Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@komisakpd ahoj ja som si povedala že aj keby sa čo dialo tak si to odcvičím lebo ľahšie sa pokračuje ako zase začína a keď sa kuknem do zrkadla a vidím sa tak mi nič iné ani neostáva iba makať 🙂 a už nechcem vyzerať tak ako min.rok hlavne v lete keď som sa hambila aj do plaviek vyzliecť takže ti prajem veľa síl do civčenia a ved to nieje tak dlho zase a budeš sa cítit skvele keď ukážeš svoju postavičku v lete a všetkým padne sánka 🙂
@komisakpd - ahojky, aj ja som posledné dni tiež poľavila, mali sme doma veľké oslavy, tak som aj koláčiky pojedla 😕 , no kupodivu váha ide i tak dole 🙂 Ale od dnes idem znova do toho, ja mám taký režim, že prídem z práce okolo 17.00 hod, , pocvičím so synom / ešte cvičíme Vojtovku / , potom ja, potom cvičí manžel svoje, pomedzi to si píše dcéra úlohy, rýchlo navariť a šup do postele . Len to mám všetko na minútu vypočítané, kedy kto čo robí , lebo inak by nám to nevyšlo , snažím sa totiž cvičiť tak 1,5-2 hod po jedle a po cvičení jem až po hoďke.
@strihalka - ja som prvý level asi 1/2 odcvičila bez činiek, spočiatku úplne bez činiek , potom s 1/2 l. fľaškami, neskôr s litrovými a až ku koncu som prešla na 2 kg činky, inak by som neodcvičila 😝 , ale 1. level som namiesto 10 dní cvičila 15 . Teraz cvičím 2. level, už používam len tie činky, kondička sa zlepšila 🙂
ahojte, práve som docvičila. kedže som celý víkend nemala kedy cvičiť tak som si dala dnes 1. aj 2. level naraz....🙂 aj zajtra si to tak chcem dať🙂
Treti den z druheho levelu som zmakla uz podstatne lepsie ako dva dni predtym. Uz len doladit urcite cviky a bude to super 🙂
@komisakpd no aj mne sa to stalo včera že sa malý zobudil ale naštastie ešte kukal že čo to robím 🙂 najnovšie mu pustím spievankovo a pozerá a ja cvičím 🙂 a čo cvičíš teraz ? presne je lahšie pokračovať ako znova začínať držíme palce , však od toho sme tu aby sme sa povzbudzovali 🙂
baby, ja cvičím teraz 2. level, ale akosi začínam cítiť bolesti kolena, nie je to nič strašné, ale i tak to nie je ono ☹ . Tuším sa tu písalo nedávno o opuchnutých členkoch, tak dúfam, že nebudem musieť prestať cvičiť...predsa len, už nemám 20 a tie kĺby sú namáhané, ach jo 😖
baby odcvicene :D som rada ze som sa pistula znova do toho..vdaka za podporu..uz len vydrzat
no ja som mala uz tiez byt na 2 levely..ale boli dni kedy som padala od unavy...takze som necvicila, tak preto si opakujem este ten prvy, ale uz iba zajtra a od stred ideme na druhy...cvicim aj s manzelom, ale samostatne, lebo nemozeme spolu..lebo sa smejeme 😀 😀
a jedlo...no ranajky su zaklad, to papan normalne..ale ja mam rada aj take kysnute cesta, ale to musim uplne vylucit..a nepohrdnim ani cokoladkou, tak musim postupne znizovat stavy, a pocty...snazim sa jest vsetko ale v mensom mnozstve...
uvidime...
