Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sandrus2 špeciálne nepapam 😀 ja si obcas doprajem dokonca nejaku tu maskrtu ktoru sa snazim nahradzat ovocím....snazim sa zdravo varit a jest pravidelne a dodržiavať pitny režim.....lebo u mna diéta nehrozí , ja by som asi zomrela 😀 😀 😀 a zadruhe sa neoplati koli jojo efektu....a teraz naposledy ked som prestala cvicit tak som nic nepribrala 😀 a nic proti babam ktore maju dni na "vode" robia somarinu lebo si spomaluju metabolizmus 😀 vzdy sa najem do sýtosti 🙂 dakujem aj tebe to isto pojde lahko dole na vahe mozno nie az tak rychlo lebo svaly su ťažšie ako tuk ale na cm uvidis pochvilke rozdiel ...drzim palce nech dosiahnes vysnívanú vahu 🙂
@maca215 no tiez si myslim ze dake dietovanie nieje dobré , tiež sa snažím "zdravo " stravovať veľa zeleniny a podobne ale aj pečivo mám rada tak aj preto sa pýtam lebo viem že niekto úplne vyhodí pečivo z jedálnička , a vlastne som zistila že ani tak o kg nejde ako o tie cm 🙂 takže ti ďakujem krásne
Cez tyzden som raz nestihla workout, tak som si ho dala dnes..hned rano..mala ma zobudila o siestej, takze som vsetko pekne postihala..asi si zacnem davat budik na siestu 😀 😀 takze hrdo mozem prehlasit ze dva tyzdne body revolution mam za sebou..som zvedava na zajtrajsie vazenie.. 🙂
@sandrus2 ja som od auptembra do decembra dala dolu 10kg - a tiez som si tak raz za dva tyzdne dala aj sladke..a pecivo som jedla denne..len nie tri rozky, ale iba jeden 😀 napr na ranajky...zacala som sa riadit radami Mira Veseleho, nie uplne, lebo stale vazenie jedla je dost otravne 😝 😝 no skusila som si aby som priblizne vedela ake porcie..a prisla som na to, ze aj ked som jedavala celkom zdravo, tak som mala velmi velke porcie 😀 a ked som ich postupne zmensila a k tomu kazdy den dostatok vody (co sa mi nie vzdy darilo - hlavne teraz v zime) tak to islo pomaly dolu.. 🙂 takze ziadne hladovky, a ako pise @maca215 aj podla mna to je nanic, taky vodovy den..ved predsa telo potrebuje stale nejaku energiu, kedze stale tu energiu vydava 😉
@monnika presne tak tiez si myslim 🙂 dakujem ja za radu lebo už som si myslela že aj dáku diétku budem musieť držať aby to aj mne tak krásne išlo dole 🙂 ale ste ma bovzbudili za čo som vďačná lebo cvičenie sa mi páči sice niekedy fučím ako lokomotíva a potom si pomyslím že tento rok nechcem vyzerať tak ako minulý že som sa hambila aj na kúpalisko ísť 🙂 takže baby do toho nech máme super postavičky do leta 🙂 a som rada že ste tu také skvelé baby že sa aj povzbudíte a tak 🙂
a ešte jedna otázočka dá sa vám stiahnúť z ulož to ten ripped in 30 ? lebo mne to nejde :/
@maca215 no budem musieť aj ja prejsť na jogurty 🙂 ja ráno veľmi nejem lebo nestíham jedine tak ovocie si dám a potom obed a veľa pijem aj čaje aj obyč.vodu a na večeru keď malému dávam chlebík tak si dám samozrejme aj ja ale nie vždy 🙂 inak dnes som začala 2 level s 30 day shred tak trošku zmena zase som nevládala 🙂)
2.den z 2.levelu mam za sebou a zacinam ho nenavidiet 😀 ale super, nevzdavam sa 😉
@iconka ja som si prvy tiež viac oblubila 😀 ,ale už som dnes cvičila 6 krat 2 level a zvykam si 😝 a ked si zvyknem pojdem na treti 😀
@maca215 tam kde si ty zacala s vahou, mne by stacilo skoncit 😀 😀 😀 okolo 65 to uz bude kraaasa 😀 som nikdy v tomto veku nemala pod 🙂
@iconka mne sa dvojka pacila viac ako jednicka 🙂 v jednotke bolo priserne vela jackov 😀 😀 😀
a normalne sa bojim zajtra postavit na vahu..z tyzdna som bola tri dni nedisciplinovana 😀 no neva, vsak dalsi to dam...
