icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
katy2
15. jan 2013

@zulfizar ak budes pokracovat v chudnuti spravnou zmenou stravy ako doteraz, urcite bude efekt 😉 a cvicit zacnes, ked prestane boliet clenok 😉

camina
15. jan 2013

@monnika prosim mozem si este cez teba objednat? Chcela by som tu USA PRO Sport, velkost XL (16)... da sa este, alebo si uz posielala objednavku?

monnika
15. jan 2013

prave to objednavam...napis mi ip, lebo je vas vela🙂 dik

iconka
15. jan 2013

7.den odcviceny a opat aj daco navyse 🙂

jaannuusskkaa
autor
15. jan 2013

@henrieta16 niesi sama moja ako vidim asi neschudneme (vlastne ty) do siat :-P

kika9999
16. jan 2013

baby,ja skoro vobec nechudnem na vahe....ale na objeme.... 😅

henrieta16
16. jan 2013

@jaannuusskkaa ale schudneme, ja chodím do fitka 3x do týždňa, aj 4x ked sa dá a makam, len tá strava, vieš, nestíham teraz, lebo škola mi zaberá maximum môjho času ☹

jaannuusskkaa
autor
16. jan 2013

@henrieta16 ty este do fitka stihas???a mas aj osobneho trenera?? 😀

ervenka
16. jan 2013

@zulfizar oddych, ked bude lepsie co tak vymenit suche cvicenie za plavanie? voda nadnasa, nebude clenok tak zatazeny...

ervenka
16. jan 2013

moja mama mi teda spravila dietu- v nedelu plnene kurca a vcera vecer mnaaaamku- ryzu v mlieku so skoricou a medom... No a teraz nezjedz to... 😀 Ale neva, treba si trochu pomastit brusko. V piatok letime naspat do Nl, potom uz len listy zo salatu 😀

jankapiknova
16. jan 2013

baby inak musim povedat že odkedy cvičim tak sa citim omnoho lepšie...je to super ,normalne som rada že som sa donutilla a teraz to už je automatika že idem cvičit :D dokopy mam odcvičenych 12 dni...som zvedava na pondelok 😝

snehulienka24
17. jan 2013

Caute 🙂 tak ja som vcera mala workout a dnes mam mat cardio, ale ideme potapat, tak asi budem grogy 😝 ak to prezijem..
@ervenka take mnamky sa neodmietaju 🙂

@monnika no super, aj ja by som objednala, keby som na sk, ale nejde to...neva, objednam cez leto 😀

snehulienka24
17. jan 2013

co saa vytknuteho clenka tyka, neviem kto to tu spominal, tak ja som si v auguste vyvrtla, ale dost nestastne, cely tyzden som na nohu nestupala, mala som barly a potom postupne zatazovala..cvicit som zacala az v novembri a to aj teraz si nie som tou nohou pri niektorych cvikoch ista... najma pri tych v klikoch co skaces dopredu a dozadu....

zulfizar
17. jan 2013

@snehulienka24 Nooo bola som to ja...síce to bolí hlavne v noci (už je to tretí deň) Ale rozhodla som sa už včera a na nohu stúpam... dnes sa dokonca chystám už na ňu normálne chodiť. Žiaľ mám takú prácu, kde stále behám hore a dole, takže je to potrebnééé... včera to na začiatku veľmi bolelo, ale postupne to už bolo len lepšie.

