icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
17. jan 2013

pomooooc- mama spravila tvarohove sisky. Este ze zajtra odlietame do Nl, lebo inak neviem neviem. TEda dufam,ze odlietame vzhladom na pocasie a vysky snehu na Swechate... 😒

maca215
18. jan 2013

Ahojte tak opäť som sa po nútenej pauze vrátila k cvivčeniu s Jillian. Teraz cvičím body revolution. Za 2 mesiace boli výsledky viditeľné schudla som 5 kg na postave a kondičke to je vidieť. Jedla som všetko ale pravidelne rano o 6, o 9, 12, 16, a okolo 19-20 večera a veľa mineralky (2-3 l denne) vtedy ešte sladenej a už som sa naučila piť čistu 😀 . Len škoda že som sa nenafotila a nepremerala - neverila som totižto že vydržím cvičiť viac ako 3 dni 😵 Ten pocit každy den že som to opäť "dala" je fantastický 😀 😀 😀 a keď si musim na opasku prirábať dierky 😎

iconka
18. jan 2013

@maca215 super, tesim sa s tobou, osobne by som vsak vymenila mineralku za cistu vodu. Citala som, ze ani mineralka nie je vhodna.

iconka
18. jan 2013

Baby, este mam otazku. Ked docvcite tie tri levely z toho 30dnoveho cvienia, co sa ma cvicit potom? Hodte link. dik

monnika
18. jan 2013

kocky, tie ktore ste si obj cezo mna tie podrpsenky nohavice a pod..balik na uz ide z UK na Slovensko 🙂

monnika
18. jan 2013

@iconka Je veľa cvičení od Jillian, ja som sa napr. dala na Body revolution - je to na cca 3 mesiace.
Ale mrkni tu, je tam všetko popísané: http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....

estrella5
18. jan 2013

@elkaty ja tiež nemám rada tie cviky z kliku kde sa skáče... 😖 včera som odvičila v ripped in 30 druhý týždeň a tam teda toho bolo.. v jednom cardiu spojenie z kliku najskôr skoky nohy spolu a od seba a hneď na to striedanie nôh dopredu dozadu.... a v druhej pasáži v cardiu tiež z kliku skákanie tie nohy spolu a dopredu dozadu.. 😠 čiže kombinácia všetkých troch....no zabijak 😀 ... myslím, že na to neexistuje recept, len sa treba zaprieť a povedať si, že keď odcvičíš tento cvik tak potom nasleduje ľahší.. nejak si tých 30 min. rozkúskovať na cviky, ktoré nemáš rada a povieš si "uf, mám to za sebou" a na cviky, ktoré si doslova užívaš... aspoň mne to pomáha 😵

maca215
18. jan 2013

@iconka jasne ... cista je naj 🙂 ale pre mna je obrovskym uspechom uz aj pitie neochutenej mineralky, pred rokom som ani tu nepila....iba sirupovu vodu 😀 a to poriadne sladku 😵 ale ako prisli tehotenske nevolnosti tak ani citit....

iconka
18. jan 2013

@maca215
@maca215 super, tak teraz sa proste tou istou pevnou volou donut pit cistu vodu a bude to este lepsie (ja mam zase velku slabost na kofolu a vzdala som sa jej zo dna na den) proste nad tym nepremyslaj a pojde to 😉

zulfizar
18. jan 2013

Dievčatá raďte, pripojte mi nejaké videá, kde nemusím zapájať jednu nohu a budem cvičiť aspoň 10 min... Už 3 dni som necvičila a som z toho nešťastná, nechcem teraz nahlasovať to isté číslo ako na začiatku týždňa.... chcem ísť o pol kila dole!!!!☹(((( prosím...

sandrus2
18. jan 2013

ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať že či ste zmenili aj jedálniček ak áno tak ako? a za aký čas cvičenia ste zhodili kg a koľko? ďakujem vám za každú odpoveď , aj ja som začala s Jillian tak som zvedavá aké sú vaše skúsenosti a výsledky 🙂

iconka
18. jan 2013

Prvy level docviceny, uz stahujem druhy a zajtra idem nan 😀 Dnes som nejako nevladala, ale dala som mojich 45minut, asi to budem tym, ze je uz piatok 😀 😀
Co sa vahy tyka, tak za 18dni mam o 4kg menej 😎 taku mam radost

petraslov
18. jan 2013

@iconka to by aj mňa zaujímalo, čo po 30 day shred, či to pôjdete znovu alebo na tie ďalšie cvičenia od Jilian, hm?! 😅

iconka
18. jan 2013

@petraslov
@monnika odpisala, citujem " Je veľa cvičení od Jillian, ja som sa napr. dala na Body revolution - je to na cca 3 mesiace." tak mozme skusit napr. to na 3mesiace 😉

estrella5
18. jan 2013

@iconka
@petraslov ja konkrétne som si 30 day shred zopakovala 3x 😅 a potom som prešla na "ripped in 30" (niečo podobné ako 30 day shred len novšie) ... ale väčšina kočiek tu mám dojem, že šla po 30 DS na Body revolution 😝 kuknite si ten link čo tu dávala @monnika je to tam krásne rozpísané 😵

petraslov
18. jan 2013

@estrella5 hm, a keď si trikrát odcvičila ten 30 day shred, videla si po tých 3 mesiacoch viditeľné výsledky na sebe?