inak jedlo...tiez jem normalne, len som upustila od jedenia sladkosti po veceroch.. pecivo jem, ale tiez ked, tak jeden kus ako @monnika 🙂 🙂
obed normalny, neprejedam sa, normalne sa najem, a snazim sa varit tak, aby tam zelenina bola a masko a prilohy si davam tak akurat...
vecere mam salaty zeleninove, ale so syrom aj tuniakom,alebo s kuracim masom...alebo arabsky chlieb, alebo co.. a pomedzi jedla si sibnem cez den slnecnocove semena,alebo orechy a na olovrant pohar mlieka 🙂
@snehulienka24 moje jedine stastie je, ze mam silu v nohach, inak by som to asi nedala
@snehulienka24 chce to iba trochu času a vsetko bude... 🙂
@snehulienka24 ja skoro rovnako 😀 😀 to je asi najlepsi sposob stravovania, zo vsetkeho, ale po menej...teraz dost citam ohladom zdravej stravy a prave dnes v jednom clanku som sa docitala ako nam restauracie uplne zmenili pohlad na velke a male porcie 🙂 preto aj ked je to dost otravne, radi aspom par dni si vazit jedlo 🙂
a inak ani ja nie som nejako uplne poctiva - hlavne v tom pitnom rezime..vynimky ziadne, ale v cviceni som jeden den polavila, a skoro kazdy den nedodrzim pitny rezim.. 😝 pre mna je to vela tie dva litre 😝 😝 😝
ahojte,mozem sa zappojit 🙂? Dnes som prvykrat cvicila podla Jilla teda vyzera to fajn 🙂
mate tu niektora uz aj vysledky? Nestiham docitavat vsetkych 132 stran textu 🙂
Dost ma nastartoval tento blog 🙂 http://mojetelo.blogspot.cz/p/moje-pokroky.html
tak dufam,ze vydrzim a do leta budem mat o niekolko cm menej..aj kileciek samozrejme
@maca215 dakujem, dufam ze do leta 🙂)))
inak baby, vaha rovnaka jak minuly tyzden 😝 😀
@luciaf13 vela bab tu ma pozitivne vysledky, ja mam za dva tyzdne minus kilo a pol 🙂 ale ja sa stravujem viacmenej rovnako 🙂 co tu ictam , tak skor idu tie cm dole ako kg 🙂
no mne sa viac pacila 1..aj tie jacky su v pohode..ale dvojka..no, no..tie poskakovacky klikove je riadny zaberak....
Ahojte🙂
Takze od minuleho tyzdna dalsie kilecko dole 😉 Od 3.1. je to uz 6kg 😵 😵 😵 😵 Tesim sa 🙂
@luciaf13 ahoj vitaj medzi nami 🙂 no ja cvičím teraz 2 level s 30 day tak uvidíme výsledky na koniec keď docvičím ale priebežne mi išli dole cm z brucha -3 cm , prsia -3cm , zadok -2cm ale kg tiež stále stoja tak uvidíme ako budem ďalej pokračovať ale hlavne že cm idú dole na váhe až tak teda mne nezáleží 🙂
@snehulienka24 to je aj moj sen do leta mať postavičku ako lusk 😀 a opäť oprášiť veci do ktorých už nevojdem 😵
ahojte, tak ja priznavam ze som mala pauzu par dni...nejako som to cez den nestihala a vecer nevladal...musim si nejako zmenit ten rezim...:(
poradte ako? co vas prinuti aby ste cvicili..aka inspiracia
Holky priznejte se, pokud ste zacinali a nemeli sste zadnou kondici, jak dlouho ste prvni den cvicili?

@jankapiknova super budem cakat na vysledky 😀 a clovek sa hned potom lepsie citi 😎