monnika
17. jan 2013

@snehulienka24 my objednavame každý mesiac- vždy k výplate. Je nas okolo 15 ľudí takze platíme po 1€ postovne 🙂 a tak napr teraz som malému objednala tričká po 1,75€, aj muz si tam vždy vyberie a ja tiez 🙂 tričká po 2,90€ a tie su super, take Nike teplaky za 4,80€ - co tu nekupis za taku cenu u sikmacov, keby ideš do športového tak pekne trojnásobok zaplatis.. 🙂

monnika
17. jan 2013

Ja mám dnes BR - workout 1, ale uz cítim ze každý den je to makacka riadna, a niekedy mám pocit ze moje stehná su ako nejakého kulturistu :-/ @sisanka dobre si vtedy pisala ze to bude drina, ale vždy zatnem zuby a idem ďalej 🙂 minule som aj kricala pre nejake svoje povzbudenie, lebo som to chcela po 5 minútach zabalit... Ešte ze bývanie v dome a nie v byte 🙂

ruzicka2607
17. jan 2013

@monnika keby som mala konečne aktivovanu kartu alebo aspon grid kartu tak si objednam nejake teplaky ... ale kedže som minuly tyzden stratila penaženku tak smola 😖 ☹ ...

ruzicka2607
17. jan 2013

Ahojte .... je tu niektora ktorá kojí a cvičí?...ja som ešte nemala čas začať...baby chore ... v nemocke sme boli ... teda začala som cvičiť-nedela, pondelok, utorok no a v stredu sme išli do nemocnice ... tak tam sa zas kila nabrali, lebo sme museli byt len na izbe...teraz mi najmladšia kiahnuje ... a aj staršiu mam doma, lebo ešte ma byt doma ked je po kiahnach ... dufam, že sa už do cvičenia konečne pustim

henrieta16
17. jan 2013

@jaannuusskkaa kamarát sa nám venuje, zostavuje nám cvičebný program, takže fajne..a zadarmo, tak nechod 😀

sisanka
17. jan 2013

@ruzicka2607 ja maleho este kojim...sice je uz velky ale cvicila som cca od jeho 2mesiacov a v pohodke 😉

ruzicka2607
17. jan 2013

@sisanka naša ma skoro 3mesiace, tak skusim aj ja ... lebo to brucho je des 😖 😠

iconka
17. jan 2013

9ty den z 1levelu odcviceny

elkaty
17. jan 2013

ahojte, dnes som sa doriadila 😀 včera som nestíhala cvičiť, mala som mať posledný deň 1.lvl-u.....tak som to dnes dala, plus prvýkrát 2.lvl 😎 som zvedavá, ako zajtra vstanem.....baby ináč nemáte nejaký osvedčený spôsob, ako prekonať odpor k cvikom z kliku? myslím tie skákačky v 2.lvl.........odjakživa nenávidím cviky tohto typu a dávam ich s odporom....a potom si to cvičenie neužívam.......musím nájsť nejakú náhradu za nich 😖

iconka
17. jan 2013

@elkaty ja pri kazdom cviku, kedy mam pocit, ze uz dusu vyplujem, tak myslim len na to, aka budem stihla, na ploche brucho, na to, ze po x rokoch pojdem na kupko...musis sa takto motivovat a ine si nepripustaj! Ja napr. kliky robit neviem, robim babske, ale kazdym dnom ich spravim viac, vcera 12, dnes 15 (prvy den asi 3), proste sebazaprenie a ides.

elkaty
17. jan 2013

@iconka ja ich vládzem robiť, ale bleeeee...nenávidím ich.......ale asi to musím fakt nejako prekonať 🙂 veď už len 9 krát 😀

iconka
17. jan 2013

@elkaty 🙂 a v tretom nie su?

elkaty
17. jan 2013

@iconka tak to neviem, dopredu to pre istotu nepozerám 😝

iconka
17. jan 2013

@elkaty aj ja tak, len uz som sa pozrela, co ma asi caka v druhom, kedze pozajtra nan uz idem a dost ho tu opisuju ako tazky, podla zaberov tazko posudit, uvdime...

elkaty
17. jan 2013

@iconka tak ti nejdem naznačovať aké to je, uvidíš sama 😝

silvia31
17. jan 2013

babule, pridávam sa 🙂 dnes odcvičený prvý deň! uff 🙂 vyzeralo to ako brnkačka HA HA HAAAAA 😀