Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sandrus2 6week...je dobre na brucho? ja by som potrebovala hlavne brucho,mohla by som ta poprosit link potom ? dakujem
@jankapiknova ahoj áno na brucho je to výborné tiež to potrebujem a tu je link
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI@sandrus2 dakujéééém... po tychto troch leveloch pojdem asi na to brucho ale brala by som aj skakanicu riadnu niejaku 😀
@maca215 super, ze sa telomeni, uz sa neviem dockat,hahaha 😀 😀
ja som to tento nas vikend trosku domrvila, boli sme sa potapat a tam strava taka..ze pizza 😝 no neva, vsak dnes pokracujem s jill 😀
inak,mna by viacej ako cisla vahy motivovalo,keby vidim ako tie cm idu z tela,ale kedze je to tu otvorene, asi sem nebudemelepit svoje brucha, co? 😀 tak ja si kvoli motivacii kukam aspon videa na youtube 😝
ja tiez cvicim BR a je to perfis pre mna 🙂 potom uvidim co budem cvicit 😀 este mam dva apol mesiaca pred sebou 😀
@jankapiknova za málo ja som si potom keď mi bolo málo dávala ešte toto k ten 30 dnovke
https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQje to iba 6 min a je to na brucho
@maca215 bože až teraz som si to poridane prečítala , to mi je luto :( chcela som sa ťa ešte opýtať ak ti to nevadí z koľko kg si začala chudnúť? no to aj mne trochu vadí že je to každý den to isté ale už to docvičím a uvidím 🙂 ja si k tomu ešte pridávam na tie problémové partie čo je po 6 min tak to mi tak zatial vyhovuje 🙂
@sandrus2 super to si aj ja pridam,je tam dost na brucho... 😉
@jankapiknova no vazenie nie je dobre lebo vahovo som stale cca rovnako a centimetre ubudaju 😀 davali tu link baby na ten blog moje telo....alebo je dobry blog lilli....google najde teraz bohuzial nemam cas to hladat
@maca215 to maš pravdu a najlepšie človek asi zbada na veciach 😉 tak ked zbadam dam vediet 😀
ahojte nemáte tu niekto link na ten Ripped in 30 lebo neviem nikde nájsť , ďakujem a cvičí tu niekto aj Zuzku Light ?
Prve cvicenie z druheho levelu a nieco navyse k tomu mam za sebou. Ale je to kruty level, po leziacky je tam toho fakt malo a kde inde nabrat dych? No nic, budem bojovat, uz len 9x 😀 . A dobre som sa vypotila pritom 🙂
Dievčatá čo vám to tu tak krásne ide a idú aj kilečká dole chcem sa vás ešte opýtať či ste dáko radikálne zmenili svoj jedálniček ? napr ze ste vynechali pečivo alebo ste si dali aj dáku diétu ? potrebujem dať dole aspoň 8 kg tak potrebujem poradiť lebo s cvičením nemám problém síce niekedy nevládzem ale prekonám sa len neviem ako je to s jedálničkom či treba aj ten dáko zmeniť , je mi jasné že vyprážané a podobné fast foody to nie 🙂
taaak.. práve som docvičila prvý krát week 3 a zatiaľ som nič ťažšie na silu necvičila 😀 cítila som sa pri nich slabá ako komár... 😀 ... ufff.. ešte teraz sa mi trasú ruky a nohy.... snáď ďalšie dni to pôjde lepšie... 🙂 musíííí ísť 😵
@sandrus2 ripped in 30 je na ulozto.sk ... na youtube to v celku nenájdeš... 🙂 a zuzku light som pozerala a mám v pláne si ju vyskúšať... jej cvičenie sa mi celkom pozdáva napriek tomu, že to beriem už ako vyšší level som odhodlaná prejsť časom na jej cvičenia... 🙂 a mimochodom
@monnika aj 30 days shred je na princípe HIIT 🙂
@snehulienka24 hehe no s tou pizzou je to niekedy ťažko 🙂 človek podlahne hneď.... ja sa tiez velmi obmedzovat neviem a ide to krasne dole....no tie fotky veru neviem 😀

@maca215 ahoj a máš link na ten body revolution co cvicis ? ja som tiez skusala ten 6 week 6 pack a konecne citim brucho a aj svalovka je konecne lebo uz som necitila ze cvicim 🙂