estrella5
18. jan 2013

@petraslov áno videla 🙂 cm sa hýbali pekne dolu... po prvom odcvičení rýchlejšie, potom pomalšie.. ale predsa... aj známi sa ma pýtali či náhodou necvičím lebo vidieť, že sa mi vyformovala postava... 🙂

petraslov
18. jan 2013

@estrella5 a čo kilá? koľko si za tie 3 mesiace schudla? lebo ja zatiaľ nič moc, len cítim sa lepšie a sa mi aj zdá, že nohavice, ktoré nosievam najradšej, sú mi málinko voľnejšie... joj, bodaj by sa mi podarilo čosi zo seba striasť 😀 😀 😀

maca215
18. jan 2013

@iconka časom to isto pôjde 😵

fanny3
18. jan 2013

Ahojte, mam za sebou 4 den 1lvl 30DS a je to taka 30 min. makačka 😀 . Chcela by som dat tych 30 dni a velmi ma zaujima ci od toho niečo schudnem a či oblečiem stare fajnove rifle. Celkom ma to bavi, hlavne to že každym dnom dam o niečo viac klikov a cardio je viac a viac v pohode. Držím všetkym palce. Ozi a ako je to s jedením po cvičení, jete niečo po, lebo ja už po cvičení nejem (cvicim o 20,00hod.). Neviete či je to OK? 😉

maca215
18. jan 2013

@sandrus2 ja som dala dole za 2 mesiace 5 kg, a stravovala som sa pravidelne... snazila som sa zdravsie a menej sladkosti a lupienkov 😀

sandrus2
18. jan 2013

@maca215 super to by sa aj mne zišlo a potom ešte ďalších 5kg a čo si cvičila ? ja teraz cvičím tých 30 dní čo sa každých 10 dní iné civičí neviem presný názov

estrella5
18. jan 2013

@petraslov ja si kilá píliš nesledujem.. nemám problém s váhou, len s problémovými partiami 🙂 za prvých 30 dní som dala dole cca 2,5 kg, potom som sa už ani nevážila... 🙂 ale neboj... aj váha sa musí posunúť smerom dole ak človek cvičí a dobre sa stravuje, len to chce trpezlivosť...

estrella5
18. jan 2013

@petraslov ja si kilá píliš nesledujem.. nemám problém s váhou, len s problémovými partiami 🙂 za prvých 30 dní som dala dole cca 2,5 kg, potom som sa už ani nevážila... 🙂 ale neboj... aj váha sa musí posunúť smerom dole ak človek cvičí a dobre sa stravuje, len to chce trpezlivosť...

melj
18. jan 2013

ahojte kočky...chcela by som sa poradiť 😕 aj ja som sa dala na cvičenie s Jilli a mám z toho radosť,aj keď som vždy spotená teda riadne,ale ten super pocit za to stojí,,no ale k mojej otázke-začala som 2level 30 DS a už teraz rozmýšľam čo potom--chcela som ísť na 6weeks 6pack,ale teraz som našla aj Body revolution...a teraz neviem čím pokračovať...aj keď chcela by som si odcvičiť všetko...nejako ma začal ten pohyb baviť-len dúfam,že mi to aj na dlho vydrží 😀 😉 ...ďakujem za odpovede 😉

monnika
18. jan 2013

@melj ahoj 🙂 myslim, ze v BR je tolko cvikov na brucho ze az 😀 😀 uz len sa chvilku udrzat v polohe kliku..som neverila ze je to taka drina.. 😉 vyssie som davala link na jeden fantasticky blog, kde mas vsetko krasne popisane..inak pokukovala som aj po Zuzke light, ale tak este pekne docvicim Jillian a jej BR..inak je to super, sice niekedy nevladzem, ale vzdy sa dokopem docvicit to cele..len mi vadia trosku sem tam tie skakacky, ale pomaly si zvykam.. 😉
a inak od noveho roku som zaznamenala na pase -2cm 🙂 co ma teda tesiiii...

maca215
19. jan 2013

@sandrus2 no bolo to iba 5 kg ale na postave paradna zmena bol to 30 days shred to co teraz cvicis 🙂 a potom som nedokoncila body revolution koli tehotenstvu (bohuzial som o babo prišla uz 2x 😔 ) a teraz som opat zacala s body revolution a to je na 3 mesiace a bavi ma to viac lebo necvicis stale to iste a v nedelu ma telo odpočinok 😵

maca215
19. jan 2013

@melj skusala som 6 week 6 pack a velmi sa mi nepacilo....zaťaženie skor na brušné partie a ja som chcela na cele telo.... body revolution sa mi zatial najviac paci 🙂

maca215
19. jan 2013

Babenky prave som sa merala a -2 cm cz obvody za 8 dni 😀 ide to krasne dole vdaka BR, plavaniu a snowboardovaniu

jankapiknova
19. jan 2013

no baby ja cvičim ale aj papam :D a obavam sa pondelnajšieho važenia 😖
@maca215 to body revolution je tiež od jill? potom sem prosim ta hodiš aj link,po tomto pojdem aj ja na to ,ked je to dobre 😉