icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jaannuusskkaa
autor
2. sep 2012

@dendulka999 ahoj mame taku tabulku kde mas zapisanu vahu a potom sa kazdy pondelok vazis a vidis ci chudnes alebo nie....99,9% bab z tabulky cvici podla Jilian Michaels....a dietujes ako chces....

ankaevka
2. sep 2012

@monkab Ahojky, napíš váhu a koľko chceš schudnúť @jaannuusskkaa a ona ťa tam hodí 😉

kattulienka
2. sep 2012

Ahojte baby.dneska som si dala Jillien 2x.rano aj teraz vecer.dneska som mala 9 den levelu 1 teraz si to mam ratat ako 9 a 10x ci zajtra si mam dat este raz 10 den?alebo mozem uz 2 level zajtra.na tom asi moc nezalezi ci ano?

zuzu188
2. sep 2012

dnes prechádzka + Jillian,tak dúfam,že bude na váhe - a nie +...a pri Jill zo mňa leje čoraz viac..2. level idem okrem 2 cvikov celý podľa černošky

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188 no ja budem mat po tomto vikende urcite ++++ 😀 😀 😀 ta strava mi robi stale problem...a hlavne tie gumenaky co svokor doniesol, nie a nie sa zjest 😀

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka aj mne robí strava problém..vôbec neviem ako sa mám stravovať...chlieb a rožky vôbec nejem,tak aspoň čosi robím dobre 😀

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188 ja sa toho peciva neviem vzdat!!!!...co ranajkujes?

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka ja ho nejem už vyše 5 mesiacov 😀...väčšinou celozrnné pečivo,niečo z vajíčok alebo cereálie s mliekom alebo jogurtom

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka určite sa nevzdávaj pečiva, keď ti chutí. Ja si robím raňajky bohaté, čierny chlieb alebo pečivo ale skôr celozrnné. Obed už si dávam menší a večera už len zelenina.

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188 a celozrnne si kupujes alebo pecies?...ja sa uz par dni pohravam s myslienkou ze ho vylucim...ale zase to by bolo dobre aj cestoviny z bielej muky atd...tak mi potom napadlo ze len rano si dam, tak aj ovocie rozmyslam-ze len doobeda...musim si uz presne stanovit ako co jest lebo jem sice pravidelne ale halabala.....a nejako vaha stoji...

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka no ved idem asi odzajtra si popisat ako co kedy jest...a zacnem uz aj vklude konecne cvicit kedze starsi syn ide do skolky 🙂

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka kupujem ho...ja ovocie nejako nejedávam...sem tam banán,jablko alebo mandarínku..tiež si to asi budem musieť nejako napísať a držať sa toho

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka Tak takých je nás tu asi viac, čo čakáme na začiatok školského roka aby sa dalo v kľude cvičiť 😀 . 😀 Tiež si musím zostaviť nejaký jedálniček lebo len čo jeden deň zhodím aj pol kila, o dva dni je hore kilo 😖 . a už mi to lezie na nervy 😠 .

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka ja si pisem co kedy jem..ale asi si budem pisat popredu, zostavim si jedalnicek...alebo ja neviem, uz mam vo vsetkom mis mas...musim si to najma v hlave urovnat,chcem schudnut ale nejako nechcem extra menit stravu...ale asi je to nevyhnutne 😠
@zuzu188 ja tiez nejem ovocie moc...mna vzdy napadne vecer ze si dam ovocie...a to by sa nemalo...

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka
@ankaevka vy sa tešíte a ja tam zajtra musím ísť 😀...ja som už 2 dni nevečerala 😀

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188 jaaaaj ty si este skolopovinna 😀 posledny rocnik?...ja radsej veceriam lebo potom jem paite cez deviate...aj ked tento vikend jem tak aj tak 😀

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka hej,hej..konečne 😀...ja to mám tak cez deň..hlavne poobede 😝

ankaevka
2. sep 2012

ale tak možno veľké zmeny ani netreba robiť, len asi upraviť čas, kedy sa to bude jesť...mám doma takú malú brožúru o delenej strave kde píšu, že sa nemajú kombinovať sacharidy a bielkoviny (čo ja si neviem predstaviť jesť nejakú omáčku bez zemiakov 🙄 ), mám aj zoznam potravín podľa krvných skupín čo je pre mňa škodlivé (nesmiem to čo mám najradšej) a takisto som si vytlačila rady od "cica nežer"..no a toto chcem nejako skombinovať a prispôsobiť sebe..hlavné ale asi je viac vydávať energie ako prijímať..takže nakoniec ešte aj to cvičenie..

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka ja cvicim kazdy den...a zatial nic...rad mam uz plnu hlavu...stale len citam ale nikde som nevidela nieco pre mna - jest co chcem, kolko chcem a kedy chcem 😀 😀 😀

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188 to aj ja....do obeda fajn aj poobede niekedy a potom to zacne 😀 😀 😀

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka tak toto by som aj ja chcela 😀 , ja som nikdy nechápala ako môže niekto zjesť čo len chce a nepribrať, šak ja priberiem i z vody 😠 ..proste musíme nejak naštartovať ten metabolizmus a spaľovanie..len ako ☹ , nevie niekto?

ankaevka
2. sep 2012

@zuzu188 aha ho, maturitný ročník? Budeme držať palce.

zuzu188
2. sep 2012

@sisanka pozrela som si tú stravu podľa krvných skupín a teda pri potravinách pre mňa vhodných je vééľa vecí ktoré bežne jem 🙂..asi si napíšem jedálniček podľa toho 🙂

zuzu188
2. sep 2012

@ankaevka ďakujem 🙂

sisanka
2. sep 2012

@zuzu188
@ankaevka a ako to je podla tych krvynch skupin??

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka no sú tam vypísané potraviny, ktoré sú liečivé, neškodlivé a škodlivé..a potraviny, ktoré sú zoštíhľujúce..

sisanka
2. sep 2012

@ankaevka a nemas nejaky link kde by som si to kukla?

barca127
2. sep 2012

no baby takže kartový večer dopadol katastrofálne za obet padli nejaké tie jednohubky aj "tixi" takže sa ráno na váhu vôbec netesim fakt cítim že som pribrala hlavne na stehnách to hned spoznám ale aspoň budem vedieť že niekde robím chybu v pohybe to myslím nie je bude to určite v strave

ankaevka
2. sep 2012

@sisanka a ešte potraviny, ktoré spomaľujú metabolizmus..treba vedieť krvnú skupinu..ja mám B..a ešte odporúčané telesné cvičenie..len škoda, že medzi tými škodlivými, ktoré by sa vôbec nemali jesť sú aj také, ktoré mám rada a nechcem sa ich vzdať..

sisanka
2. sep 2012

@barca127 jasne ze to bude v strave...asi tu mame v tomto problen viacere 😠