Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte tak opäť som sa po nútenej pauze vrátila k cvivčeniu s Jillian. Teraz cvičím body revolution. Za 2 mesiace boli výsledky viditeľné schudla som 5 kg na postave a kondičke to je vidieť. Jedla som všetko ale pravidelne rano o 6, o 9, 12, 16, a okolo 19-20 večera a veľa mineralky (2-3 l denne) vtedy ešte sladenej a už som sa naučila piť čistu 😀 . Len škoda že som sa nenafotila a nepremerala - neverila som totižto že vydržím cvičiť viac ako 3 dni 😵 Ten pocit každy den že som to opäť "dala" je fantastický 😀 😀 😀 a keď si musim na opasku prirábať dierky 😎
Baby, este mam otazku. Ked docvcite tie tri levely z toho 30dnoveho cvienia, co sa ma cvicit potom? Hodte link. dik
kocky, tie ktore ste si obj cezo mna tie podrpsenky nohavice a pod..balik na uz ide z UK na Slovensko 🙂
@iconka Je veľa cvičení od Jillian, ja som sa napr. dala na Body revolution - je to na cca 3 mesiace.
Ale mrkni tu, je tam všetko popísané: http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
@elkaty ja tiež nemám rada tie cviky z kliku kde sa skáče... 😖 včera som odvičila v ripped in 30 druhý týždeň a tam teda toho bolo.. v jednom cardiu spojenie z kliku najskôr skoky nohy spolu a od seba a hneď na to striedanie nôh dopredu dozadu.... a v druhej pasáži v cardiu tiež z kliku skákanie tie nohy spolu a dopredu dozadu.. 😠 čiže kombinácia všetkých troch....no zabijak 😀 ... myslím, že na to neexistuje recept, len sa treba zaprieť a povedať si, že keď odcvičíš tento cvik tak potom nasleduje ľahší.. nejak si tých 30 min. rozkúskovať na cviky, ktoré nemáš rada a povieš si "uf, mám to za sebou" a na cviky, ktoré si doslova užívaš... aspoň mne to pomáha 😵
Dievčatá raďte, pripojte mi nejaké videá, kde nemusím zapájať jednu nohu a budem cvičiť aspoň 10 min... Už 3 dni som necvičila a som z toho nešťastná, nechcem teraz nahlasovať to isté číslo ako na začiatku týždňa.... chcem ísť o pol kila dole!!!!☹(((( prosím...
ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať že či ste zmenili aj jedálniček ak áno tak ako? a za aký čas cvičenia ste zhodili kg a koľko? ďakujem vám za každú odpoveď , aj ja som začala s Jillian tak som zvedavá aké sú vaše skúsenosti a výsledky 🙂
Prvy level docviceny, uz stahujem druhy a zajtra idem nan 😀 Dnes som nejako nevladala, ale dala som mojich 45minut, asi to budem tym, ze je uz piatok 😀 😀
Co sa vahy tyka, tak za 18dni mam o 4kg menej 😎 taku mam radost
Ahojte, mam za sebou 4 den 1lvl 30DS a je to taka 30 min. makačka 😀 . Chcela by som dat tych 30 dni a velmi ma zaujima ci od toho niečo schudnem a či oblečiem stare fajnove rifle. Celkom ma to bavi, hlavne to že každym dnom dam o niečo viac klikov a cardio je viac a viac v pohode. Držím všetkym palce. Ozi a ako je to s jedením po cvičení, jete niečo po, lebo ja už po cvičení nejem (cvicim o 20,00hod.). Neviete či je to OK? 😉
@petraslov ja si kilá píliš nesledujem.. nemám problém s váhou, len s problémovými partiami 🙂 za prvých 30 dní som dala dole cca 2,5 kg, potom som sa už ani nevážila... 🙂 ale neboj... aj váha sa musí posunúť smerom dole ak človek cvičí a dobre sa stravuje, len to chce trpezlivosť...
@petraslov ja si kilá píliš nesledujem.. nemám problém s váhou, len s problémovými partiami 🙂 za prvých 30 dní som dala dole cca 2,5 kg, potom som sa už ani nevážila... 🙂 ale neboj... aj váha sa musí posunúť smerom dole ak človek cvičí a dobre sa stravuje, len to chce trpezlivosť...
ahojte kočky...chcela by som sa poradiť 😕 aj ja som sa dala na cvičenie s Jilli a mám z toho radosť,aj keď som vždy spotená teda riadne,ale ten super pocit za to stojí,,no ale k mojej otázke-začala som 2level 30 DS a už teraz rozmýšľam čo potom--chcela som ísť na 6weeks 6pack,ale teraz som našla aj Body revolution...a teraz neviem čím pokračovať...aj keď chcela by som si odcvičiť všetko...nejako ma začal ten pohyb baviť-len dúfam,že mi to aj na dlho vydrží 😀 😉 ...ďakujem za odpovede 😉
@melj ahoj 🙂 myslim, ze v BR je tolko cvikov na brucho ze az 😀 😀 uz len sa chvilku udrzat v polohe kliku..som neverila ze je to taka drina.. 😉 vyssie som davala link na jeden fantasticky blog, kde mas vsetko krasne popisane..inak pokukovala som aj po Zuzke light, ale tak este pekne docvicim Jillian a jej BR..inak je to super, sice niekedy nevladzem, ale vzdy sa dokopem docvicit to cele..len mi vadia trosku sem tam tie skakacky, ale pomaly si zvykam.. 😉
a inak od noveho roku som zaznamenala na pase -2cm 🙂 co ma teda tesiiii...
@sandrus2 no bolo to iba 5 kg ale na postave paradna zmena bol to 30 days shred to co teraz cvicis 🙂 a potom som nedokoncila body revolution koli tehotenstvu (bohuzial som o babo prišla uz 2x 😔 ) a teraz som opat zacala s body revolution a to je na 3 mesiace a bavi ma to viac lebo necvicis stale to iste a v nedelu ma telo odpočinok 😵
Babenky prave som sa merala a -2 cm cz obvody za 8 dni 😀 ide to krasne dole vdaka BR, plavaniu a snowboardovaniu
no baby ja cvičim ale aj papam :D a obavam sa pondelnajšieho važenia 😖
@maca215 to body revolution je tiež od jill? potom sem prosim ta hodiš aj link,po tomto pojdem aj ja na to ,ked je to dobre 😉

pomooooc- mama spravila tvarohove sisky. Este ze zajtra odlietame do Nl, lebo inak neviem neviem. TEda dufam,ze odlietame vzhladom na pocasie a vysky snehu na Swechate... 😒