icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
maca215
26. jan 2013

@sandrus2 tak tak treba vidiet alebo skúsiť a uvidíš čo sa ti bude viac pozdavat

silvia31
26. jan 2013

Poctivo odcviceny 7x a pridala som si ešte dve iné cardio 🙂 jaj ale pozrela som tak narýchlo ten blog nikky, čo ste daktora link dala a klobúk dole! tak to je môj cieľ! Takú postavu mať 🙂 len meriam iba 152 cm takže to aby som vážila koľko?hh

lucijag
26. jan 2013

@daniette dakujem velmi pekne a jedno cvicenie trva kolko?nieco som stiahla no tam trva cca 27 minut je to ono?a tie levely su teda 3?kolko sa da schudnut pri jednom levely?

b.janka
26. jan 2013

ahojte baby... chodím vás sem pravidelne čítať ako som začala cvičiť s jill... 1x som vydržala cvičiť 4 dni a prešlo ma to... teraz som odhodlaná dotiahnuť to do konca... cvičím 6. deň level 1... už včera som mala po cvičení príšerné bolesti v lýtkach... dnes je to ešte horšie... už pri cvičení som ich cítila... ale ako som docvičila tak ma stráááááášne bolia aj členky... a o lýtkach ani nehovorím... ako keby mi ich niekto rezal... keď som začínala cvičiť tak som mala svalovicu skoro na celom tele... ale toto je iná bolesť... prosím vás... stretli ste sa už s tým... neviem či to mám presilené alebo čo... kým sa bude dať tak budem cvičiť... len sa bojím že ešte 2 dni cvičenia a ja nebudem môcť ani chodiť... ďakujem

maca215
27. jan 2013

@b.janka tak ta svalovica bola aj u mna taká asi prvych 5 dní a potom uz vobec nebola..... no ale tie prve dni chodit po schodoch alebo sadnut na wc mi dalo riadne zabrat 😀 ale na tie clenky pozor aby si si chrupavky alebo co neznicila, skus obmedzit skakanie, alebo celkovo to prisposobit aby si ich velmi nezatazovala lebo niektore uz tu mali problémy 😒

miskap2111
27. jan 2013

@b.janka ja síce Jillien necvičím (ja behám), len občas sledujem túto diskusiu, ale tvoja bolesť mi pripomína bolesť členkov nôh, ktorú mávajú začínajúci bežci, keď behajú po tvrdom povrchu v zlej obuvi. Neviem, v čom cvičíš, ale aj Jillien by si podľa mala cvičiť v teniskách, ktoré budú tlmiť dopad tvojích nôh na tvrdú podlahu. Takže určite tenisky!

sandrus2
27. jan 2013

ahojte aj ja sa chcem opýtať čo cvičíte Jill ako ju cvičíte v teniskách ? alebo na boso?

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 už v teniskach .... prvy krat na boso

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 aha lebo ja stále na boso tak dnes dám aj ja tenisky 🙂 ďakujem

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 začala som v teniskach lebo sa mi zdalo ze naboso mi to zaťažuje velmi klby na kolenach

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 no ja som sa to chcela už dávnejšie opýtať len som zabudla a aj Nikki písala na svojom bolgu že sa má cvičiť v teniskách len som nestihla prečítať prečo 🙂

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 je to aj koli spevneniu nohy, narazom, šetrení chrbtice....a nikki bude mat babo 🙂

iconka
27. jan 2013

@b.janka presne ako pise miskap2111, treba byt obuta!!! Nie bosa, to si len poskodis.

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 ano viem kukala som 🙂 aj to video čo dala premenu po 9 mesiacoch super 🙂) dúfam že aj mne to vydrží , a ďakujem už som docvičila a v botaskách 🙂 ja som preto bosá lebo mne malý na obed spí iba v obývačke a tam aj cvičím tak som ho nechcela zobudiť ale dala som to teraz aby som si vyskúšala aký budem robiť hluk ale dalo sa 🙂

iconka
27. jan 2013

prvych 6minut na brucho prave odcvicenych 🙂

sandrus2
27. jan 2013

@iconka a čo cvičíš ? alebo ako?

iconka
27. jan 2013

@sandrus2 okrem vecernej klasiky som si na vikend pridala toto

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ

a to sa snazim 2x denne, ked mam cas, v tyzdni to asi nebudem stihat, uvidim

sandrus2
27. jan 2013

@iconka ja toto cvičím po 30 days , som si myslela že ešte dáke iné cvičíš 🙂 tiež rozmýšlam že pridám ešte na večer dáke posilovačky na brucho a zadok len musím popozerať dáke 🙂

iconka
27. jan 2013

@sandrus2 po 30days davam len brusaky, rotanu, svihadlo..teraz som si to dala 2x 🙂

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 a Boba Harpera si skúšala cvičiť ? Nikde ho neviem nájsť dáke cviky do neho 🙂

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 nie neskusala som ale vidim ze uz ti poslala link iconka 😉

sandrus2
27. jan 2013

@iconka ďakujem stiahnem a kuknem 🙂
@maca215 no som zvedavá čo to bude 🙂

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 potom napíš ako sa ti pozdáva.... 😵

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 jasné stahujem to posledné 🙂 a toto si skúšala Jillian Michaels: Banish Fat, Boost Metabolism teraz to kukám vyzerá to tiež celkom dobre

silvia31
27. jan 2013

kočky, som myslela, že dnes nezvládnem odcvičiť, keď som začala.. ale dotiahla som to 😝 aj keď potom som už nedala cardio dalšie, ale večer si ešte zacvičím - normálne mám viac síl večer ako teraz uf.. ale zisťujem, že doma sa mi zle cvičí, malý nedá pokoja 😠

ervenka
27. jan 2013

@b.janka pretazena achylova slacha, pretazeny clenok, zle zahriate, resp. nedocvicene male slachy na stupaji. Vyber si... Poriadna obuv, rozcvicenie, docvicenie... Inak skoncis v rukach (v lepsom pripade) fyzioterapeuta, v tom horsom pripade v rukach ortopeda...

maca215
27. jan 2013

@sandrus2 zatial som odcvicila cely 30 days shred, potom som zacala ripped in 30- nedokoncila, ma to vobec nebavilo, potom som zacala body revolution - iba kusok lebo som zostala tehotna a teraz som opat zacala body revolution a to mam este na 2 mesiace a zatial ma to bavi 😀 popri tomto chodim plavat a snowboardovat... na ine mi neostava cas 😵

sandrus2
27. jan 2013

@maca215 tak to pekne stíhaš , idem to pokukať a potom dám info aké to bolo 🙂

iconka
27. jan 2013

9.den z druheho levelu docviceny, hura, este zajtra a idem na treti. Len mam nejako presilenu pravu ruku, ale nepolavim 😎