icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ankaevka
2. sep 2012

@sisanka ja to mám skopírované z knihy Mačingovej "najedzte sa do schudnutia" alebo tak dajak..a vycapené na chladničke..skús pohľadať na google..

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka diky kuknem to,som zvedava 😀

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka kukam a hned ze ludia s KS A maju vyradit z jedalnicka maso......... 😕

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka šak hovorím, že tam sú také veci na vyradenie 😀 😀 ..ja nesmiem kuracinu, bravčové a slaninu..no uznaj či je to normálne 😠 .. 😀 😀

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka ja sa mam premenit na vegetariana...to aka hlupost?no majte ma radi.. 😀 😀 😀 idem spat radsej... 😠 dobru...

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka dobrú 😉

sisanka
3. sep 2012

baby tak som si preklikala Level 2...vyzera to v pohode ale to som si hovorila kedysi aj na ten prvy 😀 takze cca za hodku idem na to 😉 drzte palce...

kingstonka
3. sep 2012

dobre rano- tak vcera som sa k cviceniu nedostala aj som sa potrebovala trocha zregenerovat- ale dnes ked maly zaspi budem pokracovat-akurat asi obmedzim poskakovanie- nerobi to dobre mojmu chrbatu. vaha sa mi nepohla-teda pohla smerom hore 😠 - uvidime co ukaze meter- ale velke nadeje si nedavam... pekny den.

monnika
3. sep 2012

@sisanka ahoj, som tuj cez mobil, som s detmi vonku, ale ked pridem domov, okolo jedenastej, dam im jest a ulozim ich, potom ti preposlem ten email, co mam od tej kamosky. Dnes sa idem pomerat, aby som vedela aj kolko cm som dala dole, lebo vaha nie je smerodatny udaj...pretoze ak cvicite, tak mozte aj priberat..

monnika
3. sep 2012

kocky a je tu niektora z vas aj z Nitrianskeho kraja?? Ze by sme dali niekedy aj stretko 😉

roberta31
3. sep 2012

@jaannuusskkaa takže hlasim,že vaha je 62kg.Presne rovnaka ako minulý týžden ☹ .Ale sla pomalicky dolu,len v sobotu dosla prva mrcha,tak dufam je to len tým 🙂

henrieta16
3. sep 2012

@jaannuusskkaa hlásim sa 😀 váha ráno 76,8 kg, nie veľa, ale predsa lepšie ako minule a to som aj zhrešila a cez víkend necvičila. Dnes Jillian začnem 2. level, asi aj ty, hm? A s mierami som na tom tiež lepšie 😉 takže ide to pomaličky, ale ked už dám všetko do poriadku, bytík a tak, tak zapracujem ešte viac. Teraz len bývam tu i tu, lebo nejde tam ešte elektrina, ked to dnes nepustia, asi ma porazí 😠 manželika som ráno odprevadila a už teraz mi je smutno ☹ ešte sme nikdy takto neboli...už nech je koniec októbra, ja štíhla a miláčik doma 😀

kingstonka
3. sep 2012

tak aspon meranie ukazalo po centimetriku dole- aspon, ze nie viac, lebo uz som mala pocit, ze to bude viac...

ivanazv
3. sep 2012

@jaannuusskkaa tak ja hlásim váhu 74, konečne sa to pohlo 🙂

sisanka
3. sep 2012

@henrieta16 ja som dnes uz odcvicila 1.den 2.levelu a je to super, zaberak ale ani neviem ako a uz bol koniec 🙂 teraz uz idem bez prestavky dufam 🙂
@monnika super dakujem velmi pekne...nieco studujem aj na nete ohladom stravy ale uz mam ztoho mis mas 😀 takze budem rada ked uvidim ttaky mensi prehlad 🙂

happysmile
3. sep 2012

ahojte. baby, tak ste ma tu navnadili, ze som dnes zacala s Jullien 😀 na 1x pekna makacka... ale bavilo ma to. dufam, ze na nadsenie tak rychlo nepusti 😅 😀 drze mi palce 😉

jaannuusskkaa
autor
3. sep 2012

Tak baby oznamujem ze nove clenky do tabulky uz nezapisujeme 🙂 dakujem za pochopenie 😀 😀 😀

minnie30
3. sep 2012

váha 68,2 , cvičila som len dva krát, seklo ma v krížoch a tri dni som sa ledva hýbala ☹

minnie30
3. sep 2012

malá mi zaspinkala, idem konečne cvičiť 😉 a zajtra sa teším na svalovicu opäť 😅

zuzu188
3. sep 2012

@sisanka hodila som si do googlu stravovanie podľa krvných skupín a tam mi našlo stránku diéta podľa KS a boli tam pri každej KS potraviny rozdelené na liečivá,potraviny a jedy..mne takmer všetko čo mám rada vyšlo na liečivá,akurát kurča namôžem podľa toho ☹

zuzu188
3. sep 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu..mám 79,3 kg

sisanka
3. sep 2012

@zuzu188 ja som to tiez vcera kukala a ja by som mala prejst na vegetariansku stravu - hlupost pre mna 😀

ankaevka
3. sep 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu..dnes ráno 92,5 😀..kilečko dole..ak to takto pôjde ďalej.. 😎 ..len aby som to neuriekla..

minnie30
3. sep 2012

poslušne hlásim, práve som docvičila jillian 🙂 idem hodiť sprchu 😀 a chcem sa ešte spýtať, ke´dže som necvičila každý deň jillian kvôli seknutiu v krížoch, mám teraz začať zas odznova alebo to mám rátať ako tretí deň cvičenia 😕

kingstonka
3. sep 2012

2.den 2.levelu docviceny... prave pijem 3 kavu ☹ hotova som- syn ma 20 mesiacov a este robi v noci problemy- skoro dva mesiace uz pekne spal ( budicek o 5.30 -ale to nevadi)- ale asi mu ide zuby, tak posledne 3 tyzdne aj 3 hodiny v noci hore a pred 6h veselo budicek... toto je moj velky problem- nevyspim sa a potom beriem energiu z jedla 😒

sisanka
3. sep 2012

@minnie30 ja som prvy level odcvicila 6dni...ptoom som mala pauzu 5dni, boli sme na dovolenke a chcela som zacat odznova ze zase odcvicim tych 10dni ale odcvicila som len 6...ma to nejako nebavilo a uz som presla na 2.level a tento uz chcem vydrzat v kuse 10dni 🙂

mery24
3. sep 2012

U mna je to 83,3kg.. celi tyzden som sa k cvicenu nedostala lezim na posteli s opuchnutov nohov ani von nemozem ist neviem si obut topanky :(

barca127
3. sep 2012

@jaannuusskkaa tak poslusne hlasim dnesna vaha 69,1 :( cize pol kila hore mno nic sak to snad nabuduce dame do poriadku 🙂 dnes odcviceny prvý den druheho levelu teda lialo sa zo mna opat ako z krhli a ledva som dychala a to som to odcvicila len tak aby bolo lebo popri tom som varila

baby124
3. sep 2012

@jaannuusskkaa vaha 78 :D kilecko dole 😀

sisanka
3. sep 2012

@barca127 aj ja mam par deko hore...no co uz...neriesim to nejako extra...lebo aj tak vaha kolise, kilo hore dole 🙂 dnes som tiez zacala s 2.levelom a citim sa uplne super 🙂