Chudneme s Jillian Michaels
@monkab Ahojky, napíš váhu a koľko chceš schudnúť @jaannuusskkaa a ona ťa tam hodí 😉
Ahojte baby.dneska som si dala Jillien 2x.rano aj teraz vecer.dneska som mala 9 den levelu 1 teraz si to mam ratat ako 9 a 10x ci zajtra si mam dat este raz 10 den?alebo mozem uz 2 level zajtra.na tom asi moc nezalezi ci ano?
dnes prechádzka + Jillian,tak dúfam,že bude na váhe - a nie +...a pri Jill zo mňa leje čoraz viac..2. level idem okrem 2 cvikov celý podľa černošky
@zuzu188 a celozrnne si kupujes alebo pecies?...ja sa uz par dni pohravam s myslienkou ze ho vylucim...ale zase to by bolo dobre aj cestoviny z bielej muky atd...tak mi potom napadlo ze len rano si dam, tak aj ovocie rozmyslam-ze len doobeda...musim si uz presne stanovit ako co jest lebo jem sice pravidelne ale halabala.....a nejako vaha stoji...
@ankaevka ja si pisem co kedy jem..ale asi si budem pisat popredu, zostavim si jedalnicek...alebo ja neviem, uz mam vo vsetkom mis mas...musim si to najma v hlave urovnat,chcem schudnut ale nejako nechcem extra menit stravu...ale asi je to nevyhnutne 😠
@zuzu188 ja tiez nejem ovocie moc...mna vzdy napadne vecer ze si dam ovocie...a to by sa nemalo...
ale tak možno veľké zmeny ani netreba robiť, len asi upraviť čas, kedy sa to bude jesť...mám doma takú malú brožúru o delenej strave kde píšu, že sa nemajú kombinovať sacharidy a bielkoviny (čo ja si neviem predstaviť jesť nejakú omáčku bez zemiakov 🙄 ), mám aj zoznam potravín podľa krvných skupín čo je pre mňa škodlivé (nesmiem to čo mám najradšej) a takisto som si vytlačila rady od "cica nežer"..no a toto chcem nejako skombinovať a prispôsobiť sebe..hlavné ale asi je viac vydávať energie ako prijímať..takže nakoniec ešte aj to cvičenie..
no baby takže kartový večer dopadol katastrofálne za obet padli nejaké tie jednohubky aj "tixi" takže sa ráno na váhu vôbec netesim fakt cítim že som pribrala hlavne na stehnách to hned spoznám ale aspoň budem vedieť že niekde robím chybu v pohybe to myslím nie je bude to určite v strave

@dendulka999 ahoj mame taku tabulku kde mas zapisanu vahu a potom sa kazdy pondelok vazis a vidis ci chudnes alebo nie....99,9% bab z tabulky cvici podla Jilian Michaels....a dietujes ako chces....