖

katy2
14. jan 2013

@natali50 samotne cvicenie nepomoze.... treba aj upravit stravu.... ja po 1.leveli a upravenej strave od noveho roku mam dole 5 kg.... 😉

natali50
14. jan 2013

@katy2 to si za 10 dní dala dole 5 kg?nooo ja som už stravu upravila pred 7 týždňami aj vody pijem veľa a schudla som už 7 kg a teraz som začala aj toto cvičiť🙂

katy2
14. jan 2013

@natali50 nie za 10 dni ale od noveho roku, teda presnejsie od 3.1. 😉

barca127
14. jan 2013

@jaannuusskkaa dnes 67,1

elkaty
14. jan 2013

@monnika nooo chlapi to majú ľahšie, im to ide rýchlejšie dole a to že máš teraz menší úbytok je preto, lebo naberáš na svalovej hmote 😝 skús aj pomerať boky, bedrá a stehná a tam uvidíš zmenu 😉

elkaty
14. jan 2013

takže dnes ideálne podmienky na cvičenie........začnem cvičiť, mm sa dovalí s pizzou a tlačí do seba 😠 a ešte sa opýta, či si dám 😀 no nedám 😎

iconka
14. jan 2013

6ty den odmakany, este 15 minut navyse 🙂 citim sa super, len mam zodratu kozu tam ako je kostrc a pri sprche ma to stipe 😖

jankapiknova
14. jan 2013

baby dnes prvy den 2 levelu a celkom fajin 😉 , tešim sa na zajtra. inak ked tu spominate ubudanie hmotnosti,tak ja som za 10 dni 800g , kde sa na niektore hrabem 😀 ,ale zas ja si doprajem aj papanice 😝 ,aj ked sa snažim sem tam obmadzovat.

zulfizar
14. jan 2013

Žienky, ja som dnes cvičila Jilll ale bez činiek (už tretí deň), ale ja som sa tak nespotila ani pri prvej časti prvého levelu...zistila som, že to jej cvičenie je účinnejšie bez činiek... síce celých 10xprvého levelu som sa potila, ale nikdy nie tak veľmi, ako teraz...a to skákačky ani necvičím podľa nich, kvoli tomu členku...Vrele odporúčam vyskúšať bez činiek

ervenka
14. jan 2013

@jaannuusskkaa hlasim 79,8 😉

monnika
14. jan 2013

ahojte, urcite poznate anglicky eshop sportsdirect, no a ja zajtra budem objednavat...nasla som podprsenku sportovu za 4e...vkladam aj link, tak ak by ste chceli, piste 🙂 mozem vam potom poslat na dobierku 🙂 v pravom hornom rohu sa da prepnut na eura, takze ja si nezarabam kurzom ani nijako inak 🙂 to len ked chcete 🙂 tato stoji presne 4,01e, a dobierka na svk ale 2-2,5e?? neviem presne...http://www.sportsdirect.com/Ladies/la-gear-bra-...

z UK to je u nas za cca 5-6dni

monnika
14. jan 2013

http://www.sportsdirect.com/title-fitness-bra-t...

lacnesia, ale nie e taka pevna-aspon sa mi zda, tu LA mam doma a je ok

komisakpd
15. jan 2013

tak ja este pokracuem v prvom leveli lebo som dva dni necvicila...odpadla som od unavy...
@jaannuusskkaa takze mne kilecka ostavaju

@katy2 aka uprava stravy..mozes IP

komisakpd
15. jan 2013

@monnika ktoru objednavas? pridala by som sa

babulica
15. jan 2013

@komisakpd to aj mna zaujima 🙂 aj ja chcem pridat

katy2
15. jan 2013
komisakpd
15. jan 2013

@katy2 mohla by si v skratke povedat o co ide? lebo je am toho kvantum

kika9999
15. jan 2013

Ahojte kocky.....ja by som sa rada pripojila ku vasej skupinke...tiez cvicim odvcera 2 level...a totalka ko....1 level prve 3 dni svalovica,potom ok...takze musim dat aj ten druhy level...ja mam 172 cm a vazim 72...chcem dat dole min. 5-7 kil...ale neviem odolat sladkemu......uz som upravila stravu.....ale sem-tam mi chyba prezieranie,hlavne vecerne 😀 🤐 ....napr. vcera som sa vecer najedla celkomdost...pocakala som cca hodku a dala som 1.level,aby som zaspavala aspon s trosku lepsim pocitom.... 😀

katy2
15. jan 2013

@komisakpd http://www.chudnutie-ako.sk/jedalnicek-na-chudn... a v lavom stlpci mas tipy na jednotlive dni...
a ide o to, ze sa je 5x denne v mensich dvakach, vela zeleniny a dodrziava sa pitny rezim aspon 2 l vody denne.... Obmedzit tuky zivocisne, cukry klasicke, sladkosti, slanosti (chipsy a pod.), biele pecivo a pod.... Nemas pocit hladu a pritom chudnes a nehrozi jojo efekt....

henrieta16
15. jan 2013

@jaannuusskkaa váha 72,2 😅 som trošku pribrala, ale cvičím poctivo, 😀 len tá strava, vôbec nestíham, lebo veľa učenia, tak prepáč, že teraz

zulfizar
15. jan 2013

Nooo dievčatá, moje chudnutie je v koncoch.
Dnes r: jogurt, káva
D: free style a mandarínka
O:hrachová polievka
Olov: kapučíno (bez cukru, také len káva a mlieko)
V: 80 g bezvaj. cestovín a kôpr. omáčky....

Takkk to bol môj dnešný deň...a teraz problém: vyklbila som si členok, nebudem vládať ani chodiť ani cvičiť... čo s tým..??? Raďte...

kika9999
15. jan 2013

cely den sa drzim,stravujem sa tak ako mam a vecer......pomoooooooooooooc....len by som zraaaala..........

elkaty
15. jan 2013

@zulfizar s takým členkom nič.......oddych určite......ale môžeš cvičiť brušáky, sklápačky a podobné veci, čo sa po ležiačky cvičia 🙂 a potom ak ti ustupuje bolesť, môžeš pomaličky zaťažovať, ale určite nie skákať