Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

prave to objednavam...napis mi ip, lebo je vas vela🙂 dik
7.den odcviceny a opat aj daco navyse 🙂
@henrieta16 niesi sama moja ako vidim asi neschudneme (vlastne ty) do siat :-P
baby,ja skoro vobec nechudnem na vahe....ale na objeme.... 😅
@jaannuusskkaa ale schudneme, ja chodím do fitka 3x do týždňa, aj 4x ked sa dá a makam, len tá strava, vieš, nestíham teraz, lebo škola mi zaberá maximum môjho času ☹
@henrieta16 ty este do fitka stihas???a mas aj osobneho trenera?? 😀
moja mama mi teda spravila dietu- v nedelu plnene kurca a vcera vecer mnaaaamku- ryzu v mlieku so skoricou a medom... No a teraz nezjedz to... 😀 Ale neva, treba si trochu pomastit brusko. V piatok letime naspat do Nl, potom uz len listy zo salatu 😀
baby inak musim povedat že odkedy cvičim tak sa citim omnoho lepšie...je to super ,normalne som rada že som sa donutilla a teraz to už je automatika že idem cvičit :D dokopy mam odcvičenych 12 dni...som zvedava na pondelok 😝
co saa vytknuteho clenka tyka, neviem kto to tu spominal, tak ja som si v auguste vyvrtla, ale dost nestastne, cely tyzden som na nohu nestupala, mala som barly a potom postupne zatazovala..cvicit som zacala az v novembri a to aj teraz si nie som tou nohou pri niektorych cvikoch ista... najma pri tych v klikoch co skaces dopredu a dozadu....
@snehulienka24 Nooo bola som to ja...síce to bolí hlavne v noci (už je to tretí deň) Ale rozhodla som sa už včera a na nohu stúpam... dnes sa dokonca chystám už na ňu normálne chodiť. Žiaľ mám takú prácu, kde stále behám hore a dole, takže je to potrebnééé... včera to na začiatku veľmi bolelo, ale postupne to už bolo len lepšie.
@snehulienka24 my objednavame každý mesiac- vždy k výplate. Je nas okolo 15 ľudí takze platíme po 1€ postovne 🙂 a tak napr teraz som malému objednala tričká po 1,75€, aj muz si tam vždy vyberie a ja tiez 🙂 tričká po 2,90€ a tie su super, take Nike teplaky za 4,80€ - co tu nekupis za taku cenu u sikmacov, keby ideš do športového tak pekne trojnásobok zaplatis.. 🙂
Ja mám dnes BR - workout 1, ale uz cítim ze každý den je to makacka riadna, a niekedy mám pocit ze moje stehná su ako nejakého kulturistu :-/ @sisanka dobre si vtedy pisala ze to bude drina, ale vždy zatnem zuby a idem ďalej 🙂 minule som aj kricala pre nejake svoje povzbudenie, lebo som to chcela po 5 minútach zabalit... Ešte ze bývanie v dome a nie v byte 🙂
@monnika keby som mala konečne aktivovanu kartu alebo aspon grid kartu tak si objednam nejake teplaky ... ale kedže som minuly tyzden stratila penaženku tak smola 😖 ☹ ...
Ahojte .... je tu niektora ktorá kojí a cvičí?...ja som ešte nemala čas začať...baby chore ... v nemocke sme boli ... teda začala som cvičiť-nedela, pondelok, utorok no a v stredu sme išli do nemocnice ... tak tam sa zas kila nabrali, lebo sme museli byt len na izbe...teraz mi najmladšia kiahnuje ... a aj staršiu mam doma, lebo ešte ma byt doma ked je po kiahnach ... dufam, že sa už do cvičenia konečne pustim
@jaannuusskkaa kamarát sa nám venuje, zostavuje nám cvičebný program, takže fajne..a zadarmo, tak nechod 😀
@ruzicka2607 ja maleho este kojim...sice je uz velky ale cvicila som cca od jeho 2mesiacov a v pohodke 😉
@sisanka naša ma skoro 3mesiace, tak skusim aj ja ... lebo to brucho je des 😖 😠
9ty den z 1levelu odcviceny
ahojte, dnes som sa doriadila 😀 včera som nestíhala cvičiť, mala som mať posledný deň 1.lvl-u.....tak som to dnes dala, plus prvýkrát 2.lvl 😎 som zvedavá, ako zajtra vstanem.....baby ináč nemáte nejaký osvedčený spôsob, ako prekonať odpor k cvikom z kliku? myslím tie skákačky v 2.lvl.........odjakživa nenávidím cviky tohto typu a dávam ich s odporom....a potom si to cvičenie neužívam.......musím nájsť nejakú náhradu za nich 😖
@elkaty ja pri kazdom cviku, kedy mam pocit, ze uz dusu vyplujem, tak myslim len na to, aka budem stihla, na ploche brucho, na to, ze po x rokoch pojdem na kupko...musis sa takto motivovat a ine si nepripustaj! Ja napr. kliky robit neviem, robim babske, ale kazdym dnom ich spravim viac, vcera 12, dnes 15 (prvy den asi 3), proste sebazaprenie a ides.
babule, pridávam sa 🙂 dnes odcvičený prvý deň! uff 🙂 vyzeralo to ako brnkačka HA HA HAAAAA 😀

@zulfizar ak budes pokracovat v chudnuti spravnou zmenou stravy ako doteraz, urcite bude efekt 😉 a cvicit zacnes, ked prestane boliet clenok 😉