@komisakpd tak to máš raz dva 🙂 to ja mám horšie idem až zo 68 tak uvidím kde sa dopracujem do leta 🙂) a to mám iba jedno dieťatko a brucho jeden otras :(((( ale som si povedala že teraz to dám a v lete postavička ako lusk : 😀 a keď už nemôžem tak si spomeniem na niektorých ľudí ktorý veľmi neprajú a potom vládzem ešte viac 😀 😀 😀
mňa zajtra čaká posledný deň druhého levelu, ale bolia ma trochu kolená pri tom cviku v stoji s činkami, čo idete jednu nohu dopredu a potom dozadu a potom druhú nohu. a problém mi tiež robí dvíhať nohy v ľahu hore a dole, to mi neskutočne puká v bedrových kĺboch, tak nejdem s nohami úplne dolu, lebo mám pocit, že mi odíde panva 😝
Ahojte, píšem sem prvý krát, ale poctivo s vami makám od začiatku. Dnes som si odcvičila 7-mi deň z druhého levelu. Ešte 3 dni a ide sa na trojku...som zvedavá, ale nepozriem si to dopredu, nechám sa prekvapiť. Zatiaľ mínus kilá nula bodov, ale to je u mňa vždy tak, keď začnem cvičiť, že väčšinou som vždy prvý mesiac-dva pribrala a až potom začala chudnúť. Ale telo sa spevňuje a mení 🙂 Kočky chcem sa opýtať, že čo plánujete cvičiť po odcvičení 30 dňového programu? Či znovu to isté, alebo body revolution, alebo? Neviem čo ďalej, ale cvičiť chcem určite...Inak mám aj pernamentku do fitka, tak tam plánujem chodiť aspoň 1-2 krát do týždňa 🙂 A ste tu aj také, ktoré ešte kojíte? Lebo ja áno a dúfam, že mi to nebude brániť v chudnutí. Mojim cieľom je cítiť sa dobre, páčiť sa sama sebe, užiť si leto s fajn postavičkou a pripraviť telo na druhé tehotenstvo 🙂 uff a potom môžem začať odznovu 😀 Všetkým držím palce vo formovaní postavičiek 🙂
@barcabejby - ahojky, vitaj medzi nami 🙂
Ja ešte netuším, čo budem cvičiť po 30 dňovke, uvidím....
No ja ešte tiež kojím, síce iba v noci, no a už by som chcela, aby sa syn aj pomaly odstavil, však už je aj načase 😝
@barcabejby ahoj ja som síce len 3 den 2 levelu v 30 dnovke teda ešte ho nemám odcvičený ale keď malý zaspí idem na to 🙂 a tiež som rozmýšlala či ísť na ripped in 30 alebo mna láka aj 6weeksix pack , tiež sa neviem rozhodnúť ale ešte mám čas 🙂 inak mne tiež kilečká dole nejdú ale cm áno tak to berem pozitívne a hádam sa časom aj tie kg poberú preč hh
tak dnešné váženie ráno - 86 kg, pred týždňom to bolo 88 kg, včera ráno 86,7. už by to mohlo začať pomaličky klesať. ale keď aj kilá nejdú neviem ako dolu, ale cm mi išli, za 20 dní cvičenia - pás - 4 cm, boky - 2 cm, stehná - 2 cm, som šťastná aj za to 😅
@monnaa Ďakujem, no a pekne to ťaháš s tým kojením 🙂 Ja mám tiež malú závysláčku...
@sandrus2 aj ja cvičím počas malej obedného spánku a práve som docvičila a ešte funím 🙂 No ja sa dám asi na posilku aspoň 2x za týždeň, uvidíme ako bude môcť mamina strážiť...tam sa viem perfektne vyventilovať. Musím makať, lebo koncom februára ideme snowboardovať, nech som fit 🙂 ciele sú vytýčené, už len makať a nežrať 😀
@barcabejby ja tiež som si pocivčila keď malý buval dnes sa mi síce až tak nechcelo ale zvládla som 🙂 a ty cvičíš "len" tých 30 day či si k tomu ešte niečo dávaš? a ak sa smiem opýtať s koľko chceš dať dole a koľko?

@strihalka ja som odcvičila cele ale myslela som že sa mi niečo stane 😀 a to som predtym nemala žiadny pohyb 😖