Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@maca215 a môžem sa spýtať večer kedy ješ naposledy? ja by som iba nejaké dve kilá potrebovala schudnúť, nič viac 🙂
@monnika cau monik,ako mas? a ako pokracujes? 😵 citala si na nikki blogu? caka bejby 🙂 😵
@crystalskye tak medzi 19-20 hod. A to uz sa snazim jest nie sladke a neslane.... nieco lahke to chrumem pri tv namiesto chipsov 😀
@daniette no ja rano akosi.. neviem no. teraz mam ms a dost bolestivu, takze este nejdem zacat. respektive. mala som dva tyzdne " turne" kedy som kazdy vecer cvicila, az zo mna tieklo a asi to chce oddych trosku. tak pockam, ked bolesti prejdu., rano sa budime o 7 , ranajky, a ideme do obchdu, pripadne upracem a na prechadzku.. mne sa da skor na obed ked maly zaspi o 12 tej,a lebo az vecer o 20.00. vtedy mam najlepsi klud. ale ani to rano nevylucujem uplne, staci ak t par krat skusim a zvyknem si... takze mozno mi maly bude asistovat.. ale dnes to necham tak.. za minuly rok som dala dolu 13 kil a cvicila som vylucne vecer. po roku nejake kilecka pribudli a teraz som ich dala opat dolu, este dve -tri a bude to.. len treba rysovat a tvarovat postavu
Ahojte! Dnes som si nastudovala a stiahla cvicenia a zacinam makat uz aj ja. Dufam ze to bude mat nejaky ten efekt.Môžem vas poprosit o niejaku radu,upravovali ste si aj jedalnicek? Lebo ja sa snazim uz schudnut od druheho pôrodu a akosi sa mi to nedary,tak dufam ze to zvladnem a nevzdam po tyzdni 🙂
ahojte prosim vas kolko levelov ma to cvicenie?mozte mi napisat viac info ako to funguje a kde to stiahnem?dakujem
@vvcielka Ahoj, efekt to bude mať určite ,
u mna má,hoci nestíham ako baby
@komisakpd na mňa došla mrcha hneď na ďalší deň po cvičení..ale odcvicila som aj s ňou, uvoľnilo mi to tie bolesti, ale nemala som extrémne boľavé, čiže..ale inak ja som vždy cvičila aj cez mrchu, keď som ešte za mlada hrávala bedminton a mali sme tréning 3x týždenne, tak som nemala moc na výber. Ale tých pár dní bez cvičenia sa dozenie 🙂
@lucijag Ahoj, pozri si tieto videá:
1.level cvičíš 10 dní, 2.level cvičíš 10 dní a 3.level cvičíš 10 dní
Ahojte dievčatá tak dnes úspešne 6 deň 2 levelu za mnou k tomu som si dala no more trouble 2 🙂 a konečne vidím aj zmeny na sebe 🙂 to plávacie koleso okolo mňa čo sa volá brucho pomaly ale iste mizne 🙂) konečne sa mi aj spevnila trošku koža 😀
@jaannuusskkaa ahoj a kde prosím ťa nájdem tú tabulku?
v mojom albume
@sandrus2
@sandrus2 a ciel som ti dala 60 to je len tak na motivaciu aj tak hehe a ine miery sme nedavali nedokazala som urobbit tabulku aby v tom nebol chaoz
@jaannuusskkaa aha tak super nevadí ja si aj tak značím aj sama cm ale takto ma to bude ešte viac motivovať 🙂 ďakujem
Dievčatá je tu niektorá taká čo už docvičila 30DS ? s čím ste pokračovali ? a ako ste spokojné?
@sandrus2 http://mojetelo.blogspot.sk/2012/10/jillian-mic... tu je to krasne rozpisane 😉
ahojte baby, tak mňa ten tretí level baví najmenej a najviac ma pri ňom bolia kĺby, sakra 😖
8.den z druheho levelu mam za sebou 😀
Co hovorite na treti level?

zeny len ja jedina cvicim 1 level?? 😕 vy uz herecky druhy treti tak som zvedava na vysledky